Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 132
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 930
Изгодни ли са таблетките?

100 броя за 16,99 лв в Т маркет от утре, ако имаш наблизо...

# 931
Ох... така, така, посмейте се с мен, медальони мога да снимам 🤣

# 932
И какво сега...момици няма ли Joy

# 933
Хайде сега... момци да бяха, да се наточите, ми тооооо... 🤣

# 934
😃 Ама наистина има такава храна, при това се води и доста полезна. В Лидл не съм виждала.

# 935
То има...ама Аркадия не е взела Joy

# 936
"Взела" съм, ама снимка не чакайте Wink
Само заради този гаф заслужавам да бъда изтеглена за награда, толкоз се червих 'начии 😊

# 937
Момичета, има ли при вас останали детски чаршафи с ластик от памучен сатен? Търся тъмносини или бели, много бяха хубави, но не взех, защото нямах финансова възможност когато ги пуснаха. Много ме е яд, а ми са нужни за новата кошара на бебето.

Другият ми въпрос е свързан с намалението -30%. Кога намаляват стоките знаете ли?

# 938
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Момичета, има ли при вас останали детски чаршафи с ластик от памучен сатен? Търся тъмносини или бели, много бяха хубави, но не взех, защото нямах финансова възможност когато ги пуснаха. Много ме е яд, а ми са нужни за новата кошара на бебето.

Другият ми въпрос е свързан с намалението -30%. Кога намаляват стоките знаете ли?
ако е за мършата - 2 дни преди изтичане срока на годност.

# 939

Нехранителните стоки се намалят когато останат по 3-5бр от даден артикул

# 940
  • до най-прекрасния мъж
Взех щори, тип Ден и нощ са. Успях да се доредя за желания размер. Закрепват се или с планки чрез пробиване, или с регулируеми куки за крилото. Ние закрепихме за крилото, а на неотваряемото крило залепихме със санитарен силикон за самата дограма. Стана здраво и не пречи на отварянето на крилата. Доволна съм, рискувах и взех за целия апартамент.

# 941
Утре тениски ще търся, ако са останали.

# 942
  • София
В постоянният асортимент има ли козе сирене?

# 943
А така да обичам момици... За малко се зарадвах Joy

# 944
  • Бургас
В постоянният асортимент има ли козе сирене?
.Да, има няколко вида, но точно фирми и цени не мога да цитирам. Последно взех на Милбона в тенекиена кръгла кутия - водеше се гръцко, като са наредени заедно на една цена и козе и овче.

Общи условия

Активация на акаунт