Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, аз също от вчера излязох в 45 дневен болничен. Мисля, че не се ходи в НОИ но не съм сигурна. Наистина сега е момента да си вземете пик от НОИ и да следите.
Вчера док не ме зарадва с изследванията. Хемоглобина ми е паднал - през цялата бременност вървеше между 120 и 125, на последните 109. Аз пиех едни витамини, които свършиха и реших, че няма да повлияе ако ги спра, но цък. Изписа желязо.
Увеличи и магнезия, че съм с адски крампи всяка вечер. Сега ще пия магнерич 3х2. Поне килограмите са прилично - 10кг отгоре. Но на общата маса е плачевно - 80кг Sad Как ще свалям не ми е ясно. Ще имам да свалям 25+ кг. Sad
На всички лежащи мами пожелавам още малко търпение.

Аз съм с такава стойност на хемоглобина от началото на април,така че няма страшно. 😀

# 391
  • Сандански
И аз съм с хемоглобин 109 и доки каза, че съм идеална 😊 ама като се има в предвид, че април хемоглобина ми беше 98. Каза, че за бременните е нормално да е под нормата, притеснително е когато е под 100. Така че не се притеснявай и си пий хапчетата.

# 392
Моя хемоглобин е 109. В четвъртък съм на ЖК и ще стане ясно имам ли  нужда да пия желязо.  При мен и левкоцитите са увеличени, но в лабораторията казаха че няма нищо притеснителна. В четвъртък ще си питам де Simple Smile

Аз от намаленията съм безкрайно разочарована. 90% от нещата, които си бях харесала се продаваха само в магазините. Единствено количка, кошница за колата и две пелени поръчах Sad. Толкова много неща си бях набелязала.......

Днес ми дойдоха нощните  за родилното. Полека лека стягам багажа. Аз ще съм в частна клиника, но искат всичко за бебо - от дрешки до памперси и мокри кърпи. И за мен така. В списъка има и ръчна помна. Миналия път не я ползвах....... и я изхвърлих. Сега пак трябва да купувам.

Иначе бях секцио. Бебето ми го дадоха след няколко часа. Оперираха ме сутринта, а вечерта започнаха да ме раздвижват. Адски ме болеше нощем гърба от упойката. Имам ужасни спомени, но за бебо всичко си заслужава Simple Smile

# 393
Момичета, излязоха ми Стафилококи от микробиологията. В петък съм на лекар и ще говоря с гинеколога, но до тогава ще се притеснявам само, тъй като смятам да раждам нормално..
Някой има ли опит с тях? Сигурно заради Утрогестана, който поставям от една камара време..

# 394
Моя хемоглобин е 109. В четвъртък съм на ЖК и ще стане ясно имам ли  нужда да пия желязо.  При мен и левкоцитите са увеличени, но в лабораторията казаха че няма нищо притеснителна. В четвъртък ще си питам де Simple Smile

Аз от намаленията съм безкрайно разочарована. 90% от нещата, които си бях харесала се продаваха само в магазините. Единствено количка, кошница за колата и две пелени поръчах Sad. Толкова много неща си бях набелязала.......

Днес ми дойдоха нощните  за родилното. Полека лека стягам багажа. Аз ще съм в частна клиника, но искат всичко за бебо - от дрешки до памперси и мокри кърпи. И за мен така. В списъка има и ръчна помна. Миналия път не я ползвах....... и я изхвърлих. Сега пак трябва да купувам.

Иначе бях секцио. Бебето ми го дадоха след няколко часа. Оперираха ме сутринта, а вечерта започнаха да ме раздвижват. Адски ме болеше нощем гърба от упойката. Имам ужасни спомени, но за бебо всичко си заслужава Simple Smile

Коя е тази частна болница? там, където ще раждам не трявба да носв нищо - те ми осигуряват еднократно бельо, кърпи, пижама, пантофки, помпа за кърма + консултация, памперси, козметика за бебето, мокри кърпи. Буквално с дамска чанта, документи, четка за зъби и крем за лице ще отида

# 395

Коя е тази частна болница? там, където ще раждам не трявба да носв нищо - те ми осигуряват еднократно бельо, кърпи, пижама, пантофки, помпа за кърма + консултация, памперси, козметика за бебето, мокри кърпи. Буквално с дамска чанта, документи, четка за зъби и крем за лице ще отида
Starburst8, да не би да си в Надежда?

# 396

Starburst8, да не би да си в Надежда?
Свети Лазар

# 397
Пили ли сте малтофер???

# 398
Аз съм за Щерев и на мен нищо не ми искат. Аз днес минах предродилна консултация и ме пращат на алерголог да изпробвам упойките в александровска болница. Те пък там дори не си вдигат телефона.

# 399
Пили ли сте малтофер???

Пия го по веднъж на ден.

# 400
Момичета, излязоха ми Стафилококи от микробиологията. В петък съм на лекар и ще говоря с гинеколога, но до тогава ще се притеснявам само, тъй като смятам да раждам нормално..
Някой има ли опит с тях? Сигурно заради Утрогестана, който поставям от една камара време..

Аз имах стрептококи в 4-5 месец. Пих антибиотик за една седмица и се изчистиха. Днес ми взеха пак секрет за микробиология и питах лекаря ако се случи пак да излезе нещо, предвид това, че съм 33г.с. вече дали ще е проблем за нормалното раждане - той каза, че ако има нещо пак ще приложим лечение и има време да се изчисти. Така че предполагам не е чак такъв проблем...

Момичета, днес малко си изкарах акъла... Бях на консултация и като ми взимаха тонове на лекаря нещо не му харесаха - каза, че са доста равни. Около 150 й беше пулса на девойката, действително почти равен. Ръчка ми корема, какво ли не прави, за да я поразбуди, но нямаше ефект и ме викна след 2 часа отново, като каза че ако продължават да са такива тоновете ще ме прати в болница да ме следят. Сега като отидох вече беше малко по-активна, пак не прекалено много, но каза че тоновете са ок и ме прати да се прибирам. На някой случвало ли му се е? Въпреки че втория път каза, че всичко е наред, още ме държи притеснението...

# 401
При мен също днес спинкаше активно, затова препоръчват да хапнеш нещо преди тоновете. Но доктора не се трогна и ми каза, че спи и от време на време се събужда.

# 402
  • Пловдив/София
А по ЖК кога е следващта микробиология и изобщо след 30та седмица имаме ли нещо там, освен болничен?
Аз ходя нередовно, че не съм много доволна, но да не пропусна нещо...

# 403
По ЖК не знам, на мен ми правих в 18-та, 27+4 и след това в 34+4, всичките са били чисти, така че е рутинно изследване.

# 404
  • София
Здравейте,
Днес бях на преглед. Бебчо е с една седмица по-мъничък. А уж вече се храня.
Говорихме за дата на раждането. Терминът ми е за 10 юли, а лекарката ми иска секциото да бъде 14 дни преди това. Не ви ли се струва прекалено рано?

Общи условия

Активация на акаунт