Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-доброто време за посещение на Сицилия?
Какви са опциите за транспорт от летището в Катанни до Таормина, ако пристигна късно вечерта?
Какви са опциите за разглеждане на Палермо за един ден от круизен терминал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-доброто време за посещение на Сицилия?
Сицилия е привлекателна дестинация през цялата година, но пролетта и есента са най-подходящите сезони поради по-мекото време и по-малко туристи. Лятото може да бъде много горещо, докато зимата е по-спокойна, но морската вода може да бъде студена. Най-подходящите месеци за посещение на Сицилия са април, май и юни, преди да стане непоносимо горещо през лятото. В този период има по-малко туристи и по-приятни температури за разглеждане на забележителности и почивка на плаж.
-
Какви са опциите за транспорт от летището в Катанни до Таормина, ако пристигна късно вечерта?
-
Какви са опциите за разглеждане на Палермо за един ден от круизен терминал?
-
Какви са опциите за плащане с карта в Сицилия?
-
Какви са впечатленията от посещението на Сицилия?
Живописни градчета има, но май плажовете не са много добри, те италианците много много ги няма по организацията
Все се надяваме да намерим добър плаж, за мен спокоен плаж си е важен. Мондело каменист ли е? Палермо и Чафалу си ги записвам, Ното!
), Сицилия не бих казала,че е кой знае колко по-евтина от Амалфи,само откъм нощувки при нас беше доста по-евтино,но при заведенията не е,но затова пък много ни хареса!От страната на Палермо не съм била,ще огледам само да премине истерията и т.н. от Омикрон !
!!! много ни хареса също! До Сиракуза бяхме на плаж Фонтане Бианке,благодарение на инфото от тук,от една съфорумка
,пясъчен не лош плаж,не знам като цени на шезлонгите и чадърите,защото бяхме само 1 следобед,но не намерихме на кой да платим!
, бяха по-нарядко и трябваше да изчакаме към 2 часа! Една двойка французи,с които пътувахме на отиване бяха бързи също като нас и се бяха върнали даже преди нас на гарата
!