Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 629
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Innocent
Ха, интересно))
В профила на малкия брат на Юла изчезна нейния профил от приятели, както и на големия брат. Проверих 2 пъти, освен да съм много смотана, но не ги виждам, както и на снахата и приятелката му.
Много бързо се дава информацията.

Да, Джулая ги прави тези неща. Както отдавна писах, според мен е Юлия.  Satisfied

# 1 801
Който трябва - се познава в постовете ми. Grinning Аз няма да дам своя принос за интригите в темата Bowtie
Не се заяждам, но не мислиш ли, че пак допринасяш за интрига, но подмолно.  Thinking

Тя и да има нещо спестено си има деца, внуци и т.н.
Далеч съм от мисълта да лишава/ощетява децата си. Дъщеря й се е развела с мъжа си. Къщата, в която е живяла преди това, вероятно е била под наем. След развода или ще отиде на квартира или ще остане в бащиния си дом. Синът, също ще се задоми /губи ме се неговото положение/. Как ще се разберат няма значение, просто това жилище ще покрие до известна степен нуждите на децата. Не виждам лошо Таня да си купи "половин" жилище съвместно с някой добър човек и да доживеят до старини.
Май много мечтая.

Сетих се, че Гащю спомена, че е от някакво село, но е под неговото аристократично ниво, да живее на село. Може да е на паве, но да е жълто.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 13:23 от Mama_Nana

# 1 802
Аз пак ще пиша, че това което показа Таня в предаването, ще доведе до голяма нейна популярност и вероятно много самотни мъже ще пожелаят да споделят живота си с нея. Не всички са идиоти и жълтогащници, има свестни хора на тоя свят, само се надявам тя самата да не се затвори и да не допуска никой до себе си. Но тя е силна жена, желая й здраве и кураж и много, много късмет!

# 1 803
  • Тра-ла-ла
Излизам из Пловдив да диря Мишето. После искам да разбера от форума колко пъти сме се...връщали да ядем баклава, с каква форма е задника ми и имам ли право на претенции към мъж. Joy

# 1 804
Лееле, намирайте бързо Мишето, че ако остане още малко без жена, може да стане като Зарко. Кой се беше изказал, че е сигурен, че са правили секс с Юлия?
Тая, както едвам мърда сигурно й е изрязал една дупка на панталоните и от там..

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 14:41 от Не се сърди, човече

# 1 805
Не Таня, а нейният баща бил роден в село край Копривщица.
Simple Smile Джулая не е Юлия,
няма как Юлия - няма изказ и задълбочено мислене , може да кастрира с елементарни реплики, но не и да е саркастична, иронична и да ползва понятия от психологията.

# 1 806
Монако, не е Джулито))
Ама Паулина е май или приятелка, или роднина на Юлка))
Тя май беше питала за козметиката, когато се появи 4-та двойка, че имала страхотна кожа и някаква марка дори беше сложила. Поста май е изтрит. Останалите постове са всички в подкрепа на Юла (като не броим това дето не ме понася, пък съм едно пухче) Предполагам е приятелка или роднина, а може и колежка (съмнява ме)
Та да предаде на Юлето да се не страхува да е естествена, да търси мечтите си и да бъде себе си (е малко с подобрения)
Между другото откъде Паулина знае, че Юла тренира с Тубата. Аз не видях това , може и да не помня в представянето. Не, писаха АКТИВНО СПОРТУВАЩА така я представиха. Та, че има тук човек на Юла за мен е на 100 сигурно. Няма лошо, ама поне да са прями и откровени, както е Смърфи. Но, не ме учудва де, то приятелите са отражение.

# 1 807
Поне 2-3 са приятелките на Юлия ТУК.

Жива и здрава да е, дано от всичко казано отсее градивното и се стегне, за да ги роди близнаците. Нека стане майка и се отдели от майчиния дом.

# 1 808
Ако пишат тук дружки на Юлия - да й предадат, че много повече й отива със светла коса, по-къса и с бретон, отколкото с тази прическа сегашната, която я състарява.

# 1 809
  • София
Юлия с телевизорчето и компютърчето в спалнята, мислите ли, че не е активна в бг мамма?
Нормално е във форума да се появяват в своя защита участници, техни роднини и приятели, все пак псевдонима може да ги скрие. Но грешката, която правят е, че вместо да приложат факти в защита, те нападат потребителите тук. Отдалече си личи кой кой е. Да, Смърфиета е добър пример за приятелска защита. Не нападна никого, когато Мишо беше коментиран за мазна коса, лоши познания по английски и т.н. Единствено споменава факти, дори своя снимка от сватбата публикува. Така ти става неудобно пред нея да говориш лошо за приятеля ѝ. Нападателките - другарки на Жълтогащьо дойдоха заядливо, избълваха ***** и изчезнаха.

# 1 810
  • Terra incognita
Фани, още на представянто казаха, че Юлия тренира Табата, даже в залата я дадоха.

# 1 811
Фани, още на представянто казаха, че Юлия тренира Табата, даже в залата я дадоха.

Много съм проста, аз не знам какво е това Табата. Сега ще отида да гугълна.
Но това е различно от тУбата, което някой попита, нали?

# 1 812
Тази  Юлия не я познавам, нито я харесвам. Това не ми пречи да съм обективна относно критиката.
Пост за хубавата й кожа не съм писала, пак си съчиняваш 😂. За ТАБАТА тя сама си го сподели във формата. Забелязала съм, че тука е някакъв модел да се приписват персонажи, приятели,  роднини или самият образ е така, за спорта. Не ме притеснява. Нека да съм каквото трябва за да е интересно.
🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 14:33 от Не се сърди, човече

# 1 813
Сегашната никаква прическа допринася за скучноватия изглед.
На сем.снимка от ФБ 2016 г.сем.Желеви са весели, щастливи, лъчезарни, Юли е хубава( родило се е дете на брат и.)

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 14:31 от Не се сърди, човече

# 1 814
Давим се в обективност относно критиката, да. Не разбирам защитата към Юлия, особено когато говорим за тези конкретни недостатъци, а именно без проблем да злепоставя или унижава друг човек. Какво точно защитавате в тази ситуация? Грубо отношение, постоянно недоволство, неграмотност?

Общи условия

Активация на акаунт