16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 591
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В секцията план-прием, за 3-то класиране, просто още няма паралеки за подреждане. Това е. В секция желания, както каза Дидева, я няма.

Не знам как е качеството на варненските униформи и лакости, но аз хич не съм доволна от качеството на шитите от бонита. Белите бързо ми стават на дупчици, а цветните при нас, тъмно сини - избеляват. Вече редовно си купувам такива от други магазини и като се скъса униформената, разшивам емблемата и я зашивам на новата тениска. А често си ги носеха и без емблема. Под униформен суичър зимата, кой ти гледа. За живеещите в София, в магазините Хит има "лакости" в различни цветове за смешни пари от по 3-4лв. бройката. Може да има и цвета на вашата униформа.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 08:43 от M_I_A

# 91
Успех и от мен на всички, чакащи второ класиране! Стискам силно палци! Имаме и доста приятелски дечица, които също тръпнат и съм искрено съпричастна! Надявам се да има само доволни деца и родители утре!

При нас вълненията вече са съвсем други след записването. Девойката очаква с нетърпение "заешкия" лагер, който предстои в края на август. Единствено се притесни, че няма да сме тук за първата родителска среща, но точно тогава сме на последна почивка. Ще осигуря, разбира се, присъствие (дядо франкофон дори), а пък и подробности мога да разбера и от тук. Много силно форумско присъствие се оформи за този випуск на ФЕГ! Чакаме и новите попълнения (запомнила съм, Игривата слива, murzel, mimes, alegra, ако не се лъжа, вероятно пропускам и други, следя си и някои приети дали ще останат - bubanka, galia_mi, Drina, Gavarit mama Wink). Нека за всички има най-подходящ развой! Късмет!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 20:18 от Сиси ♥♥

# 92
Изчезна бутон "Класиране".

# 93
И аз бих го махнала. Ще се работи по системата, няма нужда от излишно напрежение, докато не качат всичко и не направят съответните проверки.

# 94
  • София
Благодарности за темата!
Сиси и аз много се надявам утре да се включа с хубави новини! От старият клас на сина ми има още две момчета- прекрасни деца, които чакат утре за ФЕГ.
Успех на всички утре и дано достигнем мечтания бал.

# 95
Ret, ако тениската е тип лакост, мога да ти кажа къде във Варна слагат /бродират/ лого .  Купувам с къс ръкав от Уайкики за 7-10 лева.

Моля, сподели къде може да се направи това! Ние днес или утре ще ходим за униформа. Нашият иска 3 тениски да купим. Не знам какви са цените, но ако са по 20-25 лв., предпочитам ако мога да си ги спестя.

# 96
Наше приятелско момче освободи място в НПМГ с география, приет с мн висок бал от олимпиада. Седмица преди изпита в класическата решава, че обича и история, кандидатства и го приемат сред първите. Така че момичета случаи и ситуации всякакви! Да не губим надежда, балът ще падне! Силата е  с нас!

# 97
  • София
За нас това второ класиране е финалната права. В петък ще го запиша, където е приет и ще отдъхна заслужено. Изморена съм психически от цялото напрежение и чакане.

# 98
  • София
Успех! Стискам палци Simple Smile

# 99
  • Sofia
Благодаря за новата тема!

Стискам палци за всикчи на второ класиране! Имаме близки деца, които също чакат падането на бала.

Моята девойка спи по много също, а през деня се вижда с приятели.

# 100
  • София
След изчезването на бутон "Класиране" някак изведнъж започнаха да се движат пеперуди в стомаха ми и неволно да рефрешвам страницата Simple Smile Новото училище вече ни е ясно, но двете точки които ни делят от желаната паралелка не мe оставят да дишам спокойно. Знам, че резултатът от второто класиране ще излезе утре, но нали все пак надеждата умира последта и ще следя за евентуална изненада от страна на МОН цял ден Simple Smile

# 101
Аз вчера си побъбрих с големия дето е в САЩ. И той ми каза"Мамо, не съжалявам, че чакате 2рото класиране. Нека брат ми разбере, че трябва да му падне самочувствието и че всяко нещо не се поднася просто ей тъй. И трябва да се бориш. И аз бях като него. Но като дойдох разбрах колко съм нищожен. Как е истинския живот и си просто в една джунгла, където трябва да оцелееш. И има много като тебе. Дето се имат за нещоИ ако наистина си нещо се иска усърдие и спадане на великото его. Изпита е бил лесен и той просто не е трябвало да го подценява. Нека у е за урок. "

# 102
Успех и от мен на всички, чакащи второ класиране! Стискам силно палци! Имаме и доста приятелски дечица, които също тръпнат и съм искрено съпричастна! Надявам се да има само доволни деца и родители утре!

При нас вълненията вече са съвсем други след записването. Девойката очаква с нетърпение "заешкия" лагер, който предстои в края на август. Единствено се притесни, че няма да сме тук за първата родителска среща, но точно тогава сме на последна почивка. Ще осигуря, разбира се, присъствие (дядо франкофон дори), а пък и подробности мога да разбера и от тук. Много силно форумско присъствие се оформи за този випуск на ФЕГ! Чакаме и новите попълнения (запомнила съм, Игривата слива, murzel, mimes, ако не се лъжа, вероятно пропускам и други, следя си и някои приети дали ще останат - bubanka, galia_mi, Drina, Gavarit mama Wink). Нека за всички има най-подходящ развой