Криминални досиета

• 478 535
  • 9 038
  •   85
Отговори
# 8 775
  • София
Бащата говори за Дарик: даже не му минава през главата че Калушев може да е убил тримата. Възмутен е, че медии спрягат сина му за съучастник и когато всичко мине, смята да им потърси сметка.
Честно казано толкова хахавци се изказват с някакви абсурдни предположения, включително и главният прокурор, този човек поне вдъхва малко доверие като говори.

Моля ти се, какво доверие? Този човек не знае къде му е детето, той не знае по принцип, но не знае и вече шести ден в контекста на версия за "мафиотска екзекуция" (тъй като не е бил Калушев, на него се вярва безрезервно) и на това отгоре бил възмутен, че спрягали сина му за-нещо-си. Вдъхвал доверие друг път. Или лъже под опеката на разследващите, или сам не е наред, ама това не е нормално.

# 8 776
Ама добре де, той нали в един момент окончателно си идва в България, тоест там в Мексико не се ли закриват тези му дейности (съответно да спрат парите)?
Нещата взеха  да  завиват в много лоша посока
Убитият в хижа "Петрохан" Ивайло Иванов е представлява …  АЕЦ "Белене
Вече поне за мен се изясни от къде идват парите - от Росатом .
Изясни се и защо тримата така чисто са се самоубили - защото хижата е била само на два етажа , пък и в България нямаме навика да пием чай .

# 8 777
Бащата знае къде са или нарочно се държи така, за да не предизвика ламата.

# 8 778
9 дена вече никой не е виждал и чувал детето. Дано бащата говори така по някакъв поицейски план. Иначе не е нормално наистина.

# 8 779
„През пролетта на 2012 г. Лама Иво реши, че ще следва напътствията на своя коренен учител, дакините и скъпоценните защитници на Дхарма и ще промени изцяло посоката на дейността си. Както е правил и в миналото, той избра да го направи по трудния начин, превръщайки го в най-необичаен и взискателен урок за своите ученици. Той обяви на най-близката си група лични ученици, че възнамерява да предприеме пътешествие по света без определена цел. Всеки, който иска да го последва, трябва да се откаже от всичко – дом, притежания, семейство и приятели – и да следва неговите напътствия без възражения и гаранции. Това беше изпитание, несравнимо с никое друго, за лоялност и широта на вижданията.“

Това е огромна и много опасна отговорност, която човек трябва да поеме върху себе си.

Много интересно четиво. От тук:
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181&start=40

По-късно се включва и самият Иво.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 19:13 от Florecita*

# 8 780
  • София
Ген.Василев: "Не вярвам, не вярвам да се появят, мисля, че и те са приключени.Дано не съм прав"😔
По негово време и ние не вярвахме, че ще разкрият поръчковите убийства...

# 8 781
Първо оръжие на манипулатора - отделя те от близките ти.

# 8 782
Ген.Василев: "Не вярвам, не вярвам да се появят, мисля, че и те са приключени.Дано не съм прав"😔
По негово време и ние не вярвахме, че ще разкрият поръчковите убийства...
И затова е наясно и с това тройно убийство

# 8 783
  • sofia
Не знам дали е споделено в темата, аз четох, че толкова се е раздухал случая, защото наближават избори. Да отклонят вниманието от изборите и да оставят в хората усещането, че тука е така и нищо няма да се промени от едно гласуване за парламент. Даваха се примери за подобни случаи точно преди избори - повечето включваха и (насилие над) деца.
И Калушев и сие са се жертвали в полза на тези, на които симпатизират.

# 8 784
Изясни се и защо тримата така чисто са се самоубили - защото хижата е била само на два етажа , пък и в България нямаме навика да пием чай .
Време беше и Путин да се появи. Къде без главния заподозрян? Той и за записите от гинекологичния кабинет изникна, та тук ли?
Знаех си, че ще е той. Няма кой друг!

# 8 785
А има ли коментари на деца или техните родители, които са били на тези лагери при Лама Калушев през предишни години?
Какво са правили, как са преминавали обучението, как се е държал с тях Лама Калушев....

Пуснах скрийншот по назад, жена твърди, че нейни познати едва са изкарали детето си от лагера.

В понеделник вечерта заснех и този скрийншот, но едва сега ще го споделя с вас.

# 8 786
Аз пък го мисля този адвокат Ивайло Иванов, който е получил рекорден хонорар от делото с Росатом и се е "пенсионирал". Аз съм против това пенсиониране, точно защото няма какво да правиш и почваш да откачаш. Ако си работеше, щеше да си живее. Сега не в Делойт да ти свалят кожата, ама нещо по-леко. И кметът го е предупредил да не се занимава с тия отрепки.
И тая версия отидЕ у рЯката.
BIRD са проверили и адвокати по делото са Тодоров, Георгиев и Ко - силно ГЕРБ и Шиши (техни са изборните машини, Сиела и т.н.). Май и министърът на прасосъдието е техен син.

# 8 787
Ама добре де, той нали в един момент окончателно си идва в България, тоест там в Мексико не се ли закриват тези му дейности (съответно да спрат парите)?

Някакъв негов приятел излезе с дълъг пост във фейсбук (кой аз обаче глупаво не запазих), и там казва, че Непал и Тибет са били след Мексико, и то за около 8 години, което лично мен ме шокира.

Опитах се да я намеря.

Тази ли е публикацията - https://www.facebook.com/assen.assenov/posts/pfbid0WbJ66pBAtjP4K … ih3ARTt1SmB4qKMel ?

# 8 788
  • София
Мързеливка, не е злоба, но някак не мога да симпатизирам на някого, който влачи чужди деца през годините, че и сега продължава, и никой не знае какво е правил с тези деца, но се носят слухове за педофилия. Да му се възхищавам ли? Интересно ми е къде е тази публична информация в Мексико за този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира. Може ли да ме ориентирате къде да потърся?

Освен, че  е злоба, има и  набеждаване.
: "влачи чужди деца през годините"
"никой не знае какво е правил с тези деца"
"но се носят слухове за педофилия"
" този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира"
............................И да добавя от предишният ви коментар  "голямо самочувствие извади  ТОЯ."

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 19:26 от мързеливка

# 8 789
А има ли коментари на деца или техните родители, които са били на тези лагери при Лама Калушев през предишни години?
Какво са правили, как са преминавали обучението, как се е държал с тях Лама Калушев....

Пуснах скрийншот по назад, жена твърди, че нейни познати едва са изкарали детето си от лагера.

В понеделник вечерта заснех и този скрийншот, но едва сега ще го споделя с вас.

Една жена каза...

Общи условия

Активация на акаунт