А английски няма ли да учим? - 3

• 77 531
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за споделянето на линка! Ще проуча за едно ниво език как стоят нещата:)
Кабината...отзив иимате ли от тях?
Не е за 1 ниво, а за 3. Поемаш ангажимент за 300 часа, по 3 месеца на ниво. В т.ч. и дистанционно.
Ваучерите са им по 900 лв. всеки, според мен школите нямат интерес да вземат само 1/3 от тях.

# 481
Дали имат изцяло дистанционно за език?
Някой подавал ли е заявление?

# 482
Аз, за немски, и ми е одобрено. Има такава опция в заявлението. Но първо си питай в школата работят ли така, или не. Големите все още работят.

# 483
  • София-Младост
Да, прочетох, че е за три нива. Писах на едни да ми пратят тест за ниво в тази връзка, да видим дали ще пишат или ще се обадят. АЗ нямам против и присъствено да е някое ниво, стига обаче да е в часове, които ме устройват, извън работно време. Но предвид какво фиаско беше последния ми присъствен курс (няма връзка с ваучерите, сама си го избрах), съм по-навита да е онлайн, вечер, съботно-неделно.

Apple2020, коя школа си избра?

# 484
Фарос, но е за друг език. За английски покрих С1 на Кеймбридж през март.

# 485
Никъде не искат официален тест за ниво т.е. и само от интернет може да направите, във формуляра има посочено дистанционно обучение ли искате и излизат доставчиците на нас в вид услуга. Нивата са 3, има различни варианти, като време.

# 486
  • София
Аз писах в темата за немски, но пробвах и ме одобриха. Имам ваучер. Посочила съм Кабината, но нямам досега опит с тях. Писаха ми, че имат информация за одобрените към тях курсисти и когато съберат група и оправят административни неща ще се свържат с мен, някъде около септември.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 18:20 от Aila

# 487
Аз също съм одобрена за ваучер от бюрото по заетостта. Записах към Кабината дистанционно , ниво А2, В1, В2, малко се притеснявам дали не се надцених обаче. По принцип съм учила английски и не ми се искаше да започвам от азбуката, именно затова реших да изпусна А1. Надявам се да не съм направила грешка.
Една съседка също е кандидатствала по програмата, от обучаващата организация са се свързали с нея и са казали, че часовете ще се провеждат вечер след 18 - 18-30 с продължителност около 3 часа. Струва ми се доста и се чудя защо се хванах на хорото, но пустият му акглийски, все искам да го науча и все не успявам ( или по-точно се отказвам)

# 488
Аз също съм одобрена за ваучер от бюрото по заетостта. Записах към Кабината дистанционно , ниво А2, В1, В2, малко се притеснявам дали не се надцених обаче. По принцип съм учила английски и не ми се искаше да започвам от азбуката, именно затова реших да изпусна А1. Надявам се да не съм направила грешка.
Една съседка също е кандидатствала по програмата, от обучаващата организация са се свързали с нея и са казали, че часовете ще се провеждат вечер след 18 - 18-30 с продължителност около 3 часа. Струва ми се доста и се чудя защо се хванах на хорото, но пустият му акглийски, все искам да го науча и все не успявам ( или по-точно се отказвам)

Няма смисъл да си губиш времето с А1  щом си учила, а може да си преговориш нещата. Онлайн не значи 3 часа плътно, моя опит някой излиза, но има опция да слуша и да си върши нещо друго, но с този разлика, че не пречи на другите.

# 489
Момичета, и аз се сдобих с ваучер ❤️ за Хармония, обаче те не преподават от В2 нагоре. Искам от това ниво да започна, звънях на някои от описаните там школи, почти всички ми отказаха. А с други не успях да се свържа, нито имат телефони, нито нищо. Едно голо име на фирма.... Дайте съвет!
Благодаря ви ❤️

# 490
Някои има ли впечатление от онлайн курса по английски на New Leader школата?

# 491
А откъде намирате контакти на школата, за да се запишете? За повече от половината няма в нета или поне аз не намирам...

# 492
Момичета, и аз се сдобих с ваучер ❤️ за Хармония, обаче те не преподават от В2 нагоре. Искам от това ниво да започна, звънях на някои от описаните там школи, почти всички ми отказаха. А с други не успях да се свържа, нито имат телефони, нито нищо. Едно голо име на фирма.... Дайте съвет!
Благодаря ви ❤️

Провери ли в Кабината?

# 493
И те ми отказаха. Sad
Не искам да започвам от А1, загуба на време ще е, поне от В1, ако може, но засега удрям на камък Sad

# 494
Здравейте, наясно ли сте, ако преди години съм карала английски курс по тази програма, дали и сега мога да бъда одобрена за ваучер?
3часа са доста да, но и аз предпочитам офлайн курс по език. Преди  доста (+10)години карах във Кабината курс, не останах доволна, някак беше хаотично. Последно изкарах преди 4 години на Английски с Джей, хареса ми организация, повече е за самостоятелна работа отколкото да вървиш плътно с група, на онзи етап с бебе беше добре, научих неща, с които да уча по-лесно, да използвам музиката и филмите, както и канала на Ted. Пускам линк към неговия блог със статията:
https://jangliiski.com/tedbg/

Общи условия

Активация на акаунт