КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 51 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Забранила си лични съобщения , няма как тайно да ти кажем нещо,тук се чете от цял свят.Доколкоот разбирам искаш да не е така.
Ако членуваш ввъ фейсбук имаме си тайна група

извинявам се, не знам за мен ли ставаше въпрос, но ако е за мен- не съм забранявала нищо, просто трудно се ориентирам  тук и без да искам съм го направила, сега ще погледна, да видя какво ще успея да направя.

# 631
Да ,Румина ,след твой пост е и за теб, не знаех как да се обърна.

# 632
Да ,Румина ,след твой пост е и за теб, не знаех как да се обърна.
Направих промени в настройки, дано съм успяла да разреша смс-ите.

# 633
При нас преръмя,погърмя.
Дано с това се разминем.
Не искам дъжд.Тревите полудяват.

Добре дошла на Ромина!
Трудно ще ни запомниш на първо четене😉
Лека, полека и това става.
А не е нужно са си пишем на лични и т.н.
Просто с две думи-от къде си,що си😊

Диди, днес издирвах една домашна глезла,която се страхува когато гърми и по същия начин не яде и се крие .
А като си спомня за едно от кучетата ни огромна кавказка овчарка 50 кг,която милата изпадаше в ужас като загърми.
Колко съм стояла при нея с чадъра или в гаража,тя силно притисната в мен и така се поуспокояваше.
А не ме питаше мен колко ме е страх от гръмотевици и светкавици.

Сготвих преди обяд.После само салатка ще сторя.
А утре ще го мисля,че празник Петровден!

Отивам да си набера магданоз за салатката.
До после.

Хули, новото поколение😉😍😍

Фло , за шестиците!❤❤

Домашно производство😍

Хайде до после

# 634
Исках да пратя линк към КГБ фейс.та за това лични съобщения пробвах.
Гъбка да им ядеш ушите на новите. Има да стигнат    и да те преситят.Изморих се  и днес ,ама има ощеееее. план графика трябва се спазва, нищо че все пиша ,то през почивките а те на често кат за бабичка.

# 635
                             Баницата беше експериментална! Yum Хем мързелива,хем къпана.До сега не бях заливала полуопечена баница с вода и се чудех какво ще стане,ама резултата е отличен.Това е късмета ,на този дето хич не му се стои в КПП-то ,но пък се получава всичко дето опитва. Yum

# 636
Дай насам Ди,само да я хвалиш не вярвам.Удари през монитора да мине...

# 637
  • Кубрат/ Пишурка
 Е, и аз съм вече тук!
Днес - ден за срещи.От 16 ч бях на заведение - дружка от певческата група черпи за РД на внука си. На връщане срещнах бивша колежка и лаф поне 20 минути. По-нататък още една...Пред блока пък седнали две комшийки и аз да не ги прескоча Embarassed Така излязох преди 16 и се върнах преди половин час Joy
Днес във София май доста е поваляло! Тук слънчо беше с нас, но беше и малко по-хладно, та си беше дип добре!
Румина, радвам се да те чета! Мисля, че Пипи имаше предвид под "ново поколение баби", това, че е от сравнително скоро баба и, че е от сравнително скоро при нас! Ти ли спомена, че си някъде от Монтанско newsm78 Питам, защото имаше и други нови баби...
Диде, дай рецептата за тази нова баница, плийз!
 И малко смях:
Карък да си !😢
"Мъж отива на лекар и казва:
– Докторе, помагай, не ми става!
Докторът извадил едни прахчета и обяснил:
– Значи, слагаш тия прахчета в храната и няма проблем!
Тръгнал си човека и се отбил в един ресторант да обядва. Поръчал си кебапчета и казал на готвача да сложи в тях прахчетата. Чакал, чакал 30 минути, 1 час, накрая му писнало. Влязъл при готвача и попитал:
– Какво стана с тия кебапчета, бе? Колко време ще чакам?
– Какво да направя бе, пич? Стоят изправени на скарата..."

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 20:26 от Янче-то

# 638
  • София
   Добър вечер,дами!
  Да се разпиша при вас,да не ме забравите. Grinning
  Добре дошли на Ирина и Румина! Напомням за членския внос,нещо се пренебрегва напоследък.Да спазваме традициите!
  Днес ме хвана дъжда на пазара "Д.Петков",цял час чаках в едно кафене да спре.
  Очертава се софийска група за еднодневни съботно/неделни екскурзии.Има ли желаещи? Ако някое от момичетата от страната успее да се включи,ще е изненада.Днес пихме кафе с една дружка и ни дойде тази идея.Нали е петък,групите бяха попълнени,но се вредихме за тази неделя за Пирот/25лв/Има избор от дестинации,но трябва да се организираме поне 3-4 дни по рано.

