Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 262
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 890
Ивана е много хитро същество. А Юлия може да е всякаква, но коя от вас може да се насили да хареса мъж, когото иначе НЕ харесва, само защото осъзнава, че самата тя е грозна и на повече не може да се надява? Аз примерно никога не бих се омъжила за човек, с когото НЕ искам да бъда - ще предпочета сама да си остана

# 1 891
  • София
Още едно  нещо да споделя относно думите на Фанфани. 10 поста колко била "патрава" случайно някой да не е разбрал. Остави, че говорим за външни белези, за които не сме виновни, после се оправда, че нали Юлия е спортист, тя също била на времето и е невъзможно да има такава походка. Юлия единствено каза, че тренира Табата, високо интензивна кардио тренировка. Това чудеса не прави, не издължава, не променя походка 😂 Да мислиш обективно не е лошо особено като говориш едно и също.

До такава степен акцентира това Фани на външността и на неща, които са природни дадености, а не зависят от спорт, че освен да е проекция, друго не виждам какво. Или някаква отчаяна нужда да се почувстваш по-добре на чужд гръб, коментирайки независещи от човека физически данни. А с това, че Юла е по-лоша от Светозар, изби рибата.
Да сравняваш жена, която е просто несмотрена и ограничена със заразното зло Фазо в негова полза, е нечитава работа.

# 1 892
,
Средата на 19 век, богат мъж, добър католик, посещава редовно публичен дом и после се изповядва. На въпроса защо го прави, жена му е прекрасна, също католичка, той отговаря: Да прекрасна е, обичам я,  роди ми 7 деца, но никога не съм виждал пъпа й. Аз ли съм виновен, че съгрешавам или тя?
И....
Нищо не разбрах.
Най - нелогичното за околните може да е проблем за участниците.

# 1 893
За мен всички с изключение на Фазо, Василена и Юлия се държаха достойно. Дадоха шанс, държаха се на положение. Не излизат с негативи. Коментарите са си според участниците. Никой не може да те изложи, ако не го направиш сам

# 1 894
  • Брюксел / София
За мен, въпреки всички постановки и сценарии, няма как някой да сложи определени думи в устите на участниците. В този смисъл, те се показаха с думи и поведение, разкриха се, ако не изцяло - то поне достатъчно, така че след формата имат шанс да си намерят половинки: Таня и Мишо, може би Мерал (на мен не ми допада на външен вид и характерът му хич, но има фенска маса момчето). За останалите ще е трудно: Василиса може и някой да я вземе, трудно, ама може и да стане; Никифор също - някоя непретенциозна жена; накрая на опашката е Юла защото е киселяк, без живец и мн негативна, а Андрешко е кауза пердута, мисля че изгуби всички шансове да се сдобие с апартамент на аванта.

# 1 895
Май няма да е финалът сега, както се твърдеше..

# 1 896
Защо? Рейтингът е висок и скалъпиха още епизоди?

# 1 897
Още едно  нещо да споделя относно думите на Фанфани. 10 поста колко била "патрава" случайно някой да не е разбрал. Остави, че говорим за външни белези, за които не сме виновни, после се оправда, че нали Юлия е спортист, тя също била на времето и е невъзможно да има такава походка. Юлия единствено каза, че тренира Табата, високо интензивна кардио тренировка. Това чудеса не прави, не издължава, не променя походка 😂 Да мислиш обективно не е лошо особено като говориш едно и също.

До такава степен акцентира това Фани на външността и на неща, които са природни дадености, а не зависят от спорт, че освен да е проекция, друго не виждам какво. Или някаква отчаяна нужда да се почувстваш по-добре на чужд гръб, коментирайки независещи от човека физически данни. А с това, че Юла е по-лоша от Светозар, изби рибата.
Да сравняваш жена, която е просто несмотрена и ограничена със заразното зло Фазо в негова полза, е нечитава работа.
Там е работата, че не пиша така, за да почувствам добре. Юла не ми е мерило за нищо и не ме бърка в нищо. Във вторник или сряда, ако приключи предаването, няма и да се сещам за нея. Но, ако не коментирам какво виждам и мисля, за какво тогава да пиша в темата? За чуждия гръб също не сте прави, не ми е направила нищо лично, нямам причина да си лъскам егото, вече писах, пък и не се съревновавам с нея за нищо-работа, мъж, каквото искате.
Би ми се искало да има двойки, които да им се получат нещата, затова е и предаването. Да се посмеем на нещо и да сме доволни, че виждаме нещо положително и хубаво. Ама, като това дават, това коментираме.
 АЗ ПАК ПИТАМ - КАЖЕТЕ 1 ПОЛОЖИТЕЛНА ЧЕРТА НА ЮЛИЯ В ТОВА ПРЕДАВАНЕ И СЕ ХВАЩАМ ЗА НЕЯ. Защото, така да пишете, не го приемам. Значи е хубава, умна, добра, образована, тактична, приятна и позитивна. Еми добре)))
Мен ме дразни Юла с поведението си и затова не я харесвам. А освен това ЛИЧНО АЗ виждам черти на характера, които не одобрявам. Да изреждам пак? Всичко да спестя писане.
Да не харесаш някой -добре. Но се дръж приятелски, сърдечно и на дистанция. Нейното това ли е? Да не би ТЯ  да не излага Мишо така и да го прави на глупак? Аз това виждам.
Питате защо се ровим в семейството? Еми нали отнякъде тя има това поведение и възпитание? А освен това веднага си помислих, че като се държи така, като е казала, че има брат на голям пост и с влияние, значи затова така се държи и Мишо не и е от средата, обществото и т.н. Та чак майката лавирала между децата си, боже, боже... Мъка. Това за мен е още една лъжа на Юла. Още един минус в характера. Излага и семейството си така. Нека после да пише Смърфи какво е казала Юла точно и за плащането на неустойката.
Форо бил притеснявал Васа с неприлични искания и подмятания. Да кажем е така и затова тя не иска дори да изкара предаването. Но Мишо дали я притеснява Юла с нещо? Та да не може да се държи поне за публиката приятелски и да се разберат на 4 очи. Не ми се вярва Мишо да изпадне в истерия и направи драма, че точно от Юла не е харесан)) Просто щяха да се забавляват и накрая да кажат, че нямат допирни точки. Никой нямаше да бъде изложен и нищо нямаше да е грозно.
Много станаха лъжите на Юла за мен. Но май само аз ги виждам. Външността я зачекнах, защото се има за нещо. Ако беше и по-грозна, дори и по-проста (ако е възможно де), но се държеше искрено и тактично, нямаше нищо лошо да напиша за нея. Май.май, не толкоз де, ама поне щях да я сложа в графа добрички. Дори и майката на Юла пише, че било игра това. Ми добре, нека играе, а не да мълчи и пъшка там. Какво ми представя тази в това предаване. Нищо. Да бяха избрали друга поне да говори нещо (таз отвори уста е да се оплаче и да стене). Ми не я харесвам бре. СТО поста да напиша, моя си работа. Шо ме четат почитателките на Юла. Май вие се определяте на нея и се дразните, че не сте харесани? Бреййй!

