"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 253
  • 660
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз имах мисед в 11та седм, ама беше преди...вече 5г.От тогава нищо.

# 271
  • плевен
А за инвитро мислиш ли?Аз на този етап не мисля,че ми е вариант.С мъжът ми имаме по едно дете,но много искаме наше.Иска ми се да е естествено, ако стане отново  добре, ако не ще трябва  да се примиря.

# 272
  • Пловдив
А за инвитро мислиш ли?Аз на този етап не мисля,че ми е вариант.С мъжът ми имаме по едно дете,но много искаме наше.Иска ми се да е естествено, ако стане отново  добре, ако не ще трябва  да се примиря.
отказахме се вече...преди 2г ми беше на дневен ред, но вече няма за къде.

# 273
  • плевен
отказахме се вече...преди 2г ми беше на дневен ред, но вече няма за къде.
Може пък като не го мислиш в един момент  да се случи естествено. Пожелавам  ти го,имаш време.

# 274
  • Пловдив
Ооо, мерси ама надали...явно така е било писано...
Преди 2г някъде бях се наредила за ин витро опит, обаче като видяха АМХ-то и станя ясно, че ще трябва яка стимулация и опити на сляпо, щото явно незнаят кво и що и това ме отказа...Мислих за Турция, обаче после почнах да се примирявам и така...

# 275
  • София
Благодаря, ви!
vesi, да само по естествен начин опитваме. ММ не иска друго. Аз по едно време се бях замислила за осиновяване, но пак мм не беше съгласен. Имаме едно дете на шест години. Миналата година през август решихме /мм се нави за второ/, но септември почина сестра ми и след две седмици свекърва ми, която беше болна и я гледахме доста време. В последната година /а и повече/ и на памперси и мм затова не искаше. Казваше, че ще му дойде много работа, дете, майка му и бебе. Явно ни се насъбра доста. Аз го карам поне от преди три години.

# 276
  • плевен
Благодаря, ви!
vesi, да само по естествен начин опитваме. ММ не иска друго. Аз по едно време се бях замислила за осиновяване, но пак мм не беше съгласен. Имаме едно дете на шест години. Миналата година през август решихме /мм се нави за второ/, но септември почина сестра ми и след две седмици свекърва ми, която беше болна и я гледахме доста време. В последната година /а и повече/ и на памперси и мм затова не искаше. Казваше, че ще му дойде много работа, дете, майка му и бебе. Явно ни се насъбра доста. Аз го карам поне от преди три години.
Много, много  късмет  ти пожелавам!Лека бременност  и здраво бебче!Пиши как се развиват нещата.Прави ли си предварително  някакви изследвания, хормони?

# 277
  • В градината...
Верабел, успех! Дано лошото остане зад гърба ви и сега да имате само хубави преживявания.
ММ пък иска да се пазим, че да не вземе да стане някой гаф, хем няма шанс ... Започна да ми говори за малформации и подобни...

# 278
  • София
Благодаря още веднъж! Не съм си правила никакви изследвания. Преди пиех фолиева киселина, но я спрях някак неусетно отдавна. Сега ще ходя да си взема и започвам да я пия, че даже съм позакъсняла.

# 279
  • гр.София
Хелоууу къде сте ????? По едно късно кафе???

Знаете ли защо е коледно, защото вече ни е такова у дома. С детето украсихме и почнахме тематичните филмчета Grinning
Иначе се изредихме с настинка цялото фемили. Аз съм най-прясна, от вчера с болки в гърлото и течащ нос. Мъжете го разказаха вируса преди мен.
Гледам на Витоша е навалял първият сняг, едва ли ще се задържи де, ама си му е време.
Тия дни трябва да почвам с купуването на подаръци. Много ми е трудно да избирам за близките, вече съм изчерпана от към идеи.
Детето е написало писмо до дядо ви Коледа.... Специално за подаръци нямам настроение тази година, учудващо за мен. Ама се стягам тия дни и се пускам в действие.
Чакам отчет и от вас Grin

# 280
  • В градината...
И при нас е коледно, въпреки че е топло.

Сега кайзеровах бузите, довечера - пастърмата. След седмица ще са готови.

# 281
  • Пловдив
Привееет! Simple Smile
И аз тъкмо почвам с елхата...даже окъснях.

Перу, дай рецептата, че др.седмица мама ще правят свинска Коледа, та да имам вариант Simple Smile

Инак нищо ново...пуснах си 2дни отпуск да мързелувам. Пуснах разни поръчки он лайн покрай намаленията, ама за мен само чанта Wink
Телефон ми трябва също...

# 282
  • В градината...
Свинската Коледа я направихме миналата събота с активното съдействие на Ида.
Стопихме доста мас и сега ще имам за.курабии дълго време.

# 283
  • Пловдив
Я кажи как паприковаш сланината? А бузите вариш ли ги?

# 284
  • В градината...
https://batimiti.blogspot.com/2016/10/blog-post_71.html?m=1 бузите ги правя по тази рецепта.
А сланината в буркани - сол, дафинов лист, черен пипер, бахар, чесън, вода. Заварявам. Става мозък.

Общи условия

Активация на акаунт