ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сабри, Асен, Фатма...
Може ли на кратко фактите, че някои чак утре сутрин евентуално ще гледаме по нова.плей.

Скрит текст:
През '85 са почнали да "обработват" хората да си продават евтино земите! Имало е издевателства, измъчвали са ги!
Сабри е починал от инфаркт по време на "разпитите"! Имал е жена- Фатма, която е полудяла и я е лекувала Рамаданова. Те са имали и малко момче! Не се знае какво е станало с момчето!
Млад прокурор е задвижвал нещата(Чанов старши)
Земята на Сабри се оказа земята, върху която Чанови са си вдигнали палата!

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 23:33 от placebo7

# 391
Използвайки възродителния процес 3ма полицаи решават да се уредят с апетитни имоти без пари. Така ли? 🤔

# 392
  • Временно
Може ли някой да ми каже как се казва песента от филма? БЛАГОДАРЯ Simple Smile

LP - Scarborough fair

# 393
  • Ланкър, планините Овнерог
Почти съм сигурна, че Чанова е дзверът. Има вид и държане на психо.

# 394
Страхотна серия! Учудих се доста, че Чанов-старши е невинен. Нещата вече доста се разплетоха, всичко клони към Асен?! Странно, не го очаквах! Бях го изтрил от списъка ми със заподозрени. Няма да коментирам повече за да не развалям кефа на някои хора, които не са гледали епизода още.

# 395
Обаче пък в промото Асен казваше на Филип да не се отказва. Абе тотално се обърках, да пускат тая серия още утре, даже ощв сега 😁

# 396
Това с Фатма - Мария е интересно, ами ако се окаже, че двете са едно и също лице и Дениз е помогнала да забрави миналото си.....
Щом прокурорът е искал имот, може да е поискал и жена.

Да се допълня - Филип е нейното дете от Сабри, а Асен си е на прокурора от друга жена. Асен разбира, че не е нейн, но не разбира цялата истина и започва да отмъщава.

# 397
  • София
По всичко личи, че е Асен. Но след сцената в спалнята между Чанови нещо ме влече към мама Чанова.
И мен така.

# 398
Подозренията падат върху Асен, но мисля, че с някой друг ще ни изненадат накрая? Краси се държи подозрително, но все още не виждам как може да е свързан със събитията от 85-та.

# 399
  • София
Мама Чанова ще е май. Пълно психо е тази жена. 

# 400
Обаче пък в промото Асен казваше на Филип да не се отказва. Абе тотално се обърках, да пускат тая серия още утре, даже ощв сега 😁
Това според мен беше от стар епизод,3 или 4.

# 401
Момчето трябва да е на 35. Краси не отговаря на тези години .

# 402
  • Ланкър, планините Овнерог
Обикновено на края убиецът е някой, който не е бил от най-показваните герои или някой, който няма абсолютно никаква връзка с историята. Демек Чанова в случая е идеална.

# 403
Краси как ще се държи подозрително?Точно пък в тази серия доста неща направи, за да подпомогне разследването.

# 404
Добре де, Чановица как ще пребори тия въз големи мъже? За мен няма как. А да са в комбина с Асен нещо не ми се връзва, не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт