Криминални досиета

• 569 244
  • 13 064
  •   34
Отговори
# 12 810
От вчера вечерта не мога да насмогна да ви изчета
Не видях да е коментирана в темата една публикация от ФБ, че Иванов изобщо не е бил адвокат по делото с Росатом, а някаква адв.кантора, приближена до Д.П. - бяха цитирани и имена. Не мога да намеря и публикацията. На някой попадала ли му е?

Иванов явно е работил в тази кантора. И не знам защо въобще го споменаха и кому е важно. Освен в светлината на това, че явно кантората е получила доста солиден хонорар по дело за 800 милиона. И че личният хонорар на Иванов също трябва да е бил доста съществен.
И за да се подчертае, че не е просто смахнат чичак, но и родоотстъпник, осъдил страната си Simple Smile

# 12 811
  • София
Защо изкарвате бабата и дядото авторитарни? Вие как ще реагирате, ако не виждате внук си почти година, защото е даден на обучение при 50-годишни мъже?

И аз да попитам, Вие знаете ли защо Леон е даден на лагер  и какви проблеми е имал?
Второ , не е вярно, че на го виждали почти година.

Хайде пак. Вие знаете ли? Имаше една жена от будистката групичка, която пишеше някакви неща.

Нека да задам няколко въпроса по писанията ѝ.
Как ви звучи малко дете с "окаяно психическо състояние"? Как кореспондира това с жалбата на бабата и дядото, които твърдят, че от лъцезарно, детето се е превърнало в агресивно?
Напикавало се? Нищо учудващо за малко дете, не виждам такъв проблем да изисква воденето му в жиха с възрастни мъже. Може би щеше да е по-удачно да бъде заведено при нефролог.
Нежелание да учи? Детето е било в началото на първи клас, за бога. Буквално е ходило месец, два на светско училище, преди да бъде тикнато при рейнджъри.

А защо пропускате истериите?

# 12 812
Боже истерии, дъщеря ми в какви истерии изпадаше в градината, постоянно бях там. Пък порасна мина и, че вече е и възрастен човек.

# 12 813
А защо пропускате истериите?

Истерии при 7-годишно дете? По мое време му казвахме тръшкане. Но каквото и да е, има психолози и психиатри, а не мантри при възрастни мъже в хижа.

Да започнем и истеричните тодлъри да пращаме на лечение.

# 12 814
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Тежко ми е на душата след тази развръзка,
тежко ми е наистина и за това, че зад маската на състраданието
безброй много хора си чешат възпаленото сеирджийство. 

# 12 815
LemonDesi, не е така. Не става въпрос за сеирджийство. Поне за хора като мен. На много хора им е болно, искрено и истински.

# 12 816
  • у дома...
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...
Извинявам се, но това са странни заключения...
Да пости човек не означава, че ще се самоубива.
То и будист да се самоубие/ убива други е оксиморон, ама съдебният лекар каза, че изстрелите са от упор. Будист да си купува имоти като вафли също е странно
Оръжие също, камо ли пък 16.

# 12 817
  • София
Добре де,защо никой не каза: детето ми е имало такъв проблем и Калушев го излекува. Чувам само: беше стойностен човек. Добре, ама обяснете с какво, освен че е спасил хора в пещерата през 2010 г. Друго какво е направил за човечеството? Поне един пример...

Че то това не е ли достатъчно? Колко от списващите тук са направили даже и това?

Скрит текст:
Диагнози, състояния, проблеми, положения. още нещо от речника? И какви са те всъщност? Какво е било толкова особеното, което е наложило предаването на тези деца извън семейството им в абсурдно несемейна, странна и смахната обстановка?
Най-първото, което ми идва на ум е наркотици.
Допускам подобна възможност, без това да е оправдание за ничии действия по веригата. Не твърдя, че задължително е вярно. Сериозен проблем, който наистина може да доведе семейството до отчаяние и съответно отчаяни и странни действия.
Наркотици и 8 и 10 годишно дете? С какви пари си ги набавят?

Недей, че не знаеш какви случаи има.

# 12 818
  • София
Birdflower, просто тези лагери за “загубени и  проблемни млади души”  (Ники така от тригодишен) предизвикват много въпроси. Иначе и ние сме чували за деца с проблеми. Добре, какви са те? Аутизъм? Наркотици? И какви са? Нито спектърът, нито наркотиците са нещо нечувано и срамно.

Наркокомуните не са ли също такива лагери?

# 12 819
Аз не мога да си обясня как са се повлияли тези интелигентни мъже от този, бях по склонна да повярвам, че той ги е убил.
И не мисля, че е бил друг.
Повлиял е на майки да му подарят децата си. Това е дори по-страшно, защото детето ти е по-важно дори от собствения ти живот.
И пред очите ни някак си е повлиял на майки тук да го защитават и да не виждат нищо нередно в цялата ситуация с връзката между него и децата (дори да не е стигал до блудство с тях). Наистина забележителен човек. Мен лично повече ме потриса реакцията на тези хора, отколкото самият случай. Тя ми е по-необяснима от това, което са направили тримата в Петрохан.
Абсолютно възможно е интелигентен човек да бъде повлиян от религиозни течения. Не знам дали сте запознати с Ошо - един от най-известните духовни водачи, но там има точно такива примери. Негови последователи, които доброволно напускат светския си живот и се присъединяват към общността му, са адвокати, инженери, лекари и т.н. Има много данни за сексуални практики включително с непълнолетни, употреба на субстанции и много, много други неща. Самият Ошо обича лукозните неща и славата - притежава множество скъпи автомобили, диаманти и злато, обича да се среща с холивудски звезди и т.н.

Смятам, че родителите на децата, които са отглеждани от въпросния "Лама", също са част от последователите - те самите са били редовни присъстващи в хижата, участвали са в различни практики и в интервютата се видя, че заобикалят тези въпроси.

# 12 820
Жертвите са около 50-те. Гледам около мен 50ките яко са изтрещели - няколко медитиращи с духовни практики, ретрийти, с гурута, други хващат гората лов и риболов, трети хипоходрии, други с орторексии. Това са хора с възможности - не е лесно и пари да имаш. Всички се оплакват, че нямат хъс да правят неща ( в смисъл бизнес) какъвто са имали преди години и не се чувстват добре - искат, но нямат вътрешна сила и постигането на цели не им носи вътрешно удовлетворение. Не изпитват радост от живота. Всичко са опитали вече - яли, пили, е..ли.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 21:50 от mauigirl

# 12 821
  • София
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...

Твърдата храна напуска стомаха за около 4 часа, течната за около 2. Преди да се установи точния час на смъртта, няма смисъл да се разсъждава в тази посока.

# 12 822
И още нещо ще отбележа. Хора пещерняци, планинари, знаят как се пали огън. Как да подпалят това, което са решили, как да се пазят от огън. В кадрите ги подцениха. Наредили пелети, подредили книжки.. Все едно снимат мен, когато за първи път палих печка на дърва..

# 12 823
Жертвите са около 50-те. Гледам около мен 50ките яко са изтрещели - няколко медитиращи с духовни практики, ретрийти, с гурута, други хващат гората лов и риболов, трети хипоходрии, други с орторексии. Това са хора с възможности - не е лесно и пари да имаш.
Чувам и аз такива неща от дъщеря ми, но тя е в София, а аз в глухата провинция тук още сме на салата и ракия.🤣

# 12 824
  • София
Едно от най-достоверните интервюта ми изглежда това на кмета, в самото начало. Има ли причина кмета да лъже за ДАНС? Каза, че е трябвало да изчакат да излязат, за да влязат те. Репортерката в това интервю спомена и за сложени камери по дърветата.

ДАНС ако не са били там, защо Деньо Денев излезе с изявление?

Нали се оказа, че Калушев има 21 имота, да беше продал нещо...

Май с чужди средства е обичал да живее. Брей, имотен будист, ццц. И къде остана духовното, безсмислието на материалното, кундалини и тантра?

Ти май много обичаш да плюеш и да пускаш бомбастични изявления.

Общи условия

Активация на акаунт