30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 417
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте и от мен!
Вчера подадохме със синковеца желанията през платформата, стана бързо и лесно.Прикачихме си и медицинското, но сега малко се шашнах.
Някой назад в темата писа, че медицинското им не минало в училището-гнездо, та питането ми е: има ли образец, който е задължителен.
Нашето е бланка от компютър, една страница, но има всички прегледи- очен, УНГ, хирург и за общо състояние.
Тревожа се нашето дали ще мине

# 1 066
извинете, хвана ме паника, моля за съвет - уж подадох онлайн, има дата и час и вх номер, обаче бутонът въвеждане на желания си е активен, мога да си избирам още. не смея да продължа, ама в това положение не знам подала ли съм заявление или не???
Можете да избирате за същото РУО, в което сте подали, или в други?

има софия-област в момента. имало ли е софия-град преди това, не помня как беше? или софия е в софия-област?

# 1 067
  • Разпиляна във въображението
Сега проверих - не може да се избира същия град.

# 1 068
София-област и София-град са две различни РУО.

# 1 069
  • София
Изборът беше София-Град. И явно това си избрала, ака не го виждаш вече.

# 1 070
  • София
Аз да попитам, от чисто любопитство. Като отнемат половин точка за липсваща допустима стойност, дали се оценява с половин точка написана допустима стойност, при грешно решена задача? Принципно как стоят нещата при оценяването по математика..., че моят син е разменил х и 2х, и задачата е грешна, но пък чинно е написал всички тези допълнителни изисквания с надеждата да получи точици.. Blush
6tiplio, това е добър въпрос, на който няма как да се отговори преди да се видят критериите за оценяване стъпка по стъпка. Аз оставам с впечатлението, че могат да се хванат за всичко в работата на детето, след като предварително не са обявили критериите за оценяване, не както е в публикувания ключ с отговорите - на зад 23А) макс брой точки е 3,5, но как се разпределят тези точки, никой не знае. Вързали са си гащите отвсякъде.

# 1 071
Здравейте и от мен!
Вчера подадохме със синковеца желанията през платформата, стана бързо и лесно.Прикачихме си и медицинското, но сега малко се шашнах.
Някой назад в темата писа, че медицинското им не минало в училището-гнездо, та питането ми е: има ли образец, който е задължителен.
Нашето е бланка от компютър, една страница, но има всички прегледи- очен, УНГ, хирург и за общо състояние.
Тревожа се нашето дали ще мине
Масово са от компютър. И нашето е.
И детето няма картон, всичко е принтнато.

Ако имат забележка като носиш документите за записване, ще си кажат. Едва ли.

# 1 072
Благодаря !

# 1 073
София-област и София-град са две различни РУО.

ох, благодаря, аз от стрес да не сбъркам вече явно изключих Flowers Hibiscus едно време покрай детската градина вдигнах кръвно, сега пък кръвна захар. аман от кандидатстване и чакане и стрес

# 1 074
Здравейте!Ще подавам заявление в две области. Първо трябва да се подаде за тази област, която е първото ни желание или няма значение?

# 1 075
Няма значение. Всяка област е с отделно подаване и самостоятелно класиране.

# 1 076
Благодаря!

# 1 077
  • София, в момента в любимото ми село Железница
При нас оценките от свидетелството се появиха сутринта, а сега и подадох заявлението.
Успех на всички деца!

# 1 078
mavamava, явно не си направила това, което те посъветвах по-рано във връзка с другото ти притеснение:

mamiiva, не се тревожи! Отиди в "Желания", натисни "печат" при синята лента с входящия номер и ще видиш, че всичко е наред. Там пише всичко!

# 1 079
За третия етап на класиране в сайта за кандидатстване как ще изглежда т.нар "план-прием"  - предполагам, че ще се съдържат само училищата със съответните паралелки, в които има свободни места, или заетите ще са в сив цвят?

Общи условия

Активация на акаунт