С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 015
  • 797
  •   1
Отговори
# 585
Вече с всичко ме дразни. Снощи се скарахме и спа в другата стая, ма не ми пука, ако ще пред блока да спи.

# 586
  • софия
Снощи пак заспа на дивана, завих го няколко пъти щото пих кока кола на вечеря и до 3 часа нямаше заспиване, та си нямах друга работа Grinning после се премести на леглото да ми похърка и така Grinning

# 587
Cетих cе и още нещо - когaто cме в мaгaзин c количкaтa, оcтaвя бебето нa един, двa метрa от него и отивa дa cи рaзглеждa нещa.  Колкото и пъти дa му нaпрaвя зaбележкa продължaвa дa го прaви.

# 588
Вече с всичко ме дразни. Снощи се скарахме и спа в другата стая, ма не ми пука, ако ще пред блока да спи.
Не си подхождате май. Разменете си ги със съфорумки Simple Smile

Снощи пак заспа на дивана, завих гоняколко пъти щото пих кока кола на вечеря и до 3 часа нямаше заспиване, та си нямах друга работа Grinning после се премести на леглото да ми похърка и така Grinning

Браво! Дори и малък шанс форумът да е провокирал съвестта ти, това е голям успех.
Я кажи, мрънкаше ли като се събуди?

# 589
  • софия
Хаха не мрънкаше ама бълнуваше обаче докато стана да чуя и той спря. Мм пък засилва леко количката напред и я пуска, ако иска да се отърве има и други начини Grinning

# 590
Да бе, Братане, от трън, та на глог. Не ща.

# 591
tina d, все пак има няксква причина да си избрала прекалено различен от теб мъж, все нещо си му харесала. Няма как да не се изнервяш? Дали? Simple Smile
Дренка, със сигурност има как и точно това се опитвам да постигна. Аз осъзнавам, че това дразнене си е мой проблем и работя върху него. А не съм му харесала "все нещо" - много неща съм харесала и като казвам, че сме различни, имам предвид темперамента ни. За важните неща смятам, че партньорите по-скоро трябва да имат сходни виждания - ценности, интереси, представа за семейство и партньорство, за отглеждане и възпитание на дете... Ако там се разминавахме, не знам дали щеше да е възможна връзка.

# 592
Дразни ме с това, че преди 2-3 дни домъкна от апартамента на майка си един юрган, ама от онези старите огромни и тежки юргани. Много харесвал такива, с него искал да се завива. Добре, обаче ние спим с отделни юргани, понеже и двамата много се въртим, дърпаме юргана и си пречим. И сега този огромен тежък юрган заема място колкото още един човек на спалнята и едвам остава място за мен и моето юрганче. Той ме кара да махна моя си олекотен юрган и да се завиваме само с този огромния, а аз от малка ги мразя.

# 593
  • София
Решението - по-голямо легло.

# 594
  • софия
Дразни ме с това, че преди 2-3 дни домъкна от апартамента на майка си един юрган, ама от онези старите огромни и тежки юргани. Много харесвал такива, с него искал да се завива. Добре, обаче ние спим с отделни юргани, понеже и двамата много се въртим, дърпаме юргана и си пречим. И сега този огромен тежък юрган заема място колкото още един човек на спалнята и едвам остава място за мен и моето юрганче. Той ме кара да махна моя си олекотен юрган и да се завиваме само с този огромния, а аз от малка ги мразя.
Бях се оплакала в друга тема точно от същото,на другия ден прилежно го прибрах в гардероба и му заявих, че не му трябва. От тогава не го е търсил.

# 595
Хаха Neni, влизам ти в положение...
Моят иска да домъкне някакви одеала, ама много хубави и запазени били, от бащината му къща. А ние вкъщи имаме и олекотени завивки, и одеала. Апартаментът ни не е голям и почнахме да се пръскаме по шевовете и само тъпите му одеала ми липсват...

# 596
Старая се да има справедливост, затова още не съм го зафучила нанякъде. Преди време аз предложих да спим с отделни юргани, затова сега тихичко си недоволствам за неговия юрган Grinning Нашият апартамент също вече се пръска по шевовете, само още един юрган липсваше, но в момента търсим по-голямо жилище, та се надявам скоро да се реши проблема и със спалнята и с юрганите Laughing

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:51 от Neni •

# 597
+1 жена с мъж - die hard фен на "Междузвездни войни"... То филми, то сериали, то книги... Аз като не толкова запозната, изгледах с него всичко. И даже ми се нацупи, че нямах такъв ентусуазъм, доспа ми се, гледах спойлери в Ютюб.. Е, не е моето нещо. Аз пък други поредици следя, които той не харесва толкова.

# 598
Защо ли мъжете се чувстват толкова задължени да "образоват" половинката си?

И аз съм пробвал - и то не с някакви мъжки нърдщини. На бившата ми опитах да й покажа шедьоврите на киното, говорил съм и за астрономия, водих я в Лувъра, получи нагледен урок по история в Рим.... Винаги ме посрещаше един такъв тъп поглед на на куче, което гледа телевизор. Грам любопитство няма.

Сигурно съм й станал досаден в един момент, но имах желание освен хубавелка да е й по-образована и отворена към света. Защото света определено не е само "Секса и града", DM и ресторанти.

Явно повечето хора нямат никакъв шанс, освен, ако родителите ти не са поощрявали любопитството ти като малък. Иначе пък ме изненадваше колко е добра по математика и как бързо заучава текстове на песни.

# 599
Старая се да има справедливост, затова още не съм го зафучила нанякъде. Преди време аз предложих да спим с отделни юргани, затова сега тихичко си недоволствам за неговия юрган Grinning Нашият апартамент също вече се пръска по шевовете, само още един юрган липсваше, но в момента търсим по-голямо жилище, та се надявам скоро да се реши проблема и със спалнята и с юрганите Laughing

Справедливост раздават в съда. В отношенията предпочитаема е взаимната удовлетвореност.
Като знам с какъв зор се шие на ръка такова нещо, освен да използвам случая да ти благодаря от името на жената, вложила усилия да го направи за семейството, от което и ти си част вече по свое желание.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт