Тя игнорира теб, следователно идеален повод ти да игнорираш нея. Картите са в твоя полза.
...Имам повод да се похваля-снощи щъркела ни зарадва с внучка...Две седмици преди термина.Излишно е да казвам,че вълнението ми е огромно.Скайпа ни прегря от снимки на бебето и пожелания от наша страна.Чухме се и се видяхме.Снахата каза,че е родила лесно и не било нужно никакви обезболяващи, беше усмихната както обикновено...Ще ги видя на живо след 26 дни....За сега стягам подаръците и мисля за тях.

...Имам повод да се похваля-снощи щъркела ни зарадва с внучка...Две седмици преди термина.Излишно е да казвам,че вълнението ми е огромно.Скайпа ни прегря от снимки на бебето и пожелания от наша страна.Чухме се и се видяхме.Каза,че е родила лесно и не било нужно никакви обезболяващи, беше усмихната както обикновено...Ще го видя на живо след 26 дни....За сега стягам подаръците и мисля за тях.

И очите на щерката миех против уроки, и дрешки от децата на една приятелка съм вземала - ама тя им купуваше тонове прекрасни дрешки и бяха като неносени въобще, като ни ги дадеше.
...Имам повод да се похваля-снощи щъркела ни зарадва с внучка...Две седмици преди термина.Излишно е да казвам,че вълнението ми е огромно.Скайпа ни прегря от снимки на бебето и пожелания от наша страна.Чухме се и се видяхме.Каза,че е родила лесно и не било нужно никакви обезболяващи, беше усмихната както обикновено...Ще ги видя на живо след 26 дни....За сега стягам подаръците и мисля за тях.

...Имам повод да се похваля-снощи щъркела ни зарадва с внучка...Две седмици преди термина.Излишно е да казвам,че вълнението ми е огромно.Скайпа ни прегря от снимки на бебето и пожелания от наша страна.Чухме се и се видяхме.Каза,че е родила лесно и не било нужно никакви обезболяващи, беше усмихната както обикновено...Ще ги видя на живо след 26 дни....За сега стягам подаръците и мисля за тях.

Те се носят толкова кратко, че спокойно могат да се отгледат няколко деца.Препоръчани теми