Звездни компромати - Юни'19

• 210 384
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Mediterraneo
Попадна ми във ФБ, нямам идея. Но снимката според мен е стара доста. Даже е и отрязана, ето я в друг вариант

# 2 161
  • софия
За стара, стара е, но е златна.

Пулев е превъзпитан, чистак, бърсак нов балкански мЪчо Grinning
Цитат
“Миналата седмица завърших въздействащ 2-часов обучителен курс за сексуален тормоз, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг. Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март, между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неприемлив.
Продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам необходимите обучения и да взимам мерки за коригиращи действия, необходими за възстановяването на моя боксов лиценз за  Калифорния. Искам да съм сигурен, че всички мои фенове знаят - направих грешка и сбърках. Продължавам да поемам пълна отговорност за действията си.
Накрая искам искрено да се извиня на репортерката Джени Равало.
Не на последно място, един от многото уроци, които научих от събеседването с Морис, е, че трябва да бъда много ясен с моите приятели, семейството и феновете ми, че не одобрявам никакви негативни забележки относно г-жа Равало във връзка с този въпрос.
За тази цел, моля, въздържайте се от публикуване на пренебрежителни забележки относно г-жа Равало в моите профили в социални медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.
Благодаря на всички ви!"
Скрит текст:
https://clubz.bg/84723-kobrata_pomoli_fenovete_si_da_ne_obijdat_ … 4wGm7KuMJnEkSaKs4

# 2 162
Кубрат отдавна трябваше да каже това ,а не да се излага в интервютата в началото на скандала .

# 2 163
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кубрат отдавна трябваше да каже това ,а не да се излага в интервютата в началото на скандала .
А дали го мисли? Не е ли малко лицемерно? Simple Smile

# 2 164
  • На морето!
Е, разбира се, че не го мисли, но на мястото където е всичко е лицемерно. Това се очаква да каже, това и прави, иначе няма да си възстанови лиценза. И все пак за предпочитане е лицемерен Кубрат от искрения простак, който всъщност е.

# 2 165
Изказването е в леко друг стил от неговия. Особено в английския оригинал. Grinning

# 2 166
Айде цункай Сушито и да се приключва Joy

# 2 167
Изказването е в леко друг стил от неговия. Особено в английския оригинал. Grinning
Не вярвам той сам да го е съчинил и написал. Чувала съм го как говори на английски, абсурд е да го е писал той.

# 2 168
Ахам. Повече от ясно става, че някой му го написал туй. 😒 Ние да не ядем доматите с колците.

# 2 169
Именно, Witchcraft. Ама пък по лицемерните им глави с техните камъни.

# 2 170
  • До сърцето...

Наистина се чудя на този риторичен (надявам се) въпрос. А какво трябва да направи, според теб?

# 2 171
На мен ми стана смешно за 2-часовия курс или каквото там е, но като се обърне каруцата, пътища много.

# 2 172
Лицемерно му е изказването,дам,прави всичко възможно да си върне предишните позиции.
Ако беше в Бг,сценарият,който щеше да се развие е далеч от тази развръзка.То се видя накъде тръгнаха нещата,визирам негови изказвания и на свитата му по медиите,само че българските номера не минаха в САЩ.

# 2 173
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Наистина се чудя на този риторичен (надявам се) въпрос. А какво трябва да направи, според теб?
Естествено, че въпросите ми са шеговити.  Той вече го е направил, оттук натам "като е в Рим ,ще прави като римляните", най-общо казано.

# 2 174
Не мога да се въздържам по въпроса, честно 😂

Тортата на Преслава на първата снимка и Галена или Кали на втората.

Сега онзи поглед и излъчване, които имаше ги няма. Няма я харизмата и магнетичната визия. Сега лицето й е тъжно и изкуствено.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт