Криминални досиета

• 507 215
  • 10 345
  •   36
Отговори
# 10 305
Никола, работиш, работиш и нямаш нищо друго интересно в живота си. Тези хора са хомосексуални, това не е обида, такива са, вероятно израснали с много властни майки и т.н. Имаш пари и търсиш малко приключения и да кажа по някакви неведоми пътища Господни се озоваваш в школата на Калушев в Мексико, за да се гмуркаш ..отиваш веднъж, следващият месец пак и така се сприятелявате. Калушев умее да те развлича, говори ти супер интересни неща, води те по пещери, ти никога не си ходил по такива места -нетуристически и изведнъж ти показва цял един нов свят, за който ти не подозираш. И Ники това казва в документалния филм: аз като общувам с деца, те нищо не знаят за света...ми не знаят, защото масово родителите ги водят поне девет месеца активно по школи и уроци и нямат чак толкова безкрайно много пари за алпинизъм и дайвинг.
Та полека лека адвокатът к счетоводителят ( те са си двойка, защото счетоводител и данъчен адвокат са като медицинска сестра и доктор), се присламчват към него. Това е отнело поне 5 години, не е станало от днес за утре. От 2015 го. Когато са първите снимки на адвоката с Калушев в Мексико, до 2021 г. Когато Калушев се прибира в бг да прави рейнджърска организация и ги кани в нея. Това не става от днес за утре.

# 10 306
Те овцете са в обор, не задължително в овчарник. Те толкова разбират феновете на ПП - целият зор е да се оневинят педофилите и да се заформи конспирацията.
По принцип обор - крави, едър рогат добитък, а овчарник/кошара/козарник - овце и кози. Ако не знаеш точното наименование казваш - обор независимо какво е животното, може магаре да е.
Съмнителен е този овчар. Във врачанско овчар е рядко явление. Ще си счупат крака овцете по чукарите. Знам ли може нов модел офсъ да има - с крака на козъ и вълна на овцъ.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 00:58 от mauigirl

# 10 307
Ако прочетете за термите във Ваджраяна будизма, мисля, че доста неща ще се изяснят. Термите са мистична идея, , особено в тибетската традиция Нингма, която Калушев първоначално е следвал.
Според традицията "термите" са скрити съкровища, духовни учения или предмети които са били скрити в миналото, за да бъдат открити по-нататък.
Гуру Ринпоче, (който се счита за втория Буда) и неговите ученици били скрили въпросните съкровища през 8-9 век.
Термите могат да бъдат под форма на материални съкровища, текстове, статуи, ритуални предмети и символи върху камъни. Познайте къде са били скрити? В пещери, храмове и скали. Simple Smile
Други терми се разкривали директно в съзнанието на практикуващия, чрез внезапни прозрения и видения. Изглежда Калушев така е стартирал своя "разклон" в будизма.

Интересно е още, че смятат, че деца също могат да открият термите.
Страшно интересно, благодаря, Solaris! Каквото и да казват за християнството, въпреки всички основателни критики, ми се струва много по-психически стабилна религия за обикновения човек. Изключваме разните там секти и тръмписти. Библията си казва, получиш ли някакви внезапни видения, прозрения, ако ще и ангел небесен да ти слезе, замижаваш, обръщаш се на другата страна, кръстиш се, казваш едно "Господи помилуй" и продължаваш да си кюташ лека-полека по правия и тесен път. Ако случайно факсът е от Господ (малко вероятно), той няма да ти се сърди, че си бдителен и проверяваш Лукавия.

# 10 308
Хаха то тук не са спирали убийствата какви 80 дни.
То и изборите не са спирали.

# 10 309
  • София
Аз продължавам да мисля, че първите трима са искали да се махнат от групата, но тъй като са знаели прекалено много, Иво се и погрижил за тях. Нали се разбра, че единия си е търсел работа в София - може и Иво да го е разбрал. След това е духнал с децата и се е покрил някъде. Опитал се е чрез приятели да си уреди излизане от страната, но навсякъде всичко пламна с неговото име, замеси се и детето, и най-вероятно никой не е искал са се забърква с него. Дори и да е познавал разни политици, точно сега преди изборите никой няма да си сложи главата в торбата, за да му помага са бяга с чуждо дете.

# 10 310
А първите застреляни,  възрастните, те отколко време са живяли с Иво в хижата? Тук будизма и такъв тип отшелничество по нашите ширини е по- скоро нетрадиционно и далечно. Все да са се усетили, хора с рационални професии и битие и на средна възраст, не младежи. С какво друго да са били подмамени горе в нищото? Педофилия? Че то няма нужда чак горе да се качват. И какво да са правили по цял ден? Молитви? Все пак не сме Мексико. Не им ли е било скучно битието? Уж противници на тв, телефони, облъчване от информац.канали, ама иначе дронове,атв, безшумни мотори, техника и кемпер всичко оборудвано последен писък на техниката.Какво ли още са правели. Едва ли са пазили гората, освен да не избяга някой. Да не са чакали края на света? Че някъде четох, че и в пр прераждане вярват тия.

