Криминални досиета

• 419 453
  • 6 865
  •   4
Отговори
# 6 855
  • София
По-смислено би било това дело да се проследи на няколко инстанции, но това едва ли ще стане, ако прокуратурата не се задейства, а като гледам, не проявява особена активност.

# 6 856
Магдена, доста често съм супер съгласна с теб и харесвам повечето ти мнения. Изобщо не е към теб лично, а просто някак не ми пасват двете неща.

Просто такъв тип казуси, аз лично не мога да ги чета и да разсъждавам - твърде много ми е.

Извинявам се, ако съм обидила някого! Simple Smile

# 6 857
  • Пловдив
Законът използва израза "се съвъкупи". Същото значение. Затова е престъпление, защото не е норма да се прави с малолетни.

# 6 858
  • Пловдив
Законът използва израза "се съвъкупи". Същото значение. Затова е престъпление, защото не е норма да се прави с малолетни.
Аз смятам, че наказанията по закон за това действие са непомерни спрямо действието. И трябва да се промени законът. Сега въпросът е как се предизвиква промяна на закон?

# 6 859
Янтра, ами явно има начин, щом постоянно се променят законите за защита на децата от сексуална експлоатация и насилие от възрастни в посока намаляване на тази защита. Както смъкват възрастта за съгласие, която беше 16 години, когато аз бях дете, така трябва да могат обратно да си я вдигнат и да има тежко наказание за възрастен+секс с непълнолетно, да не говорим за малолетно дете. Всичко друго е целенасочено позволение на подобни деяния да се случват. На всеки здравомислещ му е ясно, че няма как сексът на възрастен човек със 6- или 7-годишно дете да НЕ Е изнасилване и да стане недоброволно без някакъв вид насилие, психологическо или физическо. Такъв секс е болезнен и мъчителен и физически опасен за дете на подобна възраст. Тоест без принуда няма как да стане такъв секс. Това, че законът не го отчита, показва какви изроди и тъпанари са писали този закон! Магдена, знам, че имаш син в първи клас, предполагам е на 7. Извади една година от това и после говори за чукане...

# 6 860
  • Пловдив
Никога не е била 16.

Ах, разбрах, колко съм отвратителна с това чукане!
Съвкупление. Така пише в закона.

# 6 861
Ами законът е писан от кретени, това е ясно на всеки. Магдена, когато аз преди сто години бях малка, възрастта за съгласие беше 16 и после я смъкнаха на 14.

# 6 862
Е, то е ясно, че са го писали кретени, ма някой хора са сукали от него, майчино мляко им е.
То виж ги и какви думи използва за изнасилване на 7 годишно.
Явно сякаш и е гот от това нещо може би.
Е, нали не се пише на нейната дупара или на нейното дете, сичко е точно.

# 6 863
  • София
Магдена, не спираш да се излагаш. Удоволствие ли ти доставя?

# 6 864
  • София
Ами законът е писан от кретени, това е ясно на всеки. Магдена, когато аз преди сто години бях малка, възрастта за съгласие беше 16 и после я смъкнаха на 14.

Натиск от педофилски и/или ромски лобита, нямам друго обяснение. Под претекст да могат децата свободно да правят секс с връстниците си, променят закона в неблагоприятна посока и отварят вратата за всякакви злоупотреби, защото няма допълнителни условия партньорът да е на близка възраст или нещо подобно.

# 6 865
  • София
Дълбоко се съмнявам да има умисъл в закона за защита на педофили. Просто толкова си могат законотворците.
А и юристите не са особено активни.

Общи условия

Активация на акаунт