30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 426
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 765
Скрит текст:
  Аз пак да питам. От РУО София-град са взели телефона на майката и са казали , че ще и звъннат допълнително. Не знаят дали трябва нещо да се прави допълнително, освен едно общо заявление.Някой идея как се случват нещата ? Simple Smile
Здравейте!
Въпрос за близко дете. За децата, които са се явили на изпит за проверка на способностите/в случая изобразително изкуство/ и искат да кандидатстват и с тази оценка, дали е достатъчно при реденето на желанията просто да упоменат желаната паралелка на съответното място/в случая 51-во училище/ или трябва да предприемат и други действия? Чудя се , защото и моето момиче се яви на такъв изпит заедно с детето, за което питам. За този изпит им дадоха отделен входящ номер и по него има само оценката по изобразит. изкуство  и изглежда точно като другия профил, но без оценките от дипломата. Като редяхме желанията с дъщеря ми, тя упомена и тази паралелка, но накрая никъде не се показа оценката от проверка на способностите. За моето момиче не е от значение, защото има достатъчно бал, но за другото дете е важно и се зачудихме с майка му как стоят нещата. Тя ще звъни в РУО София град, но и вас да питам Rolling Eyes

за 51 се кандидатства с проверка на способностите по ИИ, нали?
преди малко подадох за подобно у-ще, нищо допълнително като входящи номера не ми е искала системата

# 766
  • Sofia
Помагайте, че не намирам таблиците.... момче с бал 420, има 759 пред него, на какъв бал се равнява, миналата година?

Грубо го смятам около 404.

Подадох и аз. Трябва да си измислим по-интересни теми за раздумка до 11 юли Grin

# 767
  • София
Помагайте, че не намирам таблиците.... момче с бал 420, има 759 пред него, на какъв бал се равнява, миналата година?

Ако резултатът от точките е 160, миналата година преди него е имало 461 момчета и 37 със същия резултат.

Трябва ми обратното, какъв е бала на 759ия, миналата година.

# 768

Ако приемем, че вашето момче е със 160 точки и конвертираме в бал, койте е образуван с две 6-ци от дипломата - това се равнява на бал 402 от миналата година.

А миналогодишен бал от 420 се равнява на бал 442 от тази година.

Това е, ако се гледат само момчетата.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 15:23 от Dame

# 769
  • София
Да ви се оплача, днес нашето училище вече е готово със свидетелството за завършен етап на образование, пратих щерката да го вземе и не са и го дали, защото е непълнолетна.
Сега аз трябва да се разхождам, еми оплаках се.
Ние също не сме подали заявление, като гледам вече хората забравиха кога са си взели дипломите, кога са подали заявление.. ние се тътрим на опашката  Laughing

# 770
Добре, дееее. Не може сесията да изтича без да запазва вече подредените желания. За трети път ще ги наливам. Кому е нужно това бързане?

# 771
  • непостоянно
...
Ние също не сме подали заявление, като гледам вече хората забравиха кога са си взели дипломите, кога са подали заявление.. ние се тътрим на опашката  Laughing

Не сте сами. И ние с вас 😜

# 772
Е как не? На нашите само на децата ги даваха, аз не съм била?!

# 773
Подадох и аз. Трябва да си измислим по-интересни теми за раздумка до 11 юли Grin

Ани, какво стана сега с влюбването на Габи, нали го заподозря там около изпитите? Да вземем малко да разнообразим темата Heart Eyes
    Моята любовчийка нещо е станала по-обрана от към информация за гаджето, даже я питах дали всичко е наред. Явно все пак е наред, защото днес има среща. Последната седмица иначе само спеше и почиваше вкъщи.

# 774
  • София

Ако приемем, че вашето момче е със 160 точки и конвертираме в бал, койте е образуван с две 6-ци от дипломата - това се равнява на бал 402 от миналата година.

А миналогодишен бал от 420 се равнява на бал 442 от тази година.

Това е, ако се гледат само момчетата.

Много благодаря!

# 775
Информация от фейсбук страницата на Набор 2005 - коригиращо заявление се подава само в съответното РУО, а не в училището гнездо. Върнали са една майка от училището гнездо и са казали само в РУО

# 776
Не е нужно детето да присъства.
Моето няма да е с мен.
Нужно е, а и е важно. Дано  детето Ви да си е подреждало желанията ...

# 777
Тъкмо се върнахме от записване, процедурата е много лека и приятна. Дъщерята си подреди желанията без проблем, да се надяваме да влезе на първо класиране по първо желание - химия и биология в МГ Плевен с бал 403,5 от 500, Бел-96,5 ; математика-70
И нашето първо желание е същото с бал 475. Дано наесен децата да са съученички!

# 778
Предварително се извинявам, но с оглед фактът, че моята щерка няма да кандидатства с медицинско (в ЕГ), изобщо не следях какво се случва с този документ. Но сега за една моя близка се налага да попитам - задължително ли е да се прикачи това медицинско сега или наистина може да се представи направо при записването след 1-во класиране? При избирането на желаните паралелки излиза съобщение:

"Тази паралелка изисква медицинско свидетелство. Ако не прикачите такова, е необходимо да го представите при записването. В противен случай губите мястото си в класирането."

А те сега са на почивка и стават едни схеми - бабата при джи пи-то, после някой (най-вероятно аз) да сканираме...

Притеснението е да не изчезне съответната паралелка от списъка с желанията, защото няма прикачен такъв документ.

# 779
Да ви се оплача, днес нашето училище вече е готово със свидетелството за завършен етап на образование, пратих щерката да го вземе и не са и го дали, защото е непълнолетна.
Сега аз трябва да се разхождам, еми оплаках се.
То не е за оплакване, правилно правят като не ги дават на самото дете, и при нас (Плевен) искаха да присъстваме. Ако твоето дете е разумно, представи си Иванчо от съседния клас как ще запуфичи някъде свидетелството си за завършен етап на основно образование, и тогава какво?

Общи условия

Активация на акаунт