GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 082
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 555
За мен това е уловка.
Сигурно ЗД се е насочила към Зимен Хребет и ще пленят Санса.
В трейлъра за 5 епизод са си в КЧ, но в една кратка сцена наистина водят някакъв пленник.

# 556
  • София
Не съм и намеквала, че се радва, просто го представи като част от пътя си към осъзнаване. Но умните хора се учат и от чуждите грешки, няма нужда да се слива с отрепките, за да извърви този път.

Няма какво да се разбира и спори. Сценаристите го казаха в прав текст какво е искала с "дракарис".
Това, че каза на Тирион ли имаш предвид?
В моите очи това не я прави отрепка. Реално го казва на Ръката на Дани. Не на врага и. Ако Тирион наистина вярва в кралицата си и тя се окаже тази, за която я мисли, няма да предприеме нищо. Но след Мисандей не мисля, че на там отиват нещата.
Не, Рамзи и Кутрето визирам. Ако имаше малко акъл, нямаше нужда да се смесва с тях, че да се научи на нещо. Т.е. седи ми като проекция или остатъчна сянка на Кутрето, а не като наистина хитър и умен персонаж.

# 557
Можеше и накрая се отърва от него. Просто подходящия момент трябваше да дойде.

# 558
  • Варна
Аз по принцип съм фен на отношенията на Санса и Хрътката в книгите. В сериала ги няма и наполовина.
Затова много се изкефих на тоя диалог:

Цитат
Yes, I heard it. I heard you were broke in, I heard you were broke in rough
- He got what he deserved, I gave it to him
- How?
- Hounds
Heart Eyes

# 559
  • Чужбина
Обаче Тирион, как уреди Бриен и Джейми  hahaha hahaha hahaha

А Тормунд гледаше като пребозано синеоко теле след тях ... невярващ, не искащ да повярва ... Оня дошъл и му я бил взел! Son of a bitch.

Но най-много се изкефих, когато Тирион каза на Бриен, че е девствена ... и Под пи!

Паднаааааааах.

Аз по принцип съм фен на отношенията на Санса и Хрътката в книгите.
И аз! И дори се ядосвах, че някои твърдяха, че Хрътката щял да умре, докато спасява Аря в 3-ти епизод.

Исках да тръгне да спасява птиченцето.

# 560
Обаче Тирион, как уреди Бриен и Джейми  hahaha hahaha hahaha

А Тормунд гледаше като пребозано синеоко теле след тях ... невярващ, не искащ да повярва ... Оня дошъл и му я бил взел! Son of a bitch.

Но най-много се изкефих, когато Тирион каза на Бриен, че е девствена ... и Под пи!

Паднаааааааах.
Аз паднах после, когато Тормунд прошушна: Тук жените не ме харесват. Grinning

# 561
  • Вестерос
Аз по принцип съм фен на отношенията на Санса и Хрътката в книгите. В сериала ги няма и наполовина.
Затова много се изкефих на тоя диалог:

Цитат
Yes, I heard it. I heard you were broke in, I heard you were broke in rough
- He got what he deserved, I gave it to him
- How?
- Hounds
Heart Eyes
да,това беше много добро

# 562
За мен това е уловка.
Сигурно ЗД се е насочила към Зимен Хребет и ще пленят Санса.
В трейлъра за 5 епизод са си в КЧ, но в една кратка сцена наистина водят някакъв пленник.

Не водят никой, а този минава през тях в другата посока. Може да е Джайм, пак е с качулка.

# 563
  • Чужбина
Аз паднах после, когато Тормунд прошушна: Тук жените не ме харесват. Grinning
А когато Тирион му сипа останалото от чашите вино в рога?  smile3532 и го гледаше с известна доза съжаление в очите!

Ох, тоя епизод просто бе супер. Може да е фен сървиз, но ми май първият любим след края на 4-ти сезон.

# 564
  • Пловдив
Прав си е Тормунд, не го харесват жените толкова на юг Grinning аз лично с него много се смях мисля епизод 1 като каза,че цял живот си е синеок, нещо от този род Grinning Grinning Grinning
П.С доживях да ви настигна и най-важното да прочета всичко Grinning

# 565
А когато Тирион му сипа останалото от чашите вино в рога?  smile3532 и го гледаше с известна доза съжаление в очите!
Ох, тоя епизод просто бе супер. Може да е фен сървиз, но ми май първият любим след края на 4-ти сезон.
Хахахахахахаха. Много добър в тия взаимодействия.
Ама аз и 2-ри си тача много. Simple Smile

# 566
Аз друго се сетих , от предните епизоди. Аря като пита Гендри дали е правил секс  с Мелисандра, той отрече, защо я излъга така? Пикльо, после иска да се жени за нея , ааамаха 😄

# 567
  • Вестерос

# 568

Да си призная искам Аря да затрие Церсей. Само тя е способна да се разплати както трябва.

И аз много искам това, но имам чувството, че няма да ни огрее  Sad
Ако не стане така, поне да я дават отново как трепе някой от списъка.
То кой остана. Планината?

# 569
  • София
Освен Планината и Церсей има ли друг от списъка на Аря? (живИ ; )
;Хрътката (бил в списъка "за известно време"?), защото убил конярчето
и Илин Пейн* (последно: видян сез.2 и споменат в с.4) - обезглавил Нед.
*актьорът е имал рак, но е успешно опериран; а ролята му, особено като ням, не е ключова, и явно някои от книжните му деяния са "прехвърлени" в сериала на Брон?!
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Ilyn_Payne#Behind_the_scenes

Всички досегашни + снимки & причина (на английски ; )
tvguide.com/got-Arya-kill-List/

Изглежда живите са: Планината, Церсей и Илин Пейн. Хрътката не го пиша, защото вече са приятели.

Аря, продължава с тренировките.
Само така.. Щом има списък, значи и тренировки ще има.
Джендрито, що си помисли, че ще му върже Аря.
Боже не я ли видя и усети, че е свободна душа и не е да седи на едно място.
А за него.. Джендрито гледах теория, че майка му е кой... Церсито😲🤔🙄

Общи условия

Активация на акаунт