30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 198
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 945
Работното време на много места е до 18:00.

Така е и при нас, от 8 до 18.00 е работното време на училищата, натрупват се хора, стават грешки. Трябва да се внимава. Аз стоях права до жената, която въвеждаше, но наблюдавах и проверявах всичко - име, ЕГН, желания. Накрая като го разпечати пак го проверих преди да разпиша.

# 946
  • София
Не се учудвайте, всякакви хора има. По-необразовани, по-незаинтересовани, възрастни настойници, хич не разбираши от технологии, уморени от тежка физическа работа в цех цял ден. Родителката е разчитала, че в училището ще ѝ свършат работата и е бляла, а после е праснала подпис. Какво да проверява после в системата, ако нито знае как да влезе, нито къде. Въвеждащият също е блял и явно вече е бил уморен и не е сверил първо имената.

# 947
Моя близка днес подава в училището, в което е учило детето,  което не е гнездо и не са им дали бележка за тях. Проверили са обаче какво подават (надявам се и името на детето Cry )
Ние оставихме за утре. Докато редихме желания и говорихме се оказа, че девойката не е на ясно какво правим. Мислела редим училище после ще решава каква паралелка да бъде. Оставих я да мисли до утре. Joy

# 948
  • София
дидева, извини ме, но не съм сигурна дали те разбрах правилно. Направила си собствена статистика за успеваемост на децата?

# 949
  • София
Така...точно преди 15 Мин подадохме и ние със синчето заявлението.
Мислех утре да го направим,че днес нещо не ми е ден, но вече изкъпана и трапосана в леглото реших пак да видя какви ги вършите тук.
Виждам, че някой е хакнал профила на дете,скачам,пускам компа , викам синковеца и сядаме.
Набързо надрасканите днес желания с кодовете бяха въведени за пет минути,проверени от двама ни и подадени.
Аааа нямам време аз да се занимавам с гнезда и пилета!!!!
Това е- до 11ти  мисля да мина само на Мохито.
Пък той да си мисли (вече няма смисъл де) дали е по- добре да учи руски в 133то или в 1 АГ или в 119 то.... Или на луната

# 950
  • София
Така е, Санака! Хайванти! Joy
Между другото, повечето момчета в тази паралелка са такива, глупавички. Имат отлични и много, много добри резултати по мат и не са много цъфнали по БЕЛ.
Ам, к'во, все едни рошави ITта ще стане от повечето от тях, надявам се! Joy

А после Кастрева виновна ...ей такива рошави ИТта мътят водата/системата Joy

# 951
  • София
Мислите ли, че може да излезе класирането преди 11ти напр на 8ми или 9ти?

# 952
  • София
Моя близка днес подава в училището, в което е учило детето,  което не е гнездо и не са им дали бележка за тях.

Не са им дали бележка, защото нямат право да приемат и регистрират заявления. Не са гнездо. Тук идеята /преструвката/ е, че просто са предоставили достъп до компютър и нет, а родителят сам си е въвел желанията и сам си носи отговорност, както би го направил от дома си Simple Smile

# 953
дидева, извини ме, но не съм сигурна дали те разбрах правилно. Направила си собствена статистика за успеваемост на децата?
Извадих максимумите по БЕЛ, МАТ и БЕЛ+МАТ от публикуваните регионални статистики. Сборът им надхвърля цитираните числа на страницата на МОН. Но утре ще ги проверя на свежа глава, макар че  съм убедена, че и да имам грешки, не са много.

# 954
  • София
Подадохме и ние с Калоян заявление, като написа и училища в София, за които ще е чудо да го приемат ... Стискам палци на всички!!!

# 955
  • София
То дори само РУО София надхвърля цитираните от МОН високи точки. Дали не гледат файла от 2017-та?!

# 956
  • София
Значи другата година, всички да подават в нощта преди да отворят "гнездата". И всяко чадо да си крие служебната бележка, че току виж чешитите на класа решили да направят номер на отличничката и да я пратят в Бузема.
То всяка система може да бъде провалена в ръцете на недобросъвестни и незаинтересовани.

Тази занижена успеваемост сега гадаем тенденциозно ли е поднесена или от глупост.

# 957
Моят син успя при вече готов списък от 30 желания да ги преподрежда по време на самото подаване на заявлението. Най-вече разместваше паралелки. Добре стана, че не се съгласих той да седне на компютъра. Искаше да пише накрая и желание за училище само за майтап. Абе, въобще не го приема толкова сериозно, колкото аз бях вече изтрещяла. Представете си списъците на децата си без вас и вашата информираност.

# 958
  • София
Извадих максимумите по БЕЛ, МАТ и БЕЛ+МАТ от публикуваните регионални статистики. Сборът им надхвърля цитираните числа на страницата на МОН. Но утре ще ги проверя на свежа глава, макар че  съм убедена, че и да имам грешки, не са много.
Благодаря ти, аз на теб ти се доверявам повече отколкото на МОН Grinning

# 959
  • София
Днес получих отговор от РУО София на мейла ми от понеделник сутрин за мистериозната паралелка с италиански в Първа АЕГ с код 318, която после тихомълком се затри. Били пуснали на сайта работен вариант. Значи, работи се! И може би догодина да се яви за постоянно въпросната паралелка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт