С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 743
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
Моят също вечно нещо търси и не знае кое къде е оставил, но това даже не ме и дразни. И редовно ключове нямал и чака да му пускам от терасата...

# 676
Скрит текст:
Моят също вечно нещо търси и не знае кое къде е оставил, но това даже не ме и дразни. И редовно ключове нямал и чака да му пускам от терасата...

На мен ми е сладко. Моя приятел е същия.
Майка му и сестра му и те.
Има и такива хора Simple Smile

# 677
Скрит текст:

И на мен. Не си падам по твърде стриктните и супер подредени хора (да не говорим и педантични). Единствено ме дразни това, когато се случи точно като приспивам детето да ми напише на тел. "Нямам ключ, стоя долу пред блока". Последния път му отговорих, че няма да разбутвам детето, да си чака. Като мине някой, да му отвори Grinning

# 678
Скрит текст:
Скрит текст:

И на мен. Не си падам по твърде стриктните и супер подредени хора (да не говорим и педантични). Единствено ме дразни това, когато се случи точно като приспивам детето да ми напише на тел. "Нямам ключ, стоя долу пред блока". Последния път му отговорих, че няма да разбутвам детето, да си чака. Като мине някой, да му отвори Grinning
хахаххахаха, а така Simple Smile))

# 679
Оставете ги тези мъже да станат самостоятелни.Всичко свързано с колота е негово задължение и толкоз!Каквото загуби или не свърши си е за негова сметка.Аз се качвам на такси и заминавам.Ако е поел ангажиминт да плаща сметките,например го оставям ако ще да стоим без ток.

# 680
На диета съм, утре щях да ям пилешка шунка. Е, от пълен хладилник, кюфтета и салати, баш моята шунка награбил. "Да не се развали, душа".
Замълчах, ама ме доядя 😬
И се местим в нова къща, ще ни трябват мебели, легла, полюлеи и т.н.
Седял, скучал и поръчал блендер! Доста скъп, най-скъпият, който имало. И ме гледа като агънце, то такова нещо веднъж се купувало, като ми дотрябвало, да съм имала. А че няма маса и столове за кухнята, не се сетил! Бях му дала ваучер за въпросния магазин, но не го ползвал, не се сетил!
Дразни ме. Все не се сеща! Дотам, че забравил че е излязъл с колата и се прибрал пеш...😨

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 21:49 от Elizabeth_

# 681
Който си има деца, мъже, де, да си ги гледа Simple Smile

# 682
Който си има деца, мъже, де, да си ги гледа Simple Smile
Ела зло, че без тебе по-зло, казал народа. Wink

# 683
  • Варна
Elizabeth, ако забрави и че е женен.....
Съчувствам ти.

# 684
Да бе, ама се намират жени, които не отглеждат, не контролират и не забърсват  задниците на мъжете си, искам да кажа. Ясно ми  е, че за повечето е скука да не му се издразниш на мъжа, ама за мен има много по-интересни аспекти на съвместния живот.
Прав е бил народът, това е ясно, па не ви стигнаха децата, че и на мъжете си майки да бъдете - голям зор Simple Smile

# 685
Пък у вас пълна хармония и идилия явно цари винаги и във всяка ситуация... И просто няма от какво да се подразниш, пък интересно отде тогава го лееш тоя натрупан яд ли, кво ли, като не може другаде, та дай най-лесно тука на разни непознати... Simple Smile

# 686
Да бе, нямам си друга работа, че да се ядосвам Simple Smile Нали темата не е сериозна, и без друго. През цялото време се говори за някакви странни същества, които  не могат да функционират самостоятелно и без надзор -   абсурд да е истина Simple Smile

# 687
Аз просто разпускам тук, идеята ми е да се посмеем.

# 688
Да, и това, че някой забравял нещо си или бил разхвърлян, не е болка за умиране. По-добре от педант по реда, дето се нерви, че чорапите му не са десните и левите на точната страна наредени Grinning Няма хора без недостатъци Simple Smile

# 689
По-добре от педант по реда, дето се нерви, че чорапите му не са десните и левите на точната страна наредени.
Аз съм такъв педант и Уишмастъров редовно ме пита с ирония: "На 31 или на 33 градуса да отворя прозореца?"

Общи условия

Активация на акаунт