16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 594
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Изабела,
ул. Панайот Волов" 32
за МГ - 3,50 лв., за други лога - носите, за да покажете.

# 106
Наистина само прекрасни впечатления има за лагера! Ако не се лъжа и ТУЕС също организират!

maman_ours, заповядай в темата за ФЕГ! Wink Да, в Еко хотел Здравец ще е.

# 107
  • България
Аз вчера си побъбрих с големия дето е в САЩ. И той ми каза"Мамо, не съжалявам, че чакате 2рото класиране. Нека брат ми разбере, че трябва да му падне самочувствието и че всяко нещо не се поднася просто ей тъй. И трябва да се бориш. И аз бях като него. Но като дойдох разбрах колко съм нищожен. Как е истинския живот и си просто в една джунгла, където трябва да оцелееш. И има много като тебе. Дето се имат за нещоИ ако наистина си нещо се иска усърдие и спадане на великото его. Изпита е бил лесен и той просто не е трябвало да го подценява. Нека у е за урок. "
Cool много умно момче си имаш

# 108
  • София
Скрит текст:
Цитат
Заешкият лагер е една прекрасна ФЕГ-традиция! Преди 4 години, когато голямата беше НЕГ-ърски заек, а близко детенце започваше във Френската, много съжалявах, че 91-во не предлагат подобна възможност на зайците.
На брошурата за лагера, която ни дадоха в петък, не е уточнено къде ще се проведе. Някой случайно да разполага с детайли?

Наистина прекрасна традиция!
Нашата кака преди 3 години беше зек там и ходи на лагер. С прекрасни спомени е от него.
Сега с малкара първият и въпрос при записване в исканската беше, "кога е зеашкият лагер и къде?", но явно тази традиция е само във ФЕГ.
Остана раззочаровано зайчето Simple Smile

Успокой я, че за сметка на това в Испанската има екскурзия до Барселона и лятно училище в Саламанка. Wink

# 109
Само едно не разбрах-на първо класиране сме приети на 8 желание,а ние искаме на първо желание.При второто класиране,ако ни приемат на второ или следващо желание -отпада ли 8 желание,където сме приети или мястото още се пази ?

# 110
  • Sofia
виви1, при това положение, 8-мо отпада.

# 111
Благодаря !

# 112
  • София
Ха, заешки лагер, в темата за ФЕГ ли се обсъжда? Сефте чувам.
И дъщеря ми е приета на първо класиране там, но повече иска другото училище (да бъде!).

Реши, че утре вечерта ще ходят на кино с брат и (пускат Играта на играчките в Соз.), та ако са "лоши" новините да ходи да се успокоява. Но и тоз лагер би я зарадвал (евентуално, може би).

# 113
За Варна - емблеми на всички училища бродират при Жельо - шивача на бул. Княз Борис срещу църквата Св. Никола - мисля 3-4 лева струва. Досега 7 години с девойката и 3 години с младежа сме с униформи от Бонита - червени и сини тениски тип Ла Кост, аз пък съм много доволна - пера, суша в сушилня и няма грижи. В новата гимназия вчера й взеха мерки, фирмата е Виктория Уникат, дано са читави.

# 114
За Варна - емблеми на всички училища бродират при Жельо - шивача на бул. Княз Борис срещу църквата Св. Никола - мисля 3-4 лева струва. Досега 7 години с девойката и 3 години с младежа сме с униформи от Бонита - червени и сини тениски тип Ла Кост, аз пък съм много доволна - пера, суша в сушилня и няма грижи. В новата гимназия вчера й взеха мерки, фирмата е Виктория Уникат, дано са читави.

Изабела,
ул. Панайот Волов" 32
за МГ - 3,50 лв., за други лога - носите, за да покажете.

Много благодаря!

# 115
Аз също съм доволна от Бонита, с уговорката, че нашите тениски са светлозелени, т.е. няма много накъде да избеляват. Като качество на плата и изработка нямат и база за сравнение с ментетата за нашето (досегашно за наборката) училище. И двете ми деца карат с по 3-4 тениски и един суитшърт. Голямо улеснение са униформите при девойките, но честно казано, след 7ми клас, когато със страшна сила идва моментът за показване на индивидуалност, а една огромна част от този процес е стилът на обличане, ми се вижда малко странно.

# 116
Юхуууу, нова тема. Много благодаря и стискам палци така да се разджуркаме, че всеки да си пасне на местенцето.

# 117
На добър и щастлив шанс на всички!
Даааже малко ми липсва тръпката на очакването  hahaha като сме приключили и се вълнувам с вас.  Hug

# 118
  • София
Явно зависи от цвета за блузките на Бонита. При нас са снежно бели, патешко жълти и тъмно сини. С жълтите нямам проблем, тъмно сините избеляват, но най-вече предпочих белите, а те явно са избелвани с нещо агресивно и много бързо им се получават едни малки дупчици. Все едно, вече щерката няма униформа, а синът ще унаследи доста блузи от нейните (дреме ми, че са с обратно закопчаване).

# 119
  • София
Аз също съм доволна от Бонита, с уговорката, че нашите тениски са светлозелени, т.е. няма много накъде да избеляват. Като качество на плата и изработка нямат и база за сравнение с ментетата за нашетo (досегашно за наборката) училище. И двете ми деца карат с по 3-4 тениски и един суитшърт. Голямо улеснение са униформите при девойките, но честно казано, след 7ми клас, когато със страшна сила идва моментът за показване на индивидуалност, а една огромна част от този процес е стилът на обличане, ми се вижда малко странно.

В старото училище униформите бяха на Бонита. Аз обаче съм на коренно противоположно мнение. По-големи боклуци - матетия и шев (дори рекламните им етикети бяха зашити криво, а това да си спестят тук там оверлог направо ме остави без думи), за детето си не съм купувала, а цената определено няма нищо общо с ментата. Цена по-висока или колкото редовната на Бенетон. Предплащаш едни космически цени, точно по време на намаления и получаваш след 2 месеца. За цената на 1бр. може да се вземат 2-4 бр. -  от Маркс и Спенсър /Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт