Криминални досиета

• 509 321
  • 10 393
  •   210
Отговори
# 9 480
А дали всъщност смс-а на Калушев, не случайно говори за момиче, а в неговият лагер има само момчета. Дали това не е било между редовете към майка му, че пише под принуда. Защото трябва да изпрати знак пред очите на похитителите, че е в опасност, а друг начин няма, освен нещо нелогично, но не и нелогично като написано, пред похитителите. Не знам. Най тежкият криминален случай в България, след 10 ноември е това.

Каква е разликата с този в Нови Искър? Трима (мисля) бяха младите хора, загинали нелепо и при неизяснени и до днес обстоятелства.

Там странното беше, че убиеца, е почнал убийствата доколкото помня на долният етаж, вместо да избягат момче и момиче ли имаше на горният етаж, е можело да скочи (скочат), да с риск да си счупи крака, но долу се чуват изтрели викове, те нито слизат долу, нито побягват. Или ако момичето беше само горе, не помня вече детайлите, и сякаш просто седи и чака убиеца да претърси всички стаи, и да стигне и до нея. Нелогично беше, сякаш повече хора са били нападателите за да не може никой да избяга. Аз в началото не вярвах на официалната версия, но след това случая се затвори и така си остана. Не е невъзможно и сам да е бил убиеца, и всичко от ревност да е било. Ако тя е избрала семейството пред него, убива и нея, и семейството. Убийство от ревност. Но имаше и други нелогизми, едно негово, придвижване, до София необичайно бързо като време, за пеша през гори, и други странности, но случая се затвори. Но тука случая е убийство, което не е плод на лични страсти, ако онова е било такова. Това са професионални екзекуции, поне така изглежда на този етап. Там убитите не са били вързани. Тук почти сигурно са били. За да имат куршуми в челата. Тепърва ще се разбира как са били убити Калушев и децата. И нападателите със сигурност са били голяма група.

# 9 481
Възможно е Калушев да ги е взел със себе си, без да има намерение да ги убива, след два дни криене изпада в отчаяние и се приключва.

# 9 482
  • София
За мен истината е тази - който е убил първите трима, е убил и вторите трима. Дали е бил Ивайло или някой друг, от който са се опитали да избягат - тепърва ще се изяснява. Може и да не се изясни. А може и да се изясни, но да не се каже нищо.

# 9 483
  • София
Да, това са написали булнюз - един труп от пред и 2 - отзад, кемпера бил отворен от столичните криминалисти. Много жалко, и аз се надявах поне момчетата да са живи.

# 9 484
Помните ли момчето Рафа, имаше тема за него във форума, и неговите родители живееха в някаква паралелна вселена, не вярваха в институции, сменят държави, той не ходи на училище, и бабата го беше прибрала в България с помощта на социалните. Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители
Да, и аз се бях сетила за този случай покрай сигнала на бабата и дядото на Леон.
Родителите бяха при Карбовски, тук имаше доста разгорещена тема.

Е, Макулев явно прав излезе, че до 2-3 дни ще станат ясни нещата.
Ако е самоубийство, не разбирам защо сега, а не още тогава.

# 9 485
И пак има някакво разминаване в информацията.На едно място пише, че овчар е открил кемпера, на друго  - полицията го открила при акция..

# 9 486
  • София
За мен истината е тази - който е убил първите трима, е убил и вторите трима. Дали е бил Ивайло или някой друг, от който са се опитали да избягат - тепърва ще се изяснява. Може и да не се изясни. А може и да се изясни, но да не се каже нищо.
Ще се изясни, като вземат натривки от ръцете.. Въпросът е защо го е направил??

# 9 487
Макулев не е смятал, че ще са убити, а е вярвал, че ламата ще се измъкне някак. Те са били във връзка някакво време.

# 9 488
И пак има някакво разминаване в информацията.На едно място пише, че овчар е открил кемпера, на друго  - полицията го открила при акция..

Овчарят обхождал района, ако трябва да сме точни. Трудно достъпна гориста местност. Какво прави този овчар там?

# 9 489
Е овчарите си ходят по горите, за тях си е нормално.

# 9 490
Е овчарите си ходят по горите, за тях си е нормално.

В този студ, а и кой знае колко сняг има горе. Овцете със сигурност не е разхождал по този сняг. Странно ми е.

# 9 491
Аз имам една теория , че човек в днешно време няма как да оцелее сам и да не може да бъде намерен, ако наистина го търсят- има много камери, проследяемост на устройства, парични средства и т.н. Няма как просто така да изчезнеш, а тук говорим за трима. Единствената ми надежда беше някой от това общество да ги укрива или бързо да са напуснали страната , но да са имали всички паспорти и пак да не ги хванат- 1 процент шанс реално. И този смс към майката си беше твърде категоричен, тя го е открила в мислите си веднага…:(

# 9 492
  • Другата България
Ще се изясни, като вземат натривки от ръцете.. Въпросът е защо го е направил??
Същото писаха и след намерените тела в хижата - че са взети натривки от ръцете им.
Досега да са оповестили резултати от тях? Риторично си питам.
Сега обаче, ако ще трябва да има виновен и някакво обяснение за обществото, вече резултатите ще са готови, умрелия ще е виновен и убил 5 човека. Не, че не е възможно, но аз продължавам да не го вярвам.

# 9 493
Какво значение има кой ги е намерил? Ще се изясни, не мисля, че е от съществено значение.  Жалко за децата. Децата са нямали място при тези хора, нито тези с Калушев в кампера, нито другите, минали през тази школа..

# 9 494
  • у дома...
Макулев не е смятал, че ще са убити, а е вярвал, че ламата ще се измъкне някак. Те са били във връзка някакво време.
Според мен, с тези изявления последните два дни, се е надявал да спаси детето си. Като успокои Калушев, че му вярва и да даде време на службите да открият детето му.

Общи условия

Активация на акаунт