"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 252
  • 660
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Хм...сефте чувам за сланина в буркан Simple Smile Ще се пробва!

Ето ми елхата...

# 286
  • В градината...
https://batimiti.blogspot.com/2016/10/blog-post_71.html?m=1
Но аз не си играя да правя саламура, а слагам директно в буркана, както писах. Това лято отворихме един останал буркан от преди две години. Кожичката от времето беше станала като локум...

# 287
  • гр.София
Мистик супер е елхата ви Heart Eyes
Тва със сланината и бузите не е по моята част. Иначе свинско си хапваме. Да е жива и здрава свеки, че всяка година ни гледа по едно прасенце, после си го коли, разфасова и при мен пристига в пликове- на пържолки, джоланчета и кайма. Докато е жива, ще ядем домашно месо, после....
Аз немога да си представя да гледам едно животно, каквото и ще да е и после да го убия, а пък след това и да го ям..абсурд.
Перу, ти си много оправна Simple Smile Ида и Ясен какво искат за Коледа?
Мистик, твоето момче кога и как спря да вярва в дядо Коледа?

# 288
  • Пловдив
Мимче, и аз така...докато нашите могат ще имам домашно.
Ти не ходиш ли да помагаш на свеки? Simple Smile

Наско май след детската градина спря да чака Дядо Коледа...поне така помня. Питаше от къде тоя Дядо има толкоз пари за подаръци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
  • В градината...
Ние гледаме да се ограничаваме до колкото можем с подаръците. Те сега нищо не ценят, всичко е супер консуматорски ориентирано. Така и близките молим, до колкото може да намалят подаръците и да е нещо евтино, което като строшат, бързо да изхвърлим. А Ясен така или иначе не може да говори и не знае какво иска. Ида също е научена да бъде скромна.

# 290
Перу, Яската съвсем ли не говори?

# 291
  • В градината...
Знае 10-15 бебешки думи.

# 292
А на тая възраст би трябвало да приказва повече. Съжалявам, че съм на всяко гърне мерудия, но може би трябва да го заведеш на логопед.

# 293
  • В градината...
Много се срамува и е страхлив. Като му кажа някоя дума, я шепне тихо.

# 294
  • гр.София
Ааа Сигме не така по тъча. Разказвай как си, Лия как е? Къде ще сте по празниците?
Перу, при нас се купуват доста често играчки. Въобще незнам как става това, баби купуват, лели купуват, ние най-често му взимаме Лего, понеже много обича да строи с него. Иначе за презадоволеността която има(според мен), е доста скромен и никога не е прекалявал с желанията си.
Мистик за месото изобщо не и помагам. Тя е и в провинцията де. Но немога да го правя точно това аз. А и тя си ме знае и никога не го е правила на въпрос.

# 295
Мимонче Heart
Добре сме.Поръчах детската стая на бъдещата първолачка, напролет ще и измажем нейната, че като дойдох само налепих едни тапети, коите към момента ме дразнят. Дреб ходи на плуване и балет. Все краката са и нагоре, или на земята прави шпагати. Снощи тренираше някакъв танц и си изтрещя зъба в коляното. Слава богу е този който е за смяна, та май ускорихме процеса. Брат и расте. И те така. Щом сме здрави, значи няма от какво да се оплакваме.

# 296
  • В градината...
Щом на плуване ходи, значи я калявате.
И в нашия град вече има закрит басейн и тренировки за деца, но с тези сополи все ме е страх...

# 297
Ходи на един басейн с по топла вода.

# 298
  • В градината...
Аз цяло лято ги киснах в басейна и виждам много добър ефект.

# 299
  • Пловдив
Перу, на колко стана Ясен?
Ида по-послушна ли е вече? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт