Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 317
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз па пия всякаква! И нулева и радлер и горчива...Stuck Out Tongue Winking Eye

Тета, по колко беше пъстървата?
Всичко при нас беше опоскано.
Взех банани и от 30% сметана и ще мъча сладолед да се получи Simple Smile

# 436
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Защо не пиете сок..като не можете алкохол. Rolling Eyes
Едното няма нищо общо с другото. Излизаш с компания на по цаца с бира, но след това може да се наложи да шофираш. За мен цаца със сок не е същото като цаца с бира. Безалкохолната бира е чудесен вариант за шофьори. За хора, които дълго време не трябва да пият алкохол, но им се допива от време на време - също. По-добре да изпият една такава бира, отколкото да компрометират лечение, режим или каквото е там, заради което не пият.
ква бира е безалкохолната? все едно да има безалкохолна ракия  Laughing  чиста вОда са и двете + некви аромати.
аз пробвах щвепса с бослек ... ами гадно е. швепс с мирис на ракия ПО би ми допаднал.  hahaha

# 437
  • София
Е това е:
Нищо не пише на опаковката как да се употребява.

# 438
Скрит текст:
Е това е:

руска горчица на прах правим от много години вкъщи /не в такава опаковка, но предполагам, че е аналогична/. ще питам ММ за точната рецепта, защото на него му се получава много добре. в зависимост от това, колко силна я искаш, се слага различно количество оцет. ние я обичаме по-силна /не казвам люта, щото не  е. като дрога е, удря в носа ако хапнеш повечко Wink/.

питах: по една чаена лъжица сол, захар, зехтин, оцет + топла вода, но да е по-рядко, че се сгъстява. стои 24 часа преди употреба. според мен трябва да пробвате и да нацелите как ви харесва на вас.
това от лидл ли е и колко струва?

# 439
  • Бургас / UK
Сварих днес да купя мрежичките за пране.
Крема за крака (розовия) е страхотен, много съм доволна ...

# 440
  • Асеновград
Днес пекохме на скара на въглища от лидълското халуми и от сиренето за скара.Разликата е само във вида и грамажа, на вкус нямат разлика.Пробвах и маслиновата паста и царевичните бургери но определено не са моите.
Някой има ли спомен това тук дали е пускано и ако да колко отдавна. https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-FD345815-A34E5CFC/lsp/h … D1%82%D0%BE%D1%80
Ще съм благодарна и ако някой е видял останали бройки някъде да пише. Скоро го видях в някаква брошура но не съм сигурна дали беше в тези в България.

# 441
  • София
Скрит текст:
Е това е:

руска горчица на прах правим от много години вкъщи /не в такава опаковка, но предполагам, че е аналогична/. ще питам ММ за точната рецепта, защото на него му се получава много добре. в зависимост от това, колко силна я искаш, се слага различно количество оцет. ние я обичаме по-силна /не казвам люта, щото не  е. като дрога е, удря в носа ако хапнеш повечко Wink/.

питах: по една чаена лъжица сол, захар, зехтин, оцет + топла вода, но да е по-рядко, че се сгъстява. стои 24 часа преди употреба. според мен трябва да пробвате и да нацелите как ви харесва на вас.
това от лидл ли е и колко струва?
Не, това не е от Б- я, по спомен беше май към 40ст, ако обърнеш парите в наши.

# 442
Сварих днес да купя мрежичките за пране.
Крема за крака (розовия) е страхотен, много съм доволна ...
Казах ви аз тези 3левови кремове са уникални. Heart Eyes

# 443
  • Велико Търново
Каймата на прИмоция от утре хубава ли е? Така и не се научих коя кайма от Лидл да купувам...

# 444
  • София
Каймата на прИмоция от утре хубава ли е? Така и не се научих коя кайма от Лидл да купувам...
Аз нещо каймите на Лидл не ми харесват, последните пъти взех някаква смес беше гадна. И предпочитам да ми смелят в магазин.

# 445
  • shumen
Кайма от Лидл не вземам.Веднъж взех и имаше ужасен дъх.
Бира не обичам никаква аз.

# 446
  • София
А има цигари без нищо вредно, искам и аз да се правя на пич... Естествено с 'детска" биричка (според някои).

(не знам с какъв акъл давате на децата..)

# 447
  • Велико Търново
Благодаря! Имаше една която ми хареса, но не я помня коя беше .. аз готвя веднъж на три месеца, ама сега ще ми се размине пак Simple Smile

# 448
  • Пловдив
Някой ако разгледа уреда за готвене/фрайъра да пише дали е малък Rolling Eyes

# 449
Скрит текст:

Здравейте! От принадлежностите за почистване, номер 1, 3 и 5 дали сте ги използвали? 

Общи условия

Активация на акаунт