Криминални досиета

• 568 313
  • 13 039
  •   107
Отговори
# 10 905
Да, верно е туин пийкс.
Горкото куче, колко е щастливо в снега.

# 10 906
Пак ще има невярващи, нали?

# 10 907
Да, верно е туин пийкс.
Горкото куче, колко е щастливо в снега.

Ужасно ужасно!!!

# 10 908
Значи първо палят постройката умишлено тримата. Разпилявали са пелети за огрев напоени с лесно запалими течности и хартия, книги. Като затварят двете кучета вътре.

# 10 909
Може ли линк към записите, които са пуснати? Нищо не откривам онлайн.

# 10 910
беа, престани да ровиш като чакал. Отвратително е това, което ти и още няколко потребители правите. Жертвите не са само 6.
Напротив, звънче, аз пък няма да позволя да се нормализира подобно поведение на Калушев и да се героизира един хищник, съсипал животи и съдби. Заради това ще ровя и ще поствам абсолютно всичко, което намеря за мръсниците.
Престани да изкривяваш, лепиш етикети и генерализираш. Това не означава героизиране.
Отварително е. Може да е така, може да не е така, в момента няма нищо официално, а единствено развинтена фантазия и емоции.
Нали сте много емпатични? Давате ли си сметка, че тези деца, хора имат бащи, майки, роднини?

Абсолютно ще ровя аз и ще поствам всичко, което намеря за Калушев, защото смятам, че не е нормално да се нормализира предаването на деца на грижите на лама, за който има пускани НЯКОЛКО сигнали за педофилия.

Ще лепя етикети на този човек,защото има всякакви червени флагове за насилие над деца от години. Тази информация не е следствена тайна, а е постната в пресата и за мен е важно да бъде разпространена, защото не искам да чувам как е нормално деца да бъдат давани на педофили...

Може ли някой да каже за брифинга? какво показват записите?

# 10 911
Понеже не мога да гледам тв, кемперът си тръгва, а тримата мъртви остават в хижата, така ли е?

# 10 912
  • София
беа, престани да ровиш като чакал. Отвратително е това, което ти и още няколко потребители правите. Жертвите не са само 6.
Напротив, звънче, аз пък няма да позволя да се нормализира подобно поведение на Калушев и да се героизира един хищник, съсипал животи и съдби. Заради това ще ровя и ще поствам абсолютно всичко, което намеря за мръсниците.

Абсолютно не съм ок да се мълчи за този мъж, а и а хората около него. И не, той не е жертва...

А ти сигурна ли си, че това, което изравяш, е истина? А не режисирано очерняне? Аз не бих била толкова категорична.

Гледам сега записа от камерите, ами много въпроси поставя. Камерите удобно работят. Нищо не се вижда от лицата на тримата. Може да е всеки.

# 10 913
  • Пловдив
Ужас, и аз си пуснах БНТ да слушам, макар да работя в момента.
Какво са си мислели Николай и Александър... Astonished

Скрит текст:
Сигурно е, че и след пресконференцията ще има невярващи.

# 10 914
Пропадна и наркокартела, и всичко.

# 10 915
  • Варна
Понеже не мога да гледам тв, кемперът си тръгва, а тримата мъртви остават в хижата, така ли е?
Да.Прегръщат се, викат си" това беше." Единият надига някаква бутилка. Смеят се нервно.

# 10 916
Записите ги представят на пресконференцията. По-късно ще има линк от нея.

# 10 917
flambe, това добре, но все пак по- логичното е да ги застреля просто. А не първо да ги затваря, а след това пали ЖИВИ.

Ама изрично казаха, че не са били живи, моля ви, нека поне малко филтър да има преди писане, отнася се и до други. Обсъжда се водеща версия, че Калушев е убил трима души/организирал, подтикнал ги е към самоубийство/ и после още двама, вкл. дете, че и себе си, и вие се чудите как така убил кучетата. Малко по-сериозно.

Говори ми с линкове Grinning

Макар след записите да няма много смисъл.

Иначе наклон за писане, знаеш къде Joy

# 10 918
И за какво???

# 10 919
На 01.02 в 10ч баш пред външната камера трима мъже се сбогува, казват си айде свърши се вече, превъзбудено, смеят се.
После дават запис от същия ден в 20:45 как се виждат пламъци, а няколко сенки на мъже се движат.
12:41 на 01.02 кемперът е засечен да излиза от Враца, към лобното място на хората.

Общи условия

Активация на акаунт