От доста години са били с него. Имат общи снимки поне от 2015-2016, но може да са живеели заедно и от по-рано.

Да, медитирали са доста интензивно. Калушев пише в будисткия форум още през 2016-та, че редовно прави по поне 5 часа медитация на ден, без да включва нощните медитации. А на ритрийти прави по 15+ часа. Дори говори за медитации, продължаващи по цяло денонощие, като дори получил инструкции, че трябва да се стигне до 7 ДНИ медитиране без сън и храна.

Инфото от тук: https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?p=325329#p325329

# 10 311
Очарника е летен, тоест там няма овце сега, а лятото. Овчарят отишъл да го нагледа.
Какво обшо има ПП с овчарника?
Те овцете са в обор, не задължително в овчарник. Те толкова разбират феновете на ПП - целият зор е да се оневинят педофилите и да се заформи конспирацията.

Лятна кошара за овце НЕ е постройка. На някоя поляна се прави дървена ограда и за разкош в единия край може да има няколко ламарини за навес.  И не знам какво точно и наглежда. Дори и да отиде някой е собственика на фермата, а не самия овчар, а те рядко са един човек.
Скрит текст:
За лятна кошара трудната част е разрешението, гледа се еко законодателство, брой овце, има ли защитени местни породи и още 1000 неща. Например на ферма (а не овчар) се дава разрешение за 350 овце и караш високо в планината само толкова. Идеята е поляните да косят по естествен начин (като ги пасат овцете).

ПП Оставям ви, че имам да довършвам европроект за овцеферма. Пак е в Балкана, но в друга част. Simple Smile

# 10 312
Иначе хижата я има на сателитната карта отбелязана и може да се разгледа района.
Няма нещо подозрително.

# 10 313
Скрит текст:
Ако прочетете за термите във Ваджраяна будизма, мисля, че доста неща ще се изяснят. Термите са мистична идея, , особено в тибетската традиция Нингма, която Калушев първоначално е следвал.
Според традицията "термите" са скрити съкровища, духовни учения или предмети които са били скрити в миналото, за да бъдат открити по-нататък.
Гуру Ринпоче, (който се счита за втория Буда) и неговите ученици били скрили въпросните съкровища през 8-9 век.
Термите могат да бъдат под форма на материални съкровища, текстове, статуи, ритуални предмети и символи върху камъни. Познайте къде са били скрити? В пещери, храмове и скали. Simple Smile
Други терми се разкривали директно в съзнанието на практикуващия, чрез внезапни прозрения и видения. Изглежда Калушев така е стартирал своя "разклон" в будизма.

Интересно е още, че смятат, че деца също могат да открият термите.
Страшно интересно, благодаря, Solaris! Каквото и да казват за християнството, въпреки всички основателни критики, ми се струва много по-психически стабилна религия за обикновения човек. Изключваме разните там секти и тръмписти. Библията си казва, получиш ли някакви внезапни видения, прозрения, ако ще и ангел небесен да ти слезе, замижаваш, обръщаш се на другата страна, кръстиш се, казваш едно "Господи помилуй" и продължаваш да си кюташ лека-полека по правия и тесен път. Ако случайно факсът е от Господ (малко вероятно), той няма да ти се сърди, че си бдителен и проверяваш Лукавия.

Затова тези с виденията често ги обявяват за светци. Не че има отношение към темата, но е факт.

# 10 314
Медитацията може да отключи тревожност и дори крайни състояния като психоза и мания, в зависимост от психиатричната история на практикуващите, моментни стресори и/или продължителността и интензитета на медитацията. Не са за всеки тези работи.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9024164/

# 10 315
Скрит текст:
Всички можеха да реагират по-разумно. И аз се чудя защо беше тая люта защита на полунепознати и това автоматично и незабавно вадене на политическите лозунги. Ами естествено, че веднага се активира и ответната тролска фабрика и сега само дето Терзиев лично не покровителствал педофилска мрежа. Резултат - никой не вярва на никого, димна завеса. Не искам да съм на мястото на разследващите, ей такива ситуации сигурно им съкращават живота още повече.
Сутринта четох такава статия  (не ми се търси), че 30-80 дни преди важни избори става грандиозно убийство. Дори и самото убийство да не е режисирано, то се режисират емоциите на общетството - нагнетяване на напрежение и неочакван убиец. Целта е точно да се стигне до "никой не вярва на никого" и да има ниска избирателна активност.

