Криминални досиета

• 502 161
  • 10 167
  •   452
Отговори
# 9 450
Ами той може и да в бил добър човек, но какво всъщност е добър ? Това са хора с напълно различни разбирания за живота и света. Затова и тези дискусии дали известното около тях с лагети и какво или не е било ‘нормално’. Ако всички те са вярвали наистина, че животът един ‘стабилен сън’ и че всичко е относително - че няма живот, смърт , аз, ти , его , какво толкова е станало с няколко куршума в главата…

# 9 451
  • София
БТВ пише, че още не са отвприли кемпера, чакат софийската полиция за отварянето и разпознаването. Не че нещо има надежда за промяна на сутуацията, ама поне се опитват да се придържат към фактите..най-накрая...😕

# 9 452
Златков си е изтрил снощи профила в инстаграм, значи са имали интернет. Възможно е през неговия телефон Макулев да е имал връзка с тях и затова говореше тъй бодро.

Шапокляк, докладвай постове, ако не ти харесват, това е начинът.

# 9 453
Да, съчувствам на родителите на всички. Но най-много съчувствам и ме боли сърцето за 15 годишния невинен живот. Оплетен в ужасиите на големите, без да знае как и защо е там. Виновни са родителите му, кой друг според вас? Поне дано следващите се замислят на кого си поверяват децата.
Най ми е жал за детето!

# 9 454
Златков си е изтрил снощи профила в инстаграм, значи са имали интернет. Възможно е през неговия телефон Макулев да е имал връзка с тях и затова говореше тъй бодро.

Тоест, една седмица "Жив е той, жив е, там на балкана..." и после хоп, самоубили се? Звучи ми супер невероятно, направо си е фантасмагория, според мен.

# 9 455
Петя Владимирова току-що написа, че въпреки отричането първи на мястото (Петрохан) са били ДАНС.

Чуденката е как са реагирали толкова бързо.
И защо да дошли.
Досегашните им разследвания не са намерили опасност за националната сигурност. Т.е. такава опасност трябва да е възникнала сега.
и какво се чудиш. Били са исвестни за данс. Шефа на данс знаеш кой го назначи. Дошли са за компромати.

# 9 456
А дали всъщност смс-а на Калушев, не случайно говори за момиче, а в неговият лагер има само момчета. Дали това не е било между редовете към майка му, че пише под принуда. Защото трябва да изпрати знак пред очите на похитителите, че е в опасност, а друг начин няма, освен нещо нелогично, но не и нелогично като написано, пред похитителите. Не знам. Най тежкият криминален случай в България, след 10 ноември е това.

# 9 457
  • Другата България
БТВ пише, че още не са отвприли кемпера, чакат софийската полиция за отварянето и разпознаването. Не че нещо има надежда за промяна на сутуацията, ама поне се опитват да се придържат към фактите..най-накрая...😕
Ако е така, ситуацията си е с един ....не жив. Blush
Ако не са отворили кемпера, или там каквото и ППС да са намерили.

# 9 458
Но нищо не се коментира за пресечения трафик на мигранти и възстановената природа. За това говорят хората, които са ги познавали.
Най-вероятно това са разказвали те на хората, които са ги познавали. Нали това е била официалната им дейност. Трябва обаче да се изясни каква е била скритата, защото такава определено е имало...

# 9 459
А дали всъщност смс-а на Калушев, не случайно говори за момиче, а в неговият лагер има само момчета. Дали това не е било между редовете към майка му, че пише под принуда. Защото трябва да изпрати знак пред очите на похитителите, че е в опасност, а друг начин няма, освен нещо нелогично, но не и нелогично като написано, пред похитителите. Не знам. Най тежкият криминален случай в България, след 10 ноември е това.

Каква е разликата с този в Нови Искър? Трима (мисля) бяха младите хора, загинали нелепо и при неизяснени и до днес обстоятелства.

# 9 460
Ех, много неприятни новини. Confused
Надавах се да намерят поне двете момчета живи. Сега трагедията придобива съвсем различно измерение.
От тук нататък наистина няма да се разбере какво е станало, защото който каквото и да казва, винаги ще има невярващи.

# 9 461
  • Glasgow
Помните ли момчето Рафа, имаше тема за него във форума, и неговите родители живееха в някаква паралелна вселена, не вярваха в институции, сменят държави, той не ходи на училище, и бабата го беше прибрала в България с помощта на социалните. Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители

# 9 462

Шапокляк, докладвай постове, ако не ти харесват, това е начинът.

Едва ли , ако са тръгнали да бягат и знаят, че ги търсят ще стоят с включени телефони или с интернет до снощи.

# 9 463
Профили може да се трият и от друг човек, който има достъп.

# 9 464
Може би Калушев е инструктиран от убийците къде да отиде с момчетата, за да могат да си умият напълно ръцете с версията за педофилия и залитане по секти. Удобно място без покритие и свидетели отново и виждате ли как Калушев ги е отвлякъл след като е застрелял 3-мата мъже в 'жертвоприношение'. В уплаха си след това отново ритуално посяга на себе си и момчетата. Намерени около Околчица и последен пост с произведение на Ботев. Доста нагласено да изглежда като пълен хахо убиец.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 14:54 от Frozenrose

Общи условия

Активация на акаунт