16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 603
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 120
  • София
здравейте,
ето и ние чакаме 2-ро класиране (подадохме в 1 АЕГ, където беше приета дъщеря ми). Ако има късмет за немски език нещо, ако не и там си е добре Thinking
За раници чета, че коментирате - за Dakine и аз гласувам - мислено е зи за удобство и здравина, също Eastpak харесвам, че са здрави.
А кои гимназии в София имат униформи? Изобщо не съм се замисляла за това, може би защото досега не сме имали опит с униформи.

# 121
  • София
И нашите са на Бонита. Блузите са голям боклук. Суитшъртите са добре.

# 122
  • София
Все едно, вече щерката няма униформа, а синът ще унаследи доста блузи от нейните (дреме ми, че са с обратно закопчаване).
При моите няма разлика в закопчаването, но за съжаление от последните, които купих (че и сбърках количеството) скоро (а може и никога) няма да мога да прехвърля на малкото. За да му стане на дължина ръкава трябваше да купувам размер L, в който влизам и аз. А емблемата им е бродирана и не мога да я прехвърля на друга блуза.

# 123
Егасимуси и скуката.
Нокой не пита:
- Излезе ли второ класиранееее? Simple Smile

# 124
  • София
Егасимуси и скуката.
Нокой не пита:
- Излезе ли второ класиранееее? Simple Smile

Да пречупим скуката Simple Smile

Излезе ли второто класиранееее? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 125
Днес скука, ама утре няма да можем да се изчетем.

# 126
А второ класиране кога излиза? Laughing Laughing Laughing

# 127
  • София
Скука, скука, преди малко се изправих на нокти. Търся личната карта на девойката (там където съм я скрила), няма я. А след 5 дена пътуваме за Гърция. Побелях. Прерових навсякъде. Звънях ѝ да я питам, знае ли нещо по въпроса. На финала я намерих, в една от моите чанти. Взела съм я, като носим дипломата, ако за нещо потрябват данни и така си е останала в едното джобче. После съм сменила зелената чанта с бяла, според тоалета и айдеее... Добре, че я намерихме.

# 128
  • София
Не само никой не пита днес за резултатите от второто класиране, но и никой вече не се оплаква по повод смяната на статуса "заявил участие" или "записан".
Това не е ли добър знак за оставащата малка надежда до края на работния ден ? Simple Smile

# 129
Скука, скука, преди малко се изправих на нокти. Търся личната карта на девойката (там където съм я скрила), няма я. А след 5 дена пътуваме за Гърция. Побелях. Прерових навсякъде. Звънях ѝ да я питам, знае ли нещо по въпроса. На финала я намерих, в една от моите чанти. Взела съм я, като носим дипломата, ако за нещо потрябват данни и така си е останала в едното джобче. После съм сменила зелената чанта с бяла, според тоалета и айдеее... Добре, че я намерихме.

Ха,ха МИА и моят случай е идентичен, но аз го овиках, че не си пази личната карта, а тя се оказа в моята чанта.

# 130
  • София
Синеочка е казала, че "до 18-ти означава на 18-ти" Grinning. След полунощ ще  се започне с тези въпроси. Ох, почва да ме тресе лекинко ...

# 131
  • София
Синеочка е казала, че "до 18-ти, означава на 18-ти" Grinning. След полунощ ще  се започне с тези въпроси. Ох, почва да ме тресе лекинко ...

Дано някой с по-тъмни очи и "по-висок" вземе друго решение - това все пак си е повод за PR  на МОН Simple Smile

# 132
  • България
Може да се подгрява за полунощ отсега с една( 2,3 )мастичка, като по добре се приема с диня, за да се поддържа добро настроение и позитивна нагласа.

# 133
  • София
Аз също съм доволна от Бонита, с уговорката, че нашите тениски са светлозелени, т.е. няма много накъде да избеляват. Като качество на плата и изработка нямат и база за сравнение с ментетата за нашето (досегашно за наборката) училище. И двете ми деца карат с по 3-4 тениски и един суитшърт. Голямо улеснение са униформите при девойките, но честно казано, след 7ми клас, когато със страшна сила идва моментът за показване на индивидуалност, а една огромна част от този процес е стилът на обличане, ми се вижда малко странно.
+1. Също светлозелени. Доволна от качество, но цените са твърде високи, купувах с дълъг ръкав, че не им се носят суитшърти и така си изкарваха почти цялата година. Пране, следва сушилня, гладене и на калпак по 3бр изкарваха до умаляване, не до скъсване. Заради специфичния цвят не успях да намеря аналог и купувах от Бонита. Ще се радвам да имат униформи и в новите училища, голямо улеснение беше за мен.

Днес ще ходя да им взимам личните карти. Точно се чудех за какво могат да им послужат.... Ще гледам да ги прибера без да ги затрия. Laughing

# 134
  • Варна
А моята предпочита да носи ризи,  а не тениски от униформата. С тях пак ли е същото положението с качеството?  За Бонита питам.

Общи условия

Активация на акаунт