Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 852
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 330
За жълтопаветник не знам, ама жълтогащник със сигурност ще се окаже Зарьо

# 331
Аз останах като гръмната от този епизод  Rolling Eyes,а от утрешния така като гледам промото как Фазо е скръстил ръцете с голямото самочувствие готов да мачка  психиката на жената докрай-оставам без думи  smile3555
В утрешния епизод ми изглеждаше, че Таня го снима и го е захапала. Малко му е. Още утре трябва да видим куфарите на Таня или сандъка на Павето.

# 332
Ахахахаха, ревем! JoyJoyJoy
Прекрасно е! Hands Ok Hand

Жълтогащник също е велико попадение! Hands Plus1 Сега го видях.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 00:11 от brumchilka

# 333
На промото Зарко скръстил ръце все едно е с усмирителна риза Joy
Точно това му трябва.

# 334
Сериозно обаче мислите ли, че Таня може да осъди предаването? Едно е да сте несъвместими, друго е да те сватосат с насилник, психопат и патологичен лъжец. И тези диагнози ги твърдя абсолютно сериозно.

# 335
  • Тра-ла-ла
Фазомер с едни гащи ли е изкарал в Йордания?! Grin Как не е залепнал за камилата Joy

# 336
Ни вопъл, ни стон от психолозите за този вербален тероризъм на боклука. Как пък един не застана да каже нещо истинско, нещо човешко, ако нямат професионални думи.

# 337
От цялата работа разбрах, че на Андрешко освен, че не са му чисти работите са му мръсни и гащите!

# 338
Тази жена с очилата мойта зодия ли е?
Този няма шанс...
Таня е рак. Както и доста от потребителките тук Simple Smile в това число и аз Simple Smile
Аз съм рак, всеки рак има трески за дялане, но този проблема не му е зодията ни, просто е ясен вече за нея, няма шанс, как си въобразява, че ще кара с него нормална жена?

Не нормална, никоя жена не би могла да кара с подобен плазмодий. Тя градила надежди, споделяла лични неща, а той трупал дивиденти от това -  да я замеря и инквизира публично с тях. Всичко му е било една голяма лъжа от начало докрай - и изкуствените комплименти и тъпите кокичета и тн. Бил в шоу. Тя е живеела с представата си за един бъдещ здрав брак, а той е гледал на нещата като шоу. И ще продължава да демагогства  и в следващия епизод, но тук си намери майстора вече.
Мързеливец  гол като църковна мишка.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 00:23 от Walnuss

# 339
Ще сънувам кошмари - то не беше половия живот на този "аполон", простата му, гащите му, гади ми се, като си помисля....

# 340
Фазомер с едни гащи ли е изкарал в Йордания?! Grin Как не е залепнал за камилата Joy
Той там ги е махнал ,може и полов живот да е карал  Joy

# 341
аз пък разбрах че този си носи гащите по една седмица ,но иска секс от Таня която е кадър на Нешка -войник по дисциплина и хигиена .Този льольо просто си е търсил жена за секс и като талибанин не приема откази а чака поклони ..на какво от горе -безпарковец, интригант и подлец ...

# 342
  • Тра-ла-ла
Ще напиша простотия...може би той боядисва обикновени павета в жълто Joy Joy

# 343
  • София
Само не разбрах защо намеси Нешка Робева? Страшен простак е тоя

# 344
  • София
Юлия ужасно негативна и голямо мрънкало, не се учудвам ,че е сама.Той засега стоически търпи.Интерессно ми е дали ще реагира някога или си е такъв, търпелив.А тя успя ли да си купи тапи фор хиър?Разбраха ли какво означава тапи?

Общи условия

Активация на акаунт