# 639
  • София
Добър вечер!
Благодаря за отговорите за столчето. Ще търсим още, а накрая на път за летището ще купим някакво.
Иха, очаквам след кръщенето подробен репортаж кое как се прави, какво се носи и черпи в църквата.
Фло го е описала добре, но нейните са големи.
По повод лютата находка - не знам, не съм яла такова. Но съм чувала за руски рецепти - мариновани, хрупкави зеленчуци и поляти с доматен сок. Може да потърсиш в техните кулинарни сайтове.
Румина, пак добре дошла. Ако прочетеш първия пост във всяка КГБ тема - там има 1 поема за КГБ с автор Фло. Описани са повечето от участващите тук кратко и изчерпателно.
За новите баби - аз го разбирам като по-съвременни, ангажирани, интернет баби. Все пак работим,  повечето карат кола, балансираме със задачките. Не се възприемам като старите баби с пеньоар на цветчета, подпетени, стари обувки  и забрадени, седнали пред блока. Намират се няколко подобни пред входа ни. Като минавам ме канят да седна при тях. Не ми е приятно, не се възприемам в тяхната компания и с техните теми за разговор.
Янке, хубаво си се разнобразила - за какво да висиш в къщи? Излизай, разхождай се - ще видиш познати, ще си поговорите. В София това е невъзможно на 150 м от блока. Аз нали все излизам - сама съм сред много хора по улиците. Но пък и с друг не обичам да ходя на зей пазар.
Изписах цял роман с глупости май.
И все се каня да попитам - къде е Кари? Понякога ми излиза във ФБ, но тук май зачезна. Скоро не са говорили за лоши работи при тях. Дано всичко е наред.

# 640
Румина, радвам се да те чета! Мисля, че Пипи имаше предвид под "ново поколение баби", това, че е от сравнително скоро баба и, че е от сравнително скоро при нас! Ти ли спомена, че си някъде от Монтанско newsm78 Питам, защото имаше и други нови баби...
Благодаря на всички за сърдечния прием, много ви се радвам, няма никакво напрежение и заяждания, както почти във всички форуми, чувствам се спокойна, а предвид възрастта ми , това ми е много важно, жалко, че не съм в София или другаде, където могат и да видят на кафе някои от вас.
Да, отскоро живея в Монтанско и бих се радвала, ако има и други и ми пишат за среща на кафе в Монтана и дай Боже и приятелство, чувствам се много самотна и изолирана, почти целият ми живот е минал в Пловдив и чужбина, сега не зная къде да си търся дружки в околността, че сам за никъде не е човек.
Не искам още от началото да се жалвам, но ви почувствах някак си близки да споделя.Flowers Hibiscus

# 641
  Добре дошли на Ирина и Румина! Напомням за членския внос,нещо се пренебрегва напоследък.Да спазваме традициите!
Благодаря за приема, не знам къде да прочета за членския ви внос, извинявам се, но не мога да отделя време за чете на всичко, ако ми помогнете къде е , ще го видя обаче.Simple Smile

# 642
Румина, пак добре дошла. Ако прочетеш първия пост във всяка КГБ тема - там има 1 поема за КГБ с автор Фло. Описани са повечето от участващите тук кратко и изчерпателно.
За новите баби - аз го разбирам като по-съвременни, ангажирани, интернет баби.....
Ще ги видя при първа възможност, благодаря!
Разбрах и аз мисля, че съм от новите(кандидат)баби-работеща по и-нет , пътуваща по света , а сестра ми като си дойде в БГ ходим на клубове и дискотеки -:)
Сега си нямам компания , но и това ще стане, търся усилено!

# 643
  • Вила Великула
Правилно сте ме разбрали за  новото поколение баби -сравнително от скоро сме баби и сравнително от скоро сме членове на КГБ. А, че всички сме супер баби-няма съмнение. Имам удоволствието да се познавам с повечето от вас и на живо и съм щастлива от този факт.
Кари и на мен ми липсва. Дано да е всичко ок. Ако ни чете моля да се обади.

# 644
  • Кубрат/ Пишурка

Румина, членският внос е един виц - нищо сложно!
Айша, прескочила си май това, което ти писах под кафето newsm78
На мен ми липсва не само Кари, но и Фурийка и Джили и още доста.Танитка и тя се появява само от време на време. Така и не рапортуваха с дидимити как са изкарали почивката!
Аз гледам Дънди крокодила \за енти път\ и после ще лягам. Пожелавам ви лека нощ - да спите в кош!

Общи условия

Активация на акаунт