30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 480
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 630
Подадохме и ние, тази нощ в 00:30.Наистина е много лесно, написахме 15 желания, надявам се да ни приемат на първо.
Успех на всички!

# 631
  • Варна
Добро утро, момичета аз не разбрах къде се качва медицинското, след като въведеш желанията ли го изисква системата ?!

# 632
  • Варна
Добро утро, момичета аз не разбрах къде се качва медицинското, след като въведеш желанията ли го изисква системата ?!
Докато въвеждаш желанията, отдолу има бутон Прикачи медицинско.
В 7,30 получих номер над 600 за Варна, мислех че лудите са по-малко рано рано Simple Smile
Малко ми е недомислено да няма възможност за преглед, преди подаването. Всеки един документ преди да го подпишеш онлайн, може да се прегледа за грешки и редактиране. А даже не се визуализират целите имена на паралелките в полето, след като веднъж си ги избрал. Както и няма опция за съхраняване и последващо отваряне, някой ако иска да напише 50 бр, и му се скапе нета, всичко заминава...

# 633
Не може ли да се прегледа преди подаване..??? Някой каза, че може?

# 634
  • На планетата Земя
Добро утро и леко да ви върви подаването. Нека всички подредят различно от това, което вие редите.  Mr. Green  Peace

# 635
Когато номера на специалността е с две цифри, а не с четири не може да се кандидатства за нея?!?!?.... КАК ТОГАВА ДА ИЗБЕРЕМ ТАЗИ ПАРАЛЕЛКА????
Аз бих отишла в училище - гнездо. Трябва да имате, макар да е Пазарджик!
Успех!

# 636
  • София
П.П. Единствено взех да се тревожа дали не сложихме твърде малко желания - 15 и започна да ме обхваща лека паника. Simple Smile Това не го бях предвидила при по-ранното подаване, хем ти олеква, хем започват да те човъркат някакви притеснения. Smiley

Сигурна съм, че сте го премислили!

Спокойно. Дишайте! Всичко ще е наред! Както казват в самолетите - първо сложете кислородна маска на себе си и тогава на зависимите от вас Wink
Затова не подавам рано, че паниката ще ме тресе по-дълго.Smile Гледам да си контролирам параноята. Rolling Eyes

Хайде, успешно подаване и браво на совите!

И аз мисля да подавам утре, да не ми хрумне някоя паралелка в последния момент

# 637
  • Бг-мама
Колко голямо можеше да бъде медицинското като размер. Имам спомен за 2 МВ , а нашето е 2,24 МВ. Как да му смаля размера?
Например тук
https://www.ilovepdf.com/bg/compress_pdf
Благодаря! Смалих го. bouquet

# 638
  • Варна
Благодаря 😘

# 639
Ради, дано пишем заедно, да! Вашето първо желание ФЕ/АЕ ли е?

Мартеа, френски с испански е първото желание, френски с английски е вторият избор. Но важното е училището да е общо. Много голям отбор се оформяме. Сиси, Косите на Вероника, изпускам ли някой?!

# 640
  • София
Добро утро, може ли някой да ми каже медицинското, сканирано на 2 стр. (лице и гръб) дали може да се прикачи като 2 файла до 2 МВ или трябва да се архивира, или да си играя да го сканирам в 1 файл?

# 641
  • Варна
Не може ли да се прегледа преди подаване..??? Някой каза, че може?
избрах произволно училище, ето как изглежда. Само че за Варна паралелките бяха изписани с едни дълги имена и всичките им профили, и не се виждаше до края наименованието им /напр.Чужди езици - ИИЧЕ_АЕ - профил. предм. - АЕ-НЕ-М-ИТ/ . Като натиснеш Подаване, има една декларация от родителя, и край.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 08:54 от Alexandra

# 642
Скрит текст:
Защо някои училища имат опции всяка паралелка отделно желания, а други пише примерно АЕ_НЕ или РЕ? Как се разбира дали детето иска АЕ_НЕ или АЕ_РЕ? Rolling Eyes

Вероятно НЕ/РЕ се избират после.
Не става.

Dame, това ми е ясно, че са две паралелки, но е 1но желание, не са 2 желания по тази онлайн система.

[/spoiler]
 Това ще зависи наесен колко деца ще пишат НЕ или РЕ и която бройка ще е повече този език ще е втори.  Например 12 СУ са така с втория език.

А не е ли възможно един клас с два потока. До сега при нас единият чужд език беше така: половината НЕ, другата РЕ, даже ходеха по различно време. Може би тел в училището ще свърши работа.

# 643
  • София
Леле, много сте бързи. Аз пия кафе, щерката топъл шоколад и събирам кураж да почнем. Или да изчакам още малко, ако и дойде друг акъл? Къде ти...тя мисли за други неща.

# 644
Е хубаво де, нали точно излиза каквото виждаш на екрана, това подаваш. Какво повече да има преглед?

Със стрелкичките до позицията можете да местите паралелките автоматично нагоре-надолу, вместо да триете и добавяте пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт