GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 762
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 450
Според мен трябваше Денерис да си изпълни плана, Джон Сняг да й бъде вярното куче, да си яздят на воля дракона и да си правят бебета. 😀😀😀😀
Или розов финал като хората или да бяха избили всички. Тъп финал, дори не мога да кажа тъжен.

# 451
От цялата работа най-намаза Санса.  Без въобще да се бие за ЖТ, Санса си стана владетелка на Севера. Джон, Тирион и Бран и свършиха мръсната работа - да отстранят Денерис и да й дадат Севера.
Абе и на нея не й беше лесно, ама Варис защо умря? Ако беше почакал малко, щеше да доживее до старини. Така или иначе на никой не му пукаше Джон дали е Аегон.

# 452
Някъде ми се губи новият летен Вестерос. Нов бардак със стари ягоди. - визирам Тирион.

# 453
Изгледах го и съм със смесени чувства. Доволен съм, че ликвидираха Денерис, но ми се искаше да е внезапно и неочаквано.

# 454
Джнджър, Джендри го направи Баратеон, Денерис. Сега когато тя умря, всеки можеше да оспори волята й, при положение, че нямаше владетел.
Джендри нямаше реално авторитет, не се бе наложил още.
На всички големи конференции победените сили и малките играчи само им собщават волята на големите играчи. Много ми е интересно какво правеше тук Принцът на Дорн, като Дорн е в пепелища, и няма заслуга за победата на Денерис? Да съюзник е, но съюзниците се делят на малки съюзници и големи съюзници. Примерно Сладкия Робин разбирам защо е тук, Долината участва в една важна битка, а преди това - и в битката на Копелетата. Но Дорн? победените наравно с победителите?

# 455
  • Бургас
До вчера някои хора споряха дали Дани е луда или само е във временна фаза. Според вас, някой който иска да разпространява революцията по целия свят и не му стига хаоса в собствената му страна - нормален ли е?

Мръсна малка комунистка!Като по калъп са всичките. #2gunfire

# 456
  • Чужбина
П. С. 2 Чета из фейса, чета и някои мнения тук и се питам аз ли не съм в ред... Вече ме изкараха луда, де, ама се чудя дали не съм и тъпа.
Аз не чета във фейса.

Но като цяло ... ти не разбра ли вече, че сме и луди, и тъпи.

Тирион веднъж каза на Джон много хубави неща на тая тема. Та така.

Луди, тъпи ... за освидетелстване са милиони милиони на планетата Земя. Направо чупИхме дефиницията за лудост.

# 457
От цялата работа най-намаза Санса.  Без въобще да се бие за ЖТ, Санса си стана владетелка на Севера. Джон, Тирион и Бран и свършиха мръсната работа - да отстранят Денерис и да й дадат Севера.
Абе и на нея не й беше лесно, ама Варис защо умря? Ако беше почакал малко, щеше да доживее до старини. Така или иначе на никой не му пукаше Джон дали е Аегон.

АБе не е така  - на Денерис и пукаше. А тя бе важната.
....
От цялата работа какво ви стана Ясно - Денерис е Ниса Ниса за Джон, т.е. той е АА. И вълк/куче си има, и любимата си е убил и е Тарг. Възниква обаче един въпроса. АКо той е АА с кого ще воюва? с Другите? Те измряха...Тъпо....
Пак недомислици.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 23:14 от Лорд Сняг

# 458
Бран знае.

# 459
От цялата работа най-намаза Санса.  Без въобще да се бие за ЖТ, Санса си стана владетелка на Севера. Джон, Тирион и Бран и свършиха мръсната работа - да отстранят Денерис и да й дадат Севера.

АБе не е така  - на Денерис и пукаше. А тя бе важната.
И в крайна сметка нищо, това беше смешно. Дотраките викат: ААааааааа.  Размахват сърпове, после двама от тях се разкарват из града, като че ли нищо не се е случило.
Северняците само леко сменят скандиранията. Simple Smile)))

# 460
  • Вестерос
Търся гифтчето на Данка с крилцата, много е добро! Grinning

Малко снимки

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 23:35 от Tiffany А

# 461
Искам да кажа нещо. Когато АНиш - мисля че беше тя - прокарваше концепцията за лошия Бран, аз определено не вярвах. Оказа се права, обаче, макар не по начина, по който предвиждаше. Искам да се извиня. Не съм допускал, че Бран ще е  Великият Манипулатор. Дори в последните часове, когато бях чел спойлери не можех да повярвам, че ще седне на ЖТ. Аниш, извинявай, сбърках.

# 462
защо издирва Драгон? Къде изобщо занесе Денерис.
Бран каза, че Дрогон лети на изток, а там се намира Валирия. Там е бил домът на Таргериъните преди да завладеят Вестерос. Дрогон носи Денерис у дома

# 463
  • Вестерос
Мислех си защо Джон не изкара камата от Дани, ами си я остави там..

# 464
и като я занесе - какво? Да не се върне?
А и да го намери някой какво ще му направи?
Тиф и аз си го мислех, така Дрогон го спипа "не местопрестъплението". ИНак нямаше да е очевидно, че Джон е убиецът, а така буквално му се навря в очите
П.С. Джон ако издирва Дрогон, а Дрогон е на изток...Джон тръгна на север. Малко е объкал посоките, трябавше и той един кораб да хване - за Спорните градове.

Общи условия

Активация на акаунт