С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 749
  • 797
  •   1
Отговори
# 765
Това системно ли е така или един ден? Само ако е системна незаинтересованост бих се подразнила,другото не го квалифицирам като липса на внимание към детето ако е еднократно,а по скоро ден,който е отделил за себе си.Мисля,че всеки има нужда от такива дни.

# 766
  • софия
Не всеки ден прави това, което прави днес, но като цяло дори да си е вкъщи интереса му е почти нулев, занимава се с таблета или телефона, гледа филм, спи и всичко друго, но не и да поиграе с детето. Вярно на 9 месеца е, предполагам не му е особено интересен ама все пак му е дете. Рядко поема инициатива за нещо свързано с него. Гледам да се оправям без свекърите, от малка кажи речи сама съм се отгледала и не искам да свиквам твърде много с чужда помощ, разбира се оставям го да го погледат за няколко часа понякога, но не прекалявам. Като му казах на мм, че цял ден и навън и не е лошо да се позанимава с малкия, отговора беше - да, да го гледам как спи. Просто момента беше такъв, че вече беше време за приспиване, пък той не схвана, че говоря за моментите, в които детето е будно.

# 767
  • София
По скоро не го разбирам, не съм супер майка нито домакиня, нормална жена смятам. Нямам против да се забавлява, но не е лошо да отделя време и на семейството си или поне на детето. Просто не го разбирам.

И той не те разбира. Ти си го убедила, че можеш да се справяш сама с детето. Родителите му са го убедили, че могат да помагат.
Той си живее като ерген с екстри.
Детето му е гордост и доказателство, че го бива като мъж и толкова.
Той не се чувства ангажиран семейно, защото ти чакаш да се сети, а мъжете в голямата си част, не се сещат, особено когато жената се напъва да покаже как сама се справя с всичко и той не й е жизнено нужен, ами просто трябва да се сети, че може да се почувства равноправно задължен.

# 768
Може би не му е интересен още. Не че това го оправдава де. Пращай го да го разхожда, делегирай задачи, иначе то всеки иска да лежкуни и да почива.

# 769
  • софия
АбсурТ има доста истина в думите ти, ама някак ми е трудно да приема, че липсата на желание е в такава степен, да справям се ама без свекърите, него като го помоля да помогне, примерно да поиграят той му отделя точно 3 минути и или го връчва на някой или просто го оставя и като мина през стаята се прави, че го занимава, ама тва на фона на пусната игра на таблета или някое тъпо клипче с мотори, коли и тем подобни.

# 770
Ами включвай го в разни задължения, от време на време. Хранене, приспиване, смяна на памперс, не защото не можеш да се справиш сама, но все пак така гради връзка детето си. Такова нещо като "скучно ми е" с деца няма. На 9 месеца би трябвало детенцето да се заиграва, нека се включва в неговите игри.

# 771
Може би не му е интересен още. Не че това го оправдава де. Пращай го да го разхожда, делегирай задачи, иначе то всеки иска да лежкуни и да почива.
Хм, на такъв да му делегира задачи - това си е билет за самотно майчинство.

Цитат
Той си живее като ерген с екстри.

Какви екстри видя? Ама ги ръсите едни. Мрънкаща жена и досадно дете дебнещи вкъщи, сигурно и сексът вече не му е интересен. Smile Ясно е, че моторист и рибар търси някъде "убежище" някъде с тези забягвания.

# 772
  • София
АбсурТ има доста истина в думите ти, ама някак ми е трудно да приема, че липсата на желание е в такава степен, да справям се ама без свекърите, него като го помоля да помогне, примерно да поиграят той му отделя точно 3 минути и или го връчва на някой или просто го оставя и като мина през стаята се прави, че го занимава, ама тва на фона на пусната игра на таблета или някое тъпо клипче с мотори, коли и тем подобни.
Ангажирай го да свърши работа за/с детето, не да го забавлява.
Да го изкъпе, да го нахрани, да му смени памперса, да му даде водичка, ако пак е на мода да се пие вода.
Но, без да му заповядваш, а намирайки си в този момент някаква работа, която той не може да свърши и с молба да ти помогне, защото не можеш да се справиш сама.
Мъжете, колкото и да го отричат някои жени, обичат да се чувстват нужни, а не задължени да правят това и онова.
Колкото повече го ангажираш с грижа към детето, толкова по-бързо ще се привърже към него.
За всекиго е скучно да "забавлява" бебе, дори и за майката.

# 773
Братане, ми да си седи сам без жена и дете и да си ергенува, като не му се занимава. Негово задължение е да си гледа детето.

# 774
Синьо мече, да не те отчайвам, но има мъже, които приемат, че задължението им е само да носят пари.И ММ 20 години се борих да се занимава с децата - не се получи.

# 775
Изумена съм от коментарите - мрънкащо дете, скучно било да се играе с него....ужас...вместо да се види за какъв сульо,без извинение, става въпрос, вие вадите вода от сто кладенеца как е тъпо да си родител...Мале, Мале..потрес!
Блу беър, не е в теб нито в детето ти вината- взела си си свекървенско дете на отглеждане + твоето...свиквай. Има и нормални мъже Simple Smile

# 776
  • софия
Не че нещо ама не вярвам дълго да го търпя така, ще изчакам да тръгна на работа и ако е все по този начин  - адиос.

# 777
И пак сама ще си гледаш детето, освен ако евентуално не тръгнеш да му търсиш втори баща, който евентуално да го гледа.

# 778
Поне няма да се ядосва заради голямото дете.
Блу, аз те разбирам. Знаеш и моето положение, и аз чакам да тръгна на работа 😃

# 779
  • софия
И пак сама ще си гледаш детето, освен ако евентуално не тръгнеш да му търсиш втори баща, който евентуално да го гледа.

О не, нямам никакво желание за друг мъж, то човек избира избира и накрая...да не казвам..

Общи условия

Активация на акаунт