Криминални досиета

• 510 956
  • 10 475
  •   252
Отговори
# 10 140
Ники е бил на мястото до шофьора, Калушев - зад него. Шофьорското място е било празно. Калушев шофирал кемпера и застрелял Ники в гръб.
Аз разбрах че Калушев е намерен на волана, а децата мъртви отзад. Сега разбирам обратното. Мъртви отзад са намерени труповете на Калушев и детето, а отпред е трупа на младежа, и неговото лице на стъклото е открил овчаря.

# 10 141
Според мен полицията гледа да си изпипа всички доказателства, за да няма обвинения, че не си вършат работата.

# 10 142
Цитат
Аз малко започвам да вярвам, че е възможно Калушев заедно с Ники и Алекс да са убили първите трима.
Имаше версия за това, че само единия е с изстрел под брадичката и може би е свързано с височината на момчето.
Няма такава официална версия, аз спекулирам, че единият изстрел е бил неточен в гърлото. И е възможно да е плод на детска неопитна ръка, но е възможно и просто жертвата, да се е опитал да избяга, изправяйки се преди изстрела, ако е бил на колене.

# 10 143
Едва ли са били на 2ри в село българи. Това село с около 20 постоянно живеещи. Село на нестинарите. На 2.2 честват св.евтимий и обикалят къщите с икони и музика т.е. 10 млади човека обикалят 10 баби и дядовци, може впч този ден да е имало и малко повече хора. Тогава е валяло много сняг за този район. Пътя до селото не е асфалтиран и едва ли се чисти, то там вали сняг за 1 ден в годината. Никой от селото не ги е виждал тогава- кемпера все пак не е незабелижим. Има камери на общината на площада все пак трябва да мине от там предвид разположението на къщата. Може да са били преди 2.2, но от 29.01 морето не е ставало за гмуркане -3-4 бала вълни и никаква видимимост. Това с гмуркането е алогично в края на януари. Разледващите го знаят, но пуснаха журналистите и общественото мнение в този район да душат.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:08 от mauigirl

# 10 144
  • София
Ано е искал да убие тримата на Петрохан и да избяга с децата, можел е просто да не подпалва пожара и да пали колата и да изчезва. Пожара е привлякъл вниманието, ако не е бил пожара още да не са ги открили в хижата на Петрохан....
Ако е искал да се самоубива с децата за какво ще обикаля из цяла България вече търсен  и ще се самоубие след една седмица?

# 10 145
Аз така и не разбрах дали под брадичката значи (на гърлото, както аз помислих) или отдолу под брадичката, демек се е самоубил…

# 10 146
Пожара не знам как се връзва с коя да е версия. Както и Ботев. За останалото съм склонна да вярвам на разнообразни версии

# 10 147
Ами и чата ск го пише, че е имало много случаи на ритуални самоубийства , като ‘ В тези групи самоубийството не е свободен избор, а резултат от:
   •   харизматичен, често психопатен лидер
   •   изолация от външния свят
   •   страх, вина и „ние срещу всички“ мислене‘
Е, кое не е ясно…

# 10 148
Аз се чудя само защо не е приключило всичко в хижата, а ми е било нужно това обикаляне след това?
Може в другите къщи да е имало документи, електронни устройства или нещо друго, които е искал да унищожи. Примерно...

# 10 149
Едва ли са били на 2ри в село българи.
И мен ме съмнява това. Имал е къща там, нормално да се изсипе полиция да проверява и евентуално да го чака, ако се появи. Оттам се почва със слуховете, че бил там.

# 10 150
Цитат
Нали е имало още хора живящи в хижата? Най-вероятно полицията се опитва да ги локализира или ако ги е локализирала, в момента се водят разпити.

Първоначално аз разбрах че е имало още 4 души в хижата, което е логично, с оглед джиповете които са забелязани да отиват към хижата. 4 джипа са твърде много само за 4 възрастни, дете и младеж. После тая информация се отрече, че е нямало други хора. Но е възможно и да е имало, защото друга причина в момента полицията нищо да не казва, няма.

# 10 151
  • Варна
Цитат
Аз малко започвам да вярвам, че е възможно Калушев заедно с Ники и Алекс да са убили първите трима.
Имаше версия за това, че само единия е с изстрел под брадичката и може би е свързано с височината на момчето.
Няма такава официална версия, аз спекулирам, че единият изстрел е бил неточен в гърлото. И е възможно да е плод на детска неопитна ръка, но е възможно и просто жертвата, да се е опитал да избяга, изправяйки се преди изстрела, ако е бил на колене.
Да, нямах предвид официална версия, а споделено предположение, разсъждение в темата.

# 10 152
Ами и чата ск го пише, че е имало много случаи на ритуални самоубийства , като ‘ В тези групи самоубийството не е свободен избор, а резултат от:
   •   харизматичен, често психопатен лидер
   •   изолация от външния свят
   •   страх, вина и „ние срещу всички“ мислене‘
Е, кое не е ясно…

Нищо не е ясно, ако ще се позоваваме на изкуствен интелект да ни даде отговорът.

# 10 153
  • Разпиляна във въображението
Простете, че намесвам политиката, но за момента само от представители на ДБ и Христанов, чета, че според тях мафията е убила всички. Не знам дали е пожелателно мислене, на какво стъпват и просто защото не вярват на полицията.

А аз продължавам да мисля, че до последно са се надявали да ги хванат и да не се стигне до този финал.

# 10 154
Първите три жертви са застреляни от упор, без да окажат съпротива, за да ги убие така някой ги е държал под прицел.
Алекс и Ники са жертви, но в Петрохан поне единият, по-вероятно Алекс може да е бил и съучастник.
Защо според теб е по-вероятно Алекс да е бил съучастник?

Общи условия

Активация на акаунт