СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 027
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Училищата-гнезда публикуваха: http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/gnezda2019.pdf
И кодовете на училищата: http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/kodove.pdf

Дидева, както винаги на пост! Flowers Hibiscus

# 1 921
Rady, мислим за 35, 22 и 32, но и за там балът не стига, особено с очакваните по-високи резултати тази година.
Добър  е и френски в 18то. Имат с французи повече часове от френската.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 21:12 от m.cha-cha

# 1 922
Знаете ли да има резултат от 100 точки по Бел?

# 1 923
  • София
Има.

# 1 924
Hands V
Току що получих вътрешна информация за изпита по БЕЛ за София :
среден резултат - 77
92% под 88

Здравейте,

Много интересна и полезна информация!!!! Благодаря, че споделихте!!!
Знаете ли общия брой на децата в София от който да преценим този процент.
Моля, близка учителка казва, че първите 500 деца по резултат се приемат на първо желание.
Може би това са тези 18% над 88 точки.
Аз все още не съм сигурна как да тълкувам статискиката, която очакваме, но ще разчитам на помощ във форума Hands Pray
От 92 до 100 са 8, а не 18%. Няма как първите 500 всички да са по първо желание. Ако от първите 500 двеста искат по първо желание смг с не как точно ще стане? Като се каже, че учител казва нещо и се приеме за аксиома просто изнемявам.

Rihan, в статистиката на смг има едно дете със 100 бел и едно едно дете без резултат по бел, то сигурно е детето в топ 3 на олимпиадата и служебно ще му присъдят 100.

# 1 925
# 1 926
  • София
Ето и като проценти за 2018 - по БЕЛ над 88 точки - 4,2%, за 2017 - 4,8%. По МАТ - за 2018 - над 88 точки - 5,8%, за 2017 - 8,0 %.

Честно казано, аз се моля силно, изнесените по-горе данни за средния успех и процентите над 88 точки за тази година, да не са верни!

Значи, както и се предполагаше, 2019 е по-близо до 2017. С цялата условнст на неофициалните резултати.
Значи не е толкова страшно, колкото ми се е сторило на пръв поглед. Hushed

# 1 927

Извинявам се за тъпия въпрос, най-вероятно е задаван и преди, но какво е работното време на гнездата и работят ли в почивните дни?

# 1 928
# 1 929
Jiema, т.е дори не може да се види по колко точки от липсващите са разпределени между преразказ и теза ли? Или  е ясно колко на първи и колко на втори модул?
Не, абсолютно нищо не е ясно. Точно и ние искахме да разберем за теза и преразказ колко са му дали. Има -2т. от теста и от там насетне тя почна да гадае, че тезата му била за 3-4 т., но нейните догадки въоще не ме топлеха... Не разбрах как са му взели още 16 т. Не е имал на пробни толкова слаб преразказ... Нищо не разбрахме и супер разочаровани си тръгнахме.
И ние сме в това положение. По наши сметки 15 точки на преразказа са му взети. Никога не е давал такъв слаб резултат. Но явно няма да разбера повече и да отида да я видя. Очаквахме над 80 т по БЕЛ, а резултата е 69.5 т. Голяма резачка - загуби шанс за ТУЕС и НПМГ. Той ЕГ не искаше, но не ни остава друго освен да се борим за втори ешалон езикови паралелки.
На база на статистиката на Бургас имам ориентировъчна представа какво да очаквам за София. Та ще видим! Все някъде ще влезе.

# 1 930
А къде се кандидатства само с БЕЛ? По 4?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 931
  • Sofia
Има.
Значи моят източник е за София , но не гарантирам дали е точен. Та според него в София със 100 точки по БЕЛ са 1% от явилите се деца.

# 1 932
  • София
БЕЛ-а тази година е избил рибата. Оттам ще дойде високият бал.

Сравних Пловдив 2019 с 2017, защото е ясно, че ще се доближим най-вероятно до тези балове, тъй като е нечетна година Stuck Out Tongue Winking Eye

Над 90т за 2019 по БЕЛ - 340 деца!!!!
Над 90т за 2017 по БЕЛ - 156 деца

Над 90т по МАТ 2019 - 96 деца
Над 90т по МАТ 2017 - 131деца

# 1 933
Здравейте!И аз съм майка на седмокласничка и само четях досега,за да се ориентирам с нашите точки от НВО-то къде имаме възможност да се класираме,за Пловдив става въпрос.Още нямаме статистика и ние,чакаме е с нетърпение.Детето ми е много разочаровано от оформянето и на годишните оценки по Мат.  и БЕЛ.Учителите са изчакали да излязат резултатите от матурите вчера са оформяли децата,като на повечето оценките са завишени с две единици разлика.Пример дете с 53 точки по Мат.годишна оценка 6,дете с 30 точки год.оценка 5,дете с 12 точки год.оценка 4.Защо тогава на всяка родителска среща ни повтаряха,не може да има разлика повече от една единица,нагоре-надолу разлика,като явно може.Извинявам се за дългия пост но исках да ви споделя терзанията си.
П.п.Моето дете не е ощетено,с 5 годишна оценка по Мат и 6 по Бел,но беше много разтроено от постъпките на учителите,а децата не са отличници,за да са си заслужили оценките.
При нас 28 т от 30 ма англ, но госпожата най - безцеремонно, му остави 4.
И по други предмети се получи така, да не изреждам. Моят син е малко по-шумен и се набива в очите им, а е много добър ученик. Никога не е имал общ успех под 5. Ще подам жалба срещу училището, но да мине цялата дъндания с приема.

# 1 934
  • София
Има.
Значи моят източник е за София , но не гарантирам дали е точен. Та според него в София със 100 точки по БЕЛ са 1% от явилите се деца.
Ако е вярна информацията значи ще има около 70 пълни стотици по БЕЛ.
Направо изумително  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт