Криминални досиета

• 405 347
  • 6 606
  •   1
Отговори
# 6 585
  • София
Повдигам една много тежка тема, която се извинявам, ако е коментирана. Лично аз нямах сили да изгледам клипа. Физическо и сексуално насилие в детска градина над 4 годишно момиченце в Каблешково.

https://trafficnews.bg/razsledvaniia/schupeno-detstvo-skritata-i … a-gradina-357302/
Добре де, разбирам, че темата е сериозна, но има съвсем прясно създадена такава за случая.

# 6 586
  • Другата България
Има тема, Силве, чакай сега ще дам линк.....тъкмо я чета ...
Много тъжно.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1819224

# 6 587
Затова се извиних, аз други подотдели на форума с подобна тематика не следя. Ще изтрия поста в такъв случай.

# 6 588
  • Другата България
Нищо не е станало, не си знаела, няма проблем.

# 6 589
Във форума не съм влизала отдавна. Влизам днес и ми излиза тази тема. Толкова true crime съм изчела/изгледала. Тръгнах да чета от страница 1, но нямам времето да изчета всичко за съжаление. За сега се записвам само. И ако не е обсъждано в HBO MAX има доста документални кримки качени. Лично за мен, в тях липсва адски много информация, но пак е нещо

# 6 590
Във форума не съм влизала отдавна. Влизам днес и ми излиза тази тема. Толкова true crime съм изчела/изгледала. Тръгнах да чета от страница 1, но нямам времето да изчета всичко за съжаление. За сега се записвам само. И ако не е обсъждано в HBO MAX има доста документални кримки качени. Лично за мен, в тях липсва адски много информация, но пак е нещо
Дай примери. Аз сега започнах да гледам в нетфликс разни.
Снощи гледах за братята Менендез. Вече не са с доживотна присъда пише.

# 6 591
За кое да дам примери, че не разбрах? За пропуските ли? Ако да, нямам конкретика, но съм от хората, които са изчели каквото могат за Джобенет Рамзи, факти, доказателства, теории, каквото се сетиш. Във филма на НВО липсваха поне 60%

# 6 592
Сериозно ли Пи Диди се е разминал само с 4години затвор… направо е смешно.

# 6 593
Очакваше се.
Предвид как протече процеса.
Изложи се обвинението.

# 6 594
Много интересно защо се изложи така обвинението?
Имам предвид- сякаш някой се намеси и много от доказателствата, които имаха не бяха показани - нито записи, нито тефтерче и членове.
Пак, че му дадоха 4г заради дом.насилие, че можеше и без това да мине.

# 6 595
Хора, моля ви, кажете ми, че това не е истина и това малко гадно ко*****це, което уби Христина и помете Марти не може да бъде освободено. Кажете ми, че има някакъв начин да отговаря за престъплението си!
"За жалост се оказах прав. Двете решения на Лада Паунова и Бисер Троянов, с които не се признават актовете на и.ф. главен прокурор на Р. България Борислав Сарафов веднага бяха използвани от защита на Никола Бургазлиев, който прегази Марти и уби майка му Христина.
Сега вратата на ареста се отваря широко за Бургазлиев и делото е на път да отиде в кофата. Такова е и искането на защита му. Да бъдат приети за нищожни всички действия по разследването извършени от НслС. В това число експертизата, установяваща наличие на наркотици в кръвта му.
Очаквам подобно развитие и по делото за смъртта на Сияна……
Поредният убиец се готви да излезе сух.
Когато политиката навлезе в съдебната зала резултатите са налице.
Политическите битки в съдебната система не са в интерес на справедливостта. Никога.
Галина Захарова- председател на ВКС? Ще поемете  ли отговорност?""

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:16 от ver4eto_sv

# 6 596
Аз пък влизам да питам със случая в Русе какво стана? Нещо бръЖе заглъхна...

ПС...https://blitz.bg/regioni/neochakvan-skandalen-obrat-po-sluchaya- … _news1111826.html
Това излиза само...
Госпждин Митов...и той се скри...

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 16:55 от teta75

# 6 597
При случая в Слънчев бряг има смърт, плюс двете тежки наранявания на служителя със счупен таз и на Марти от общо шестима пострадали. С или без наркотици в кръвта, с или без повреда в колата, шофьорът е отговорен.

# 6 598
  • София
Защо само Сарафов да е отговорен за тези разследвания? Със сигурност такива дела имат наблюдаващ прокурор, може би и няколко, когато е по-тежък случай.

# 6 599
А какво стана с майката, блъсната в Русе на тротоар докато разхожда бебето ки и по-голямото си дете? Русенки, чува ли се нещо в града?

Общи условия

Активация на акаунт