Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
С „К” предлагам Карина, Карима или по-нестандартното Киара, ако ви допада някое.

# 91
С "К" са едни от най-любимите ми - Косара, Катина, Катерина, Калина

# 92
Аз съм Камелия и съм пристрастна, не е много често срещано и винаги съм си харесвала името (а и другите). Харесват ми и Карина - означава "скъпа", "ценна" и Катлея. Като малка много се радвах, че не съм Калина звучеше ми грубо, без да обиждам никой, сега мн ми харесва. Може и Катрина м/у Калина и Катерина.

# 93
Това име Катлея ми е познато от един филм (поправете ме ако греша ) И беше вид орхидея ☺

# 94
Това име Катлея ми е познато от един филм (поправете ме ако греша ) И беше вид орхидея ☺
Точно така:-)

# 95
Аз също много харесвам Камелия. Ако бях бременна с момиче със сигурност щеше да е Камелия. Първото мо дете е Наталия и щяха да си отива двете... Ама не ми е било писано да имам дв момиченца. 😁

# 96
Кристина, Камелия, Клавдия това са ми фаворити с К..

# 97
Кога всъщност се очакват намаленията в Хиполенд?

# 98
Здравейте мами.
В 31+6дни съм,третата фетална мина добре.Бебка е 1621гр.
Февруари месец си правих амниоцинтеза и след процедурата ми поставиха анти де гама глобулин понеже съм с отрицателна кръвна група,а мъжът ми положителна.Миналия месец ми пуснаха на консултацията изследване за анти тела,който се оказаха положителни.
Никой неможа да ми обясни от каде са тези анти тела,при първа бременност поприцип съм чела че няма от каде да се появят...утре ще повторя теста за да съм сигурна на 100%.Има ли някоя от вас да се е сблъскала с такъв проблем или ако знае нещо по въпроса да ме посъветва.Благодаря предварително
Здравейте. Аз съм с кръвна група 0- . Сега ми е втора бременност. Аз знам че тази ваксина се бие ако бебето което се роди е с положителен резус фактор. Аз родих първия път бебето с 0-. Групата която съм и аз. Не са ми били ваксина. Ваксината се бие до 72 часа след раждането мисля ако бебето е с положителен резус фактор. Сега при втората бременност се следя при друг доктор който ми пусна изследвания за антитела и е отрицателни както очаквах,но и той ми обясни същото. Моят мъж е 0+. Но и двамата доктора са на мнение че мъжът нямат нищо общо с кръвната група на бъдещето дете. Дано съм била полезна. Само информативно взеха ли ти пари за тази ваксина защото това е доста често срещано. А не трябва това се поема от здравната каса. Има начин да си ги върнеш парите.

# 99
Скрит текст:
Да ни е честита новата тема и само положителни емоции в нея. Аз от давна не съм писала но ми е лудница пък и още работя.
Количка съм избрала
Баща ми работи към верига магазини която предлага и бебешки стоки и ми препоръчаха тази. Лека и маневрена е което търсех. А леглото е взето и началото юли мисля да го сглобим за да се измирише от неприятната миризма. Ето го и него.
Иначе взела съм някои неща но и още трябва да пазарувам. Чакам да се оправи времето понеже малко се депресиран така и не ми идва вдъхновение за покупки.
Много са хубави! Hug Какъв е моделът на количката?
Количката е кика бо Мадрид 3в1.
Stelavi как са нещата при вас? Това с белтъка и мен много ме притеснява макър да нямам проблем но го мисля и се опитвам да наблягам на храни с богато съдържание на белтък и протеин.
На мен много ми допадна Аделина но все пак важното е как си го усещате вие и кое най-ви харесва.
Нашата девойка ще е Камелия а мъжът ми изобщо няма мнение и не ми се мела в нито едно решение. Всичко сама избирам и решавам и само го информирам когато сметна за необходимо, което мен много ме устройва. Със синът ми бях млада и наивна и всички ми се мешаха и решаваха вместо мен сега е точно обратното.
И аз харесвам Камелия, но мъжа ми и сина ми са за Калина. Та ще видим. Трябва да е с К, обаче. Давайте предложения. Без Катерина, харесва ми, но свекървата е Катя и да не си помисли, че на нея я кръстим.
Първия ми избор беше Кристиана но понеже с идеята да е и на баща ми и на майка ми а тя почина в съня ми една нощ тя ми каза да не я кръстя така а да бъде Камелия или Кирлка и за това Камелия ще е.

# 100
Говори се за 17ти. Като се появи информация, че от 17-19ти ще има - 30% в Комсед.

# 101
Дайте идеи за име на момче. Допадат ми Борис и Ивайло. Приемам и други идеи. На никой няма да го кръщаваме така че имаме избор.

# 102
На 17ти.

# 103
Дайте идеи за име на момче. Допадат ми Борис и Ивайло. Приемам и други идеи. На никой няма да го кръщаваме така че имаме избор.

Симеон, Георги, Преслав, Калоян

# 104
Stelavi, стискам ти палци 🍀
Благодаря за новата тема!
Ох, имам нужда от съвет... бебето ми върви доста голямо, в 30та седмица го измериха 2кг; док още държи фронта и ме убеждава за нормално раждане, но виждам, че и тя самата не е 100% сигурна. Първото детенце ми се роди 4100, 6 дни след термин, по естествен път, но беше много тежко раждане. Сега съм в голяма дилема дали да не избера секцио. Дайте  и вие по едно мнение, моля.

Относно козметиката - с първото ползвох Мустела, но в един момент сякаш кожата му се пренасити и започнаха лишеи. Смених с Биодерма и се оправи. Къпане всяка вечер, с буквално по една капчица препарат + не съм мазала с нищо след банята, не знам, някак ми се струваше в повече да го наплескам с лосион, аз съм малко странна по темата, себе си също не мажа, само сега коремчето против стрии. Тези лосиони ми оставят усещането за запушени пори и задушена кожа 🤢

Общи условия

Активация на акаунт