GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 183
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 790
На мен също много ли харесвах Дано и Драго. Особено Драго 😂😂🤭 с Джон им липсва нещо, мен не могат да ме убедят че се обичат. Съгласна съм с нещата които сте записали За и Против, но пак не мога да ги видя като влюбени. Колкото до драконите, не мисля че трябва да ги има, време е да изчезнат, някак в света на хората не е нормално да ги има, все едно ние днес да си имаме 2-3 динозаври 🤦‍♀️
Фентъзи свят без магия, дракони ... Rolling Eyes  Абе що не си гледате турските сапунки.
Игра на тронове никога не е било класическо фентъзи. А и като свърши, няма значение, дали ще е с дракони или без.
Не думай.

# 2 791
Кое е токсичното във връзката на Джон и Денерис? Започна всичко като сделка, да. Ти на мен, аз на теб. Това, когато бяха с различни цели. След това обаче целите станаха общи. Джон подгъна коляно, когато се убеди, че тя заслужава да бъде кралица. Или според вас само от едната благодарност, че му е спасила кожата? И сега просто си изпълнява обещанието, без да вярва, в това, което прави?

# 2 792
На мен също много ли харесвах Дано и Драго. Особено Драго 😂😂🤭 с Джон им липсва нещо, мен не могат да ме убедят че се обичат. Съгласна съм с нещата които сте записали За и Против, но пак не мога да ги видя като влюбени. Колкото до драконите, не мисля че трябва да ги има, време е да изчезнат, някак в света на хората не е нормално да ги има, все едно ние днес да си имаме 2-3 динозаври 🤦‍♀️
Фентъзи свят без магия, дракони ... Rolling Eyes  Абе що не си гледате турските сапунки.
И колко дракона трябва да има, така както вървят нещата фентъзито изчезва от сериала. А и трябва постоянно да се въртят в един омагьосан кръг ли, докато има дракони никога няма да могат да свалят Таргариен. Всъщност други хора могат ли да станат дракови ездачи, такива без Тар кръв? 🤔 А и дори да има други дракони, къде са били до сега, кой се е грижил за тях. Едва ли Драгон и Денерис са затвори ли някъде бебетата и при нужда да ги извадят на бял свят вече големи и пораснали.
Само Таргите го могат. Трябва поне малко Таргска кръв да имаш, че да се качиш.
Аниш, думам, думам. 😂

# 2 793
Ех, колко пъти сме писали, че Мартин основно представя сърцето в конфликт със самото себе си. Дракони, магьосници и магии са само бекграудна, т.е. фона. Същността са сърцето и умът.

Абсолютно е така. Затова и поредицата се харесва и на хора, които не гледат фентъзи изобщо. Около мен има поне 3-4 такива човека. Joy

# 2 794
  • Варна
Майка му е Старк, но баща му не е. Бащата натежава.

Натежава, натежава, колко да натежава? Той и Биг Боб си мислеше, че е баща на 3 ама... Smiling Imp

Незабравимата леля Ог: "Първо казваш името на майката, после на бащата, него може и да го смотолевиш, ако майката не е много сигурна..." Blush

Родът на Старк, а и не само той, не веднъж се е предавал и по женска линия.

# 2 795
  • Чужбина
без да вярва, в това, което прави?

Тя какво точно прави?  newsm78 newsm78 newsm78

Не моЕм да разберем.

# 2 796
  • Варна
На мен ми се свиди всяка малка проява на внимание от страна на Джон към Санса. Не знам защо. Имам усещането, че тя не го заслужава. И не е заради Данката. Тя е ясно, че няма да го получи. Но всеки път, когато той се усмихне на сестра си или й говори или каквото и там да прави, побеснявам. Игритката не я харесвах, но с нея не ме дразнеше. Не мога да си го обясня. За мен Санса е ужасно студенокръвна.

# 2 797
То вярно, че не съм те засичала в темата за фентъзи и фантастика. Простено ти е тогава.

На мен ми се свиди всяка малка проява на внимание от страна на Джон към Санса. Не знам защо. Имам усещането, че тя не го заслужава. И не е заради Данката. Тя е ясно, че няма да го получи. Но всеки път, когато той се усмихне на сестра си или й говори или каквото и там да прави, побеснявам. Игритката не я харесвах, но с нея не ме дразнеше. Не мога да си го обясня. За мен Санса е ужасно студенокръвна.
Ами определено Сансето не го заслужава. Използва го при всеки удобен повод, за да си утвърждава позициите на господарка на ЗХ.

# 2 798
  • Чужбина
То вярно, че не съм те засичала в темата за фентъзи и фантастика. Простено ти е тогава.

Ех, Аниш, само тези, които пишат там, са фенове на фентъзи и фантастика.

# 2 799
Санса за мен е обратното. Много искам да има happy финал за нея.
Аниш, аз съм си фен на фентъзи и фантастика. Затова и GoT не ми прилича на класическо такова.

# 2 800
После, когато вдигна наздравицата за Аря, пак направи арогантна физиономия, гедайки към Санса, чак ми се прииска да и отперя един шамар.

hahaha hahaha hahaha

И на мен ми действа така. Но на мене повече ми се иска да я хвана за косата или за гушата.

Даже си мислех, че, ако съм на Санса, ще й залепя дъвка на косата - някаква митологична дъвка от смола на язово дърво.

# 2 801
😂😂😂
Наистина ни трябва анкета - Санса или Денерис.

# 2 802
  • Чужбина
Извнявам се, ама Дани сама не потърси никой, с който да си контактува.

На Дани нищо не и костваше да отиде при Тирион  и Джайм да речем.
Данито е свикнАла да е кхалисии и кралица. Тя такива работи като смол толк и социализиране не ги признава.

# 2 803
  • Варна
Есме, нямам против да има хепи финал за Сансето ама и краля да получи в добавка, малко множко ще й дойде. Не ща Джонката да й падне в ръцете. Поне това да ми спестят 😁

# 2 804
Елеонора, не така без контекст. Не става въпрос тя какво прави, а дали той я следва по задължение или с вяра.

Иначе тя иска да притежава властта, за да може да промени света според своите представи за справедливост. През годините до това се разви образа ѝ. Някои си я виждат още предишната, от там се разделят мненията.

Общи условия

Активация на акаунт