# 1 898
  • София
Юлия, все пак, е успяла да открие нещо около Комо, което да й хареса:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211103174615813&se … ype=3&theater

# 1 899
Мислех да не коментирам, но аз бях една от първите, които коментираха тялото на Юлия и твърдяха, че тя не е АКТИВЕН СПОРТИСТ, а просто си тренира там по някакви групови занимания.

Смъкнатият задник, големината му и походката не са природни дадености, а се коригират със спорт. Няма да видите никога спортист с крива походка (Юлия всъщност стъпва навътре), защото телата на спортуващите са с перфектно изразен мускулен баланс, а всички гръбначни изкривявания, проблеми в походката и още куп други неща идват от недобре развити мускули.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 18:56 от Анонимен

# 1 900
Не мисля, че само защото Юла си търси мъж и трябва да обожава Мишо, че и шанс да му дава. Я си представете сега, че му мирише устата, че мирише той самия, че косата му е мазна или не прави добре кекс? Това, че на някой от форума му харесва нищо не значи. Само да кажа, че не съм Юла. То и тя е една бяла патица.😜

# 1 901
  • Тра-ла-ла
Ех, не срещнах Мишето. Но разбирам, че имате съмнения, че съм самата Юлия. Логиката е на "топ" ниво както винаги. Нали?! Джулия - Юлия и двете зодия Рак. И едната защитава (не за всичко) другата. Баш разсъждения ала екипа на предаването Trollface

# 1 902
Мачмейкърите бяха казали, че Мишо и Юлия са си дали най- високи оценки за себе си. 9 от 10 са си дали и щяло да бъде интересно да се види как ще се разбират. Това май след сватбата  го казаха.
Значи деугите участници са се оценили с по- ниска оценка. Явно Юлия и Мишо са с най- голямо самочувствие 🤭

# 1 903
Не мисля, че само защото Юла си търси мъж и трябва да обожава Мишо, че и шанс да му дава. Я си представете сега, че му мирише устата, че мирише той самия, че косата му е мазна или не прави добре кекс? Това, че на някой от форума му харесва нищо не значи.
Е точно затова, защото всичко може да си представим, не е добре да се правят разсъждения от мама Райна "Не е за брак, повярвайте ми, знам какво говоря". Може да откажеш да си с някого и да му запазиш достойнството. И своето също.

# 1 904
Не мисля, че само защото Юла си търси мъж и трябва да обожава Мишо, че и шанс да му дава. Я си представете сега, че му мирише устата, че мирише той самия, че косата му е мазна или не прави добре кекс? Това, че на някой от форума му харесва нищо не значи. Само да кажа, че не съм Юла. То и тя е една бяла патица.😜
Не е патица, тя е лебед))
Ми няма лошо и да не се харесат. Насила хубост не става. Тук става въпрос за възпитание, поведение и отношение. Както и аз например съпоставям какво е казала за себе си и каква е. Какво обича и предпочита и какво се вижда.
Иначе е ясно, че за нея няма угодия и няма кой и какво да хареса. Бившите са били все неудачници. Че Мишо ли да е удачника? Ма моля ви се.
Комо падна -едно село. Париж студен и грозен зимата -отпада. Айфела обаче направо рухна и в купчина железа се превърна.
Бе бисери колко искаш, ама ...поне ми е весело с нея. Само ми е жал за Мишо. Той се усеща, но следва предаването. Поставен е натясно, вижда и че го излага тази и направо не ми се иска да съм на негово място. Представям си какво изпитва и чувства. Мъчно ми е за него. Не че го канонизирам де, ама се поставям аз на мястото на участниците в предаването и се питам как бих се чувствала и постъпила.

Общи условия

Активация на акаунт