Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 120
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 510
Къде пък я видяхте тази надменност? 
Ако напиша надута патка по добре ли отразява макар и малко видяното. Сега ще ми изтрият мнението за вулгаризъм.

# 511
Не знам защо Юлия е представяна като спортистка. За мен спортист е човек, който се занимава или поне се  е занимавал професионално със спорт. Тя просто ходи на групови спортни занимания. Не е треньорка там, а е простo една от многото жени в групата, па дори и най-редовната да е. И аз ходя 3-4 пъти седмично на спорт, ... не знаех, че това ме прави "спортистка". Grinning

# 512
И за мен Юлия не е грозна, но не е и хубава. Има накаква мъжка суровост в лицето ѝ и восъчна студенина. И правилно, доста хора с по-красиви от нейните черти, също отблъскват с поведение и излъчване. За поведение, видяхме малко от нея и може да е показано тенденциозно, затова не го приемам за фактор, но излъчване просто си няма жената - нито в непринудените кадри, нито като булка. Няма онова нещо, което е съвкупност от елементи и му казват харизма. Него го имат малко хора и не е свързано с физическите черти само.
Не е представена като спортистка, а като спортуваща.

# 513
Е как къде видяхме,че е надменна. Че то с цялото си излъчване говори това. Не само на сватбата, бях изумена как се отпусна, не е само до алкохола. После по пътя до Комо. Тя се прави на кифла, това вече ми е ясно, ама поне да има с какво. Нищо от показаното не е точно така, това е вярно. Ремонта в дома на Юлия беше сякаш наскоро правен. Няма да се учудя, да е нещо и от продукцията направено. Стаята не беше за нея само, май е там с майка си според мен. Спалнята беше стар модел може би, но като нова с тези огледала, току-що купена сякаш-леглото по-точно. Не е хидромасажна вана, това било джакузи гордо казва Юла и снизходително поглежда Мишо. Тя е едно ниво над Мишо с английския, ама нека той да поръча видиш ли, ама рибени дарове търси-не морски, че и специалитет и се яде. А за пари пита Мишо дали е взел, че тя ги забравя, ако ще плащат тези специалитети...нали не е за нейна сметка (не че има такова нещо де, явно поне храната им плащат предполагам, но...) Всичко в нея излъчва надменност. Няма лошо да се целиш високо, дори и повече от теб да е, това е нормално за мен. Но все пак трябва да имаш нещо насреща да искаш и да те оценят (харесат) Защото е двустранно харесването, за да станат нещата. Юла иска нещо с класа и пари, като Васа, но и двете (дори Юла повече) не са се постарали да имат нещо насреща да ги харесат и да "вържат" такъв човек. При Васка проблем за мен е детето, не всеки мъж иска жена с дете, иска си свое семейство да почнат начисто. Но иначе Васа дори превъзхожда Юла, просто е по-чепата и спонтанна. Не ми хареса Юла от видяното до момента, дори ме дразни и чак почвам да съм пристрастно негативна към нея.

# 514
И аз мисля, че Юлия е надута

# 515
fanfanito, ако ти си единствения свидетел при осъждането на някого, гарантирам, че ще го осъдят на смърт три пъти! Равна нямаш...

# 516
Здравейте момичета. Аз бях малко на почивка и не разбрах - миналите вторник и сряда имаше ли епизоди от предаването?

# 517
Лейди, нямаше предаване(( То това стана, като този Дързост и красота вече. Има начало, ама краят се не види. То вече им забравихме и физиономиите, добре че дават някакво промо за следващия епизод.
 calabaza, просто съм обективна))
Мразя фалшивост и надудост, както и лъжата. Органично не ги приемам. Всичко друго приемам, ако човек е искрен и добронамерен - и липсата на език, и мазна коса, и хъркане, и коремче, и бедност, и каквото се сетиш, но това лицемерие и надутост ме отвращава.

# 518
Аз пък като се замисля,много глупости изписахме,много нещо Simple SmileЧешем си клавиатурите,забавляваме се,няма лошо,но реално всички участници са си едни обикновени хора като нас с позитивни и отрицателни черти.Нищо кой знае какво не са показали като характери от няколко кадъра,пред камери..Всеки ми е симпатичен по малко,не мога да кажа за никой,че ми е крайно отблъскващ.Дано извлекат нещо от този експеримент и всеки намери това ,което търси.

# 519
Така е, само тези, които се ругаят в ефир и после в социалните мрежи, бият на очи. Колко е нужно, за да се сдържат? Не се харесват, няма да останат заедно и точка.
Лошото е, че спИциалистите взимат страна и подклаждат конфликт. В сръбското предаване има и доста простаци (един направо обиди булката, която беше много по-свястна от него), но добре, че няма психолози да обяснят на зрителите кой е крив и кой е прав...

# 520
В сръбското предаване въпреки по-ниския бюджет ожениха поне десет двойки /ако не са и повече вече/. Половината от тях да останат заедно, пак е добре. Нашите за два сезона с всичките спецове каква успеваемост имат? И колко работа, защото работят на практика с осем човека,  а сърбите до тук имат 36 и продължават.

# 521
Дразни самото предаване, защото нито подборът, нито целта му е оправдана. Ама що го гледаме и аз не знам. То, ако не беше темата да съм го отсвирила, но ми стана интересно тук и го гледам, въпреки ясния край, то и логичен.
Но, все пак има хора избрани нали? Такива и дето се надяват да намерят половинка, доверили се на целта на предаването уж. Има и такива дето го използват за сеир (то и скритата цел е такава на предаването) Има и такива, дето искат нещо, ама не отговарят на претенциите дето имат (тях как да не обсъждаш, те са цвета на предаването) И как тогава да не го гледаш и пишеш?

# 522
В сръбското предаване въпреки по-ниския бюджет ожениха поне десет двойки /ако не са и повече вече/.
И само по една серия на двойка, в която се научава/получава много повече информация за участниците.

Пишем глупости на принципа, какво повикало, такова се обадило. Каквото показват това се коментира.

# 523
И аз мисля, че Юлия е надута
А най тъжното е, че няма на какво отгоре да се надува.

# 524
  • Тра-ла-ла
То пък, ако има на какво отгоре да се надува...тогава ще я емнете, че интелигентните хора, постигнали значими неща - не се надуват Joy  Няма форумна угодия. Но общо взето се очертава тенденцията - "ако си никой - трябва да стоиш тихо в ъгъла като мишка, да мълчиш, да нямаш претенции, да не се показваш" Joy

Общи условия

Активация на акаунт