А английски няма ли да учим? - 3

• 77 513
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Книгите са особено полезни за всички нива, така се развива по естествен усет към езика. За съжаление методите за учене са много неефикасни, важно е да се хване общия смисъл на текста, а не значение на дума,  да се вади всяка дума, да се пише по цяла страница и т.н.

# 466
  • USA
За спелига в сащ имат интересни методи за учени, един от тях е "намери думата" онези главоблъсканици дето са много букви смотани на един лист в колонки, за да намериш думата си я повтаряш няколко пъти, гледаш пак буквите и някак ти се запечатват в главата.  "word search puzzles" Така по биология и физика учеха новите термини как се изписват правилно.

има и онлайн набираш си сам новите думи и то ти прави пъзел.

# 467
За спелига в сащ имат интересни методи за учени, един от тях е "намери думата" онези главоблъсканици дето са много букви смотани на един лист в колонки, за да намериш думата си я повтаряш няколко пъти, гледаш пак буквите и някак ти се запечатват в главата.  "word search puzzles" Така по биология и физика учеха новите термини как се изписват правилно.

има и онлайн набираш си сам новите думи и то ти прави пъзел.

Да, и така се запомня лесно и бързо.  Бях дала горе един линк, учат се думи в текст, такава главоблъсканица да се взираш и търсиш думи, подреждане дума с букви,  в изречение ....

# 468
Здравейте, минавам един онлайн курс, но не мога да продължа нататък, докато не направя правилно изреченията.
Къде бъркам според вас?

# 469
Трябва да попълваш целия глагол - спомагателен + основен глагол. Напр., не само "doesn't", а "doesn't study".

# 470
нямам такава опция.

То като натиснеш точките и имаш опция от няколко думи....

# 471
Здравейте, минавам един онлайн курс, но не мога да продължа нататък, докато не направя правилно изреченията.
Къде бъркам според вас?

Какъв е този онлайн курс или е просто апп.

# 472
# 473
Много ми е зле английския, искам да го подобря, сега имам малко повече свободно време. Прегледах последните страници има полезни линкове. Исках конкретно да ви попитам за курсовете на Джей какво ви е мнението? Замислям се дали да не се запиша.

# 474
Много ми е зле английския, искам да го подобря, сега имам малко повече свободно време. Прегледах последните страници има полезни линкове. Исках конкретно да ви попитам за курсовете на Джей какво ви е мнението? Замислям се дали да не се запиша.

В момента тече програмата за 3 нива по език към Агенцията по заетостта.

https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5- … 84cc8/description

# 475

https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5- … 84cc8/description
Благодаря за линка въпреки, че обучението е за придобиване  или повишаване на цифрова компетентност, на безработни и работещи лица. Аз в момент съм безработна, ще се разровя за някакви курсове предлагащи се за текива.

# 476

Благодаря за линка въпреки, че обучението е за придобиване  или повишаване на цифрова компетентност, на безработни и работещи лица. Аз в момент съм безработна, ще се разровя за някакви курсове предлагащи се за текива.

Не само има и езици, програмите са две. Вижте последните страници тук се дискутира темата с езиковото обучение по програмата https://m.bg-mamma.com/?topic=807698.840

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:07 от Sephora ❤

# 477
Sephora, да наистина програмите са две, но езиците са само за заети лица, а аз в момента съм безработна. Потвърдиха ми и от бюрото по труда, че мога са се включа, когато започна работа. Друг е въпроса, че съм ползвала такъв ваучер за език в далечните години 2010 2011 по някаква друга тогава програма и може да не ме одобрят сега

# 478
  • София-Младост
Благодаря за споделянето на линка! Ще проуча за едно ниво език как стоят нещата:)
Кабината...отзив иимате ли от тях?

# 479
Ала-Бала, а това с Кабината какво е и как става?
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт