С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 740
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
"Снощи ходихме на вилата с детето и мъжа ми ,за да нахраним кучетата,които са доста големи.Вилата ни е в чертите на града.
И докато аз вътре чистя и приготвям вечерята ,ММ играл с детето и с кучетата на двора.
Идват ми двамата и какво да видя-целите дрехи на детето в следи от кучешки лапи,ММ целия в кал.
Първо поливали градината,после кучетата стъпали там и после хубаво си поиграли...
И той ме гледа недоумяващ  защо съм сърдита и ми казва,,Ама такава беше играта...,,"

Ей на това не бих се издразнила. По-важно ми е, че таткото е поиграл с детето. А за дрехите има пералня.
 Но за казуса с компютърните игри - ми дразни. Значи жената може да израства, да се развива. А мъжа - такъв сте си го избрали. Ми не - не съм си избирала Питър Пан. И на челото му не пише "Няма да порастне!"

# 706
ММ от 2 седмици работи от вкъщи. Е, вече искам да отива на работа. 🤣
Моя мъж е супер кекав. Един грип /вирус да има и той го е лепнал. За тея 2 седмици от вкъщи навън не е излизал. И познайте, разболя се. 4 дни не е мърдал от леглото, освен да яде и до баня. А аз се оправям с бебе и къща.... Викам ако взема и аз да се разболея, ще викаме някой да ни гледа.
Мрън... Имаме нов тв и по цял денннн повтаря: Бебче, виж колко е голям телевизора. Бебче, виж каква опция има... Вече като каже така излизам от стаята🤣

# 707
  • софия
Значи понеже не затваря вратите вкъщи и от мрънкане не чува, аз като слизам от колата ще оставям вратата отворена, да зее както той прави вкъщи Grinning

# 708
Дразни ме, че само да седне и заспива. Как може да полегне и след десет секунди да е заспал? По всяко време на денонощието. И за да не ме питат някои, такъв си го взех. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 18:17 от Не се сърди, човече

# 709
Дразни ме, че само да седне и заспива. Как може да полегне и след десет секунди да е заспал? По всяко време на денонощието. И за да не ме питат някои, такъв си го взех. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хаха! Това все едно за моя го казваш. Заспива на секундата и може по всяко време на деня и нощта, както и да скочи от сън в пълна активност, също по всяко време на денонощието. Аз пък мога да заспя само и единствено за през нощта. Денем не мога да спя откак се помня. Той пък отначало се дразнеше, че аз пък за сметка на това спя до късно. А аз викам - ти за какво ставаш рано, като после ще заспиш след два часа на дивана Grinning Ама това вече не си го забелязваме, различни организми, разл.навици. Важното е, че дори да се е поотпуснал, може да скочи и да тръгне на разходка, така че не е проблем Grinning
Но май като цяло си е така, че мъжете по-бързо заспиват. И май повечето не ги бърка да заспиват и когато са скарани, а на жените ни е по-трудно в такива моменти да заспим, камо ли веднага..

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 18:17 от Не се сърди, човече

# 710
Вашите заспиват, а моя пък е ранобудник! Кукурдел, когато и да легне в 7 сутринта е цъфнал, бебето и то същото. И ми се чуди как, убий ме, но не мога да ставам рано, ако не съм на работа. И него го дразни, че спя поне до 8:30.
А мене, че винаги цъфва толкова рано.
Мрън!

# 711
Вашите заспиват, а моя пък е ранобудник! Кукурдел, когато и да легне в 7 сутринта е цъфнал, бебето и то същото. И ми се чуди как, убий ме, но не мога да ставам рано, ако не съм на работа. И него го дразни, че спя поне до 8:30.
А мене, че винаги цъфва толкова рано.
Мрън!
Не си сама и при мен е така. Дори понякога се събъждам леко гузна, че съм се излежавала

# 712
Хич не ми е гузно. Аз денем не мога да заспя, така че колкото успея си спя сутрин. За щастие и детето е по моя режим и цяло майч-во не съм видяла ставане в 7...

# 713
Милион+ майки завидяха на това. Аз съм от приказката милион и един далматинци.
Мъжът ми ме дразни с първобитност. Опитвам много месеци да търся позитивното. Но всичко отива към своя край. Не ме дразни той, дразня се на себе си за някои избори.

# 714
Bluebear, страхотна идея ми даде с вратите 😆
Моят вече дори само с присъствието си ме дразни. Тази сутрин излезна за малко по работа. Като се върна аз бях в банята, а той след излизане буквално се къпе на мивката да "отмие коронавируса" 😂 , пита ме кога ще излезна от там, казвам след малко, той обаче не може да чака, случайно да не пропълзи някой микроб в устата му и да се зарази, и се наплискал хубаво в кухнята. Ама толкова хубаво се наплискал, че целият под беше във вода, дори по шкафовете се стичаше. Откачих. Връчих му мопа, той обаче толкова хубаво избърса, че после и аз трябваше да бърша след него.
Дразни ме, че иска всичко да става на секундата, без значение аз какво правя и какво изобщо се случва. Започвам най-демонстративно да се правя на глуха. Да се оправя.

# 715
Ние си намерихме едни баирчета и поляни, до които може да се стигне с колата и се разнообразяваме. По принцип моето дразнене е свързано с това, когато се потопи в тел-на и едвам с ченгел му се измъква по едно "да" за отговор, което в такива моменти може да дойде когато вече съм забравила какво съм питала... Но тия дни дишаме чист въздух, детето щастливо че тича на слънце и настроението се приповдига, така че като се приберем, да си гледа телефона, простено му е Simple Smile

# 716
  • Най-красивата страна
ММ снощи пуснал котката да спи при нас.
Кошницата и е в коридора ,иначе спи там.
Тази сутрин се събуждам,защото нещо ме гъделичка по носа.
Започвам да кихам.
Събуждам се и виждам косматата муцуна навряна в лицето ми.
А той седи отстрани и се хили.
Ами замерих го с възглавницата...

# 717
  • София
Явно е направил закъснял първоаприлски майтап с котката.

# 718
Нашата винаги спи при нас.

# 719
Явно е направил закъснял първоаприлски майтап с котката.

Голяма работа, тя очевидно цяла година се шегува с котката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт