А английски няма ли да учим? - 3

• 77 538
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз ще се запиша на курс с ваучери от ЕС за училища Европа, сега ми пуснаха тест на имейл, за да определят кое ниво владея езика, има места за онлайн обучение и до колкото разбрах групите ще започнат от септември.

# 496
Аз ще се запиша на курс с ваучери от ЕС за училища Европа, сега ми пуснаха тест на имейл, за да определят кое ниво владея езика, има места за онлайн обучение и до колкото разбрах групите ще започнат от септември.
Моля, дай линк за тези училища Европа Blush
И дали става лесно сменянето на ваучера, понеже в издадения пише Хармония?

# 497
Не, трябва да анулираш този ваучер и да подадеш ново заявление, за да смениш доставчика/ школата.

# 498
  • София
И аз чрез посредник разбрах за ваучерите и веднага пуснах такъв към друга школа, но след това се свързах с Европа и след като ми дадоха зелена светлина и ми определиха нивото на езика с тест, пуснах заявление за нов ваучер и анулиране на стария и просто всичко се попълва наново, като въвеждаш номера на стария ти издаден ваучер, за да го премахнат и да ти пратят нов. Simple Smile
В списъка с езиковите курсове при кандидатстването, Училища Европа фигурира с име ЕСЕТ за онлайн курс и Цебо- 99 за присъствен курс поне за София. Може би в другите градове да се казват различно.

https://europeschools.net/bezplatno-obuchenie-s-vaucheri-po-anglijski-ezik/

# 499
Много ли са добри училища Европа.
Аз също имам ваучер към Кабината и сега ме замислихте.
Реално нищо една школа не ми беше позната, а потребител беше споменал, че има ваучер за там и направо стрелях.

Знаете ли до кога са тези програми от агенцията по заетостта?

# 500
Аз и до Кабината звънях, и там ми отказаха за моите нива, така че ще се ориентирам към Европа. Тъкмо да се сформира група и да почваме Simple Smile
Че и без това навсякъде казват, че чакали хора... и то реално как да си сигурен, че да се запишеш. Сега и аз ще трябва да анулирам ваучер и да пускам наново. Хмммм Thinking

# 501
  • София
Юли месец е много рано за сформиране на групи, така е. Хората се сещат чак октомври.
Европа не са кой знае какво и много вероятно в момента нямат преподаватели. Септември ще пуснат обяви, та за октомври да успеят.

# 502
  • София
Аз имам опит с Кабината и ги харесвам, за там взех ваучери. Ще сформират група някъде през октомври, като ми казаха, че ваучерите имат давност няколко години и мога да се включа, когато аз реша и има група.

# 503
Да, но започват от А1, което хич не ме устройва... За мен ще е само загуба на време, а мога да го оползотворя с нещо друго.

# 504
  • София-Младост
Защо да започват от А1?  От Кабината не ми казаха такова нещо...ако съм А2, защо ще се връщам на азбуката?
Аз имам още колебания заради тези три нива, които покрива ваучера...доста дълъг период ще е, а до колкото разбрах (от една школа ми го казаха) от АСП правят и проверки. Как -не знам, влизат в курса ли?!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:49 от Ала-Бала

# 505
Ами, хайде, де и аз това се чудя, защо да започвам от А1, като търся поне от В2. Simple Smile Значи до С2 - навсякъде ми отказаха, освен в Европа. Simple Smile

# 506
  • София
Трудно се намират преподаватели за С2, по принцип.

# 507
А пък с ваучер, съвсем.
Освен това, С2 е таралеж в гащите. Но вие си знаете Wink

# 508
  • София
С2 по принцип е език, вече насочен в някаква определена професионална област - от литература до архитектура. Никой човек не може да покрие всички области.
Тестовете за С2 обикновено са на тема литература, която пък върши твърде малко работа в реалния живот.

# 509
Не е така, нищо специализирано няма в С2. Покрива се много широка диапазон от теми, но не и специфично професионални области. Тоест търсят се познания на най-общите неща, обикновено известни от обща култура. Но няма С2 за архитекти, за лекари или за инженери. На дъщеря ми някога се паднало да говори на тема лодки, гадно било, ама се оправила.

Общи условия

Активация на акаунт