Мислех, че е глупост, но щом Флип го написа (уважавам логическото й мислене), значи работи.

Да, четох също, че сe подготвя компромат на сексуална основа за известен политик на демократичната общност, който да “избухне” в седмицата преди изборите.

Ако е реален, а не е фейк, нека избухва. Ако може да се докаже - защо не?

Въпросът е времето, в което се случва или ще се случи.
Ако реален, важен за обществото и може да се докаже, защо се чака удобен момент?

# 10 316
За да улучиш повече от един заек.

# 10 317
Скрит текст:
Всички можеха да реагират по-разумно. И аз се чудя защо беше тая люта защита на полунепознати и това автоматично и незабавно вадене на политическите лозунги. Ами естествено, че веднага се активира и ответната тролска фабрика и сега само дето Терзиев лично не покровителствал педофилска мрежа. Резултат - никой не вярва на никого, димна завеса. Не искам да съм на мястото на разследващите, ей такива ситуации сигурно им съкращават живота още повече.
Сутринта четох такава статия  (не ми се търси), че 30-80 дни преди важни избори става грандиозно убийство. Дори и самото убийство да не е режисирано, то се режисират емоциите на общетството - нагнетяване на напрежение и неочакван убиец. Целта е точно да се стигне до "никой не вярва на никого" и да има ниска избирателна активност.

Мислех, че е глупост, но щом Флип го написа (уважавам логическото й мислене), значи работи.

Да, четох също, че сe подготвя компромат на сексуална основа за известен политик на демократичната общност, който да “избухне” в седмицата преди изборите.

Ако е реален, а не е фейк, нека избухва. Ако може да се докаже - защо не?

Въпросът е времето, в което се случва или ще се случи.

Т.е. не е важно, че човекът реално  нещо е сгафил, важното е да го покрием, за да не ни се отрази на изборите ...

# 10 318
Никола, работиш, работиш и нямаш нищо друго интересно в живота си. Тези хора са хомосексуални, това не е обида, такива са, вероятно израснали с много властни майки и т.н. Имаш пари и търсиш малко приключения и да кажа по някакви неведоми пътища Господни се озоваваш в школата на Калушев в Мексико, за да се гмуркаш ..отиваш веднъж, следващият месец пак и така се сприятелявате. Калушев умее да те развлича, говори ти супер интересни неща, води те по пещери, ти никога не си ходил по такива места -нетуристически и изведнъж ти показва цял един нов свят, за който ти не подозираш. И Ники това казва в документалния филм: аз като общувам с деца, те нищо не знаят за света...ми не знаят, защото масово родителите ги водят поне девет месеца активно по школи и уроци и нямат чак толкова безкрайно много пари за алпинизъм и дайвинг.
Та полека лека адвокатът к счетоводителят ( те са си двойка, защото счетоводител и данъчен адвокат са като медицинска сестра и доктор), се присламчват към него. Това е отнело поне 5 години, не е станало от днес за утре. От 2015 го. Когато са първите снимки на адвоката с Калушев в Мексико, до 2021 г. Когато Калушев се прибира в бг да прави рейнджърска организация и ги кани в нея. Това не става от днес за утре.

Добре, приемаме че те са инвестирали много във връзката си с Калушев. Привлечени от авантюризма му, приключенският дух, харизма и т.н., и в него виждат шанса да се отърват от скучният офис, монотонният живот,  напрегната работа, бърнаут предпоставките. И приемаме че той разпродава всичко, и им е съобщил, че приключва, отива в Непал да медитира. Да се оправят сами. И какъв им е проблема да се оправят. Сами. Да не са деца. Като обичат приключенският живот, може и сами да си го организират, не им нужен Калушев. Не го вярвам това че едва ли не, не могат да живеят без Калушев, и като се появили първите търкания, че не щат детски лагер, или че той ще закрива НПО-то, и заминава за Непал, и те си теглили куршума, защото не могат да живеят в големият лош свят без Калушев. В който прекрасно са се оправяли досега. Аз разбирам да са някакви прошляци, дето да не могат да се оправят без чужда помощ, и решили да не се мъчат без Калушев, като им казал че ще заминава, като имат търкания, но тук не е така.

# 10 319

Лятна кошара за овце НЕ е постройка. На някоя поляна се прави дървена ограда и за разкош в единия край може да има няколко ламарини за навес.  И не знам какво точно и наглежда. Дори и да отиде някой е собственика на фермата, а не самия овчар, а те рядко са един човек.

"Имал лятна кошара" бяха думите на полицая, което значи, че е собственикът. Според мен де.

Общи условия

Активация на акаунт