Криминални досиета

• 420 898
  • 6 888
  •   2
Отговори
# 495
Ами, ако ги е подмамил уж да видят нещо (момичето с което са го хванали е било подмамено уж да храни кучето му). Може да им е казал, че ей там има нещо интересно и затова ги поканва да вървят надолу.
После вече е достатъчно да удари по-голямата и да заплаши малката. То човек, особено дете като се уплаши и замръзва. Отделно, че като възрастен мъж автоматично става авторитет.

Всъщност малко преди аби и лизи, други 2 деца на 8 и 10 са убити по същия начин в близост до езеро, изнасилени. Смята се, че е същия човек, който обикаля по паркове и набелязва сами момичета. Много зловещо.

# 496
Жалко за децата. Явно са се стреснали още от началото,  щом са го снимали. Жалко и че клипът със звук е кратък и не дава насоки към точно конкретен извършител. 

Иначе, нож или пистолет като заплаха за живота на едната, би могла да подчини и другата. Че двете има по-голям шанс за бягство, например.

# 497
Смъртта на Пушкин след дуел също е обвита в загадки:
https://www.standartnews.com/lifestyle-lubopitno/koya-e-nay-goly … shkin-426414.html

Страницата не ми се зарежда.
Но наистина около Пушкин и смъртта му има доста неясноти.
Даже списание като Биограф преди 5- 6 години някъде беше публикувало обширен материал дали зад Александър Дюма не се крие Пушкин. Интересна теория- факт. Списанието не ми е под ръка в момента да пусна скрийншотове.

Аз обичам да гледам документални филми и сериали на тази тема. На когото още му е интересно, това ми е краткото списъче от hbo:
• Кой уби Гарет Филипс?
• Нещо не е наред с леля Даян
• Алън срещу Фароу
• Случаят на Аднан Сайед
• Макмилиони

Обожавам да гледам подобни филми. Благодаря!!!

# 498
От гореизброените единствено Алън срещу Фароу знам за какво ще се отнася. Първото ми мнение беше формирано на база една статия в Биографър където Уди казва че е възможно и Миа да е излъгала и за бащинството над сина им Ронан, а и самата Миа допуска че Ронан маже да е син на Синатра. Уди казва че това момче не е взело нищо чисто визуално от него но за сметка на това прилича поразително на красивия Синатра. И тук той питаше ако тя е способна да излъже за Ронан, за какво още е излъгала. Първоначално и аз приемах неговата версия, но последно време вече не знам на какво да вярвам, тъй като дъщеря му Дилън твърди че помни много ясно че той е блудство с нея, а Ронан е твърдо на нейна страна. А и да не забравяме че Уди е женен за една от осиновените си дъщери. Цяла бъркотия.

# 499
Май не сте коментирали със случая с изчезването на Ранди Лийч.
Тук има информация на български за него:
http://misterika.blogspot.com/2019/10/blog-post_28.html

# 500
Смъртта на Пушкин след дуел също е обвита в загадки:
https://www.standartnews.com/lifestyle-lubopitno/koya-e-nay-goly … shkin-426414.html

И при мен линкът не се отваря, мисля, че това е визираната статия, в нея се разглежда и хипотеза за любовна връзка между съпругата на поета с император Николай I :

https://standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/koya-e-nay-golyama … hkin-426414.html#

# 501
От гореизброените единствено Алън срещу Фароу знам за какво ще се отнася. Първото ми мнение беше формирано на база една статия в Биографър където Уди казва че е възможно и Миа да е излъгала и за бащинството над сина им Ронан, а и самата Миа допуска че Ронан маже да е син на Синатра. Уди казва че това момче не е взело нищо чисто визуално от него но за сметка на това прилича поразително на красивия Синатра. И тук той питаше ако тя е способна да излъже за Ронан, за какво още е излъгала. Първоначално и аз приемах неговата версия, но последно време вече не знам на какво да вярвам, тъй като дъщеря му Дилън твърди че помни много ясно че той е блудство с нея, а Ронан е твърдо на нейна страна. А и да не забравяме че Уди е женен за една от осиновените си дъщери. Цяла бъркотия.

Аз вярвам на версията на Дилън. Със сигурност Уди е спал със Сун-и (май така беше) още докато е била в гимназията, та на какво ли още е способен.

# 502
Уди обаче твърдеше, че понеже Миа е била толкова бясна от предателството му да започне връзка с една от осиновените им дъщери, че е съчинила цялата история с блудството и е повлияла на Дилън която тогава била дете, да повярва в нея. Честно казано версиите и на двамата звучат много правдоподобно.

# 503
В документалния филм има автентични записи на разговори между Уди и Миа, показания на разследващия прокурор, който се разкайва, че не е повдигнал обвинения...След като изгледах филма съм убедена, че тази гадост наистина се е случила... Където да видя и чуя Уди оттогава, само това виждам - кадри от филма.

# 504
В документалния филм има автентични записи на разговори между Уди и Миа, показания на разследващия прокурор, който се разкайва, че не е повдигнал обвинения...След като изгледах филма съм убедена, че тази гадост наистина се е случила... Където да видя и чуя Уди оттогава, само това виждам - кадри от филма.
Напълно е възможно и така да е, допреди време се бях запознала само с гл. т. на Уди и тогава ми се стори убедителна, но фактът, че Дилън която вече отдавна е възрастен човек и до ден днешен твърди обратното, е доста сериозно.

# 505
Покрай новият български сериал "Порталът" се сетих за убийството на Татяна Титянова. Известна говорителка в БНТ през 80-те. Била е изключително красива и ерудирана. Умира едва на 28. Уж скочила от 8 ЕТ, пък после от 13, и накрая от 16 ет. При една от ексхумациите се доказва, че е убита, чрез удушаване, но доказателствата биват покрити. А ход на дело срещу неизвестен извършител , така и не се дава. Едно предположение е, че вероятен извършител е бил Владимир Живков. Синът на Първия.

# 506
За пръв път чувам както за тази история, така и за сериала. Вторият го намерих, започвам да го гледам (виждам, че е и с вече покойната Лолова), но за случая с говорителката от БНТ ще ми е много интересно да науча повече.

# 507
ТиЛи, ето една що годе добра статия по въпроса. Много неща по случая са потулени. Вярва се, че е станала свидетел на някакви афери. Това е една от версиите. Другата е, че е имала връзка с Владимир Живков, а той в онзи си период е бил в много тежка форма на алкохолизъм и често е побийвал жена си. Макар, че самите ѝ близки отричат той да има нещо общо.
Мъжът ѝ явно също не е бил стока.
После голямата ѝ дъщеря също умира мистериозно. В опит да се прибере при семейството на майка си.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=9&newsid=77282
Ето и статия за смъртта на дъщеря ѝ Краси
https://pik.bg/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE … 8-news669608.html

# 508
 При самоубийствата също има наследственост. Дължат се обикновено на депресии, които се унаследяват. Когато някой е в депресия , психиатри питат дали е имал самоубили се роднини. Иначе близките на самоубийци трудно приемат, че не са забелязали, че близкият им е бил толкова зле и се съчиняват мистерии.

# 509
За дъщерята може и да е така, но при разследването на Татяна има много неизвестни. Много е вероятно и мъжът ѝ да е замесен.

Общи условия

Активация на акаунт