СЕДМИ КЛАС. Първа изпитна

• 29 780
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добре де, ако сте на цифрова, не е ли достатъчно да вземете просто картата на приемника в портмонето и готово?! Smirk

# 256
  • София
Санака, ще си докараш някоя херния, недей така Laughing

Само лаптопа у нас е с парола, но играе на него всяка вечер. Иначе е на телефона. Телевизия не се гледа много у нас. Излиза от време на време - като не вали хахах

Сега гледам във ФБ групата, че с индивидуален баркод ще разпознават изпитните работи и че трябвало с печатни букви да си пишат името на ИД-бланката, а не с ръкописни.

# 257
Кучета, котки, графични таблети, лаптопи, плейстейшъни, кичури, мелби ,колела, екскурзии в чужбина за награда... Хора, свободна съм на 19.06 - да заместя някое дете, какво ще кажете.. Да видим обаче възрастта и габаритите как да скрия. Че акълът ми иначе е като на децата, ще ме зарадват горните награди (повечето) тоест Stuck Out Tongue
Доста са, наистина. Еми, с мързели, така. Аз навремето се готвех с мама вкъщи, по литература сама /то и затова изкарах 4.60 де, но ми стигна за едно от желанията/, а за подарък - нищо май не получих. Не ми е ясно откъде идва тази разлика, но нейсе.

# 258
  • София
Мислих,  Зечова,  как поне да поскрия балкона, ама не измислих.. И реших да се отзова на молбата за заместване на едно девойче.. Та ми дадоха роклята му,  да се наглася за 19-ти..Но нещата не са обещаващи...
https://images.app.goo.gl/1ZckzGWn6bHNGgBX9

# 259
  • София
Нищо не сме обещавали и ние...
Никога не сме практикували ученето да е с награда.

По това време след две седмици всичко ще е приключило и ще можем дружно да въздъхнем. Simple Smile

# 260
  • София

Да ти пратя осмокласничката? 91т. устройват ли те? Joy Но без кучета и котки, моля. Харесала си е едни платнени галоши на Balenciaga за 600 евро с ДДС. Joy По-грозни галоши не съм виждала. Казах й, че мога да й ги принтирам цветно и да рамкирам снимката - да си ги гледа. Smiling Imp  Ама, ако те влече...

A, не мерси. За 600евро и то за галоши ще се напъне да си пише преразказа сама.  И тихо, тихо, че току виж ако разбере и тя поиска същите. Joy

# 261
Като сме изключвали wi-fi е намирал мрежата на комшията.
Ще си водя записки по вашите мерки, колежки, че догодина като почнат с 70 думи на ден, пак ще съм пъдар номер едно на републиката.
А с бащи, които смятат, че е по-важно да се отиде на барбекю, вместо да се учи, как се оправяте?

# 262

Сега гледам във ФБ групата, че с индивидуален баркод ще разпознават изпитните работи

Да очакваме пълно мазало от Мончовците, подгответе се...

# 263
Ще си водя записки по вашите мерки, колежки, че догодина като почнат с 70 думи на ден, пак ще съм пъдар номер едно на републиката.
А с бащи, които смятат, че е по-важно да се отиде на барбекю, вместо да се учи, как се оправяте?
Аз мъж на главата си нямам, но напълно подкрепям твоя Wink

# 264
  • Sofia
Брей, в 8-ми клас Balenciaga заглежда Rolling Eyes (хаха, специално влязох в старата версия за тази емтока и като ги видях другите стари - онази с чука по главата, присмиващото се и т.н.... май ще си остана на нея). Добре се ориентира детето Grin

Русалка, баш ще го докараш на седмокласничка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 265
Е то това си е класика бре, не очаквам нищо друго - за МОНчовците имам предвид.
Нещо се активизира темичката и много има и на балкона вече.
Може ли някой да ми прати ФБ групата на лични? Благодаря.
Аз мъж на главата си нямам, но напълно подкрепям твоя Wink
А, Беки, моля моля, това не е Моя, това е Бащата на детето. Да се разбира, бившия.

# 266
  • София
Мислих,  Зечова,  как поне да поскрия балкона, ама не измислих.. И реших да се отзова на молбата за заместване на едно девойче.. Та ми дадоха роклята му,  да се наглася за 19-ти..Но нещата не са обещаващи...
https://images.app.goo.gl/1ZckzGWn6bHNGgBX9

JoyJoyJoy
Ластична рокля няма ли седмокласничката? Joy

# 267
  • Разпиляна във въображението
Говорих с една позната, която ще участва в НВО и много се изненада, когато й казах, че не знам, че трябва да пишат имената си технически. Каза детето по-добре да изчака квестора преди да започне да пише, или поне да се упражнява у дома .

# 268
  • някъде ... тук ...
Ами заради курсове и мачове си откарах с дреб вкъщи повечето уикенди тази година, баща му и брат му си ходят.
Друга година и морския сезон сме открили вече. Сега - ще видим кога ще е. Вероятно по 22.06, когато седмокласникът ще е на турнир Simple Smile
Баща на детето нямам и не мога да давам съвети...

Косите на Вероника, за Родители на Набор 2005 ли питаш?

# 269
  • София
Русалкееее напълни ми душата!
Сега не знам,но на 17 и 19.06,както и около 27.06 балконът току виж не издържал на натоварването. Party

Общи условия

Активация на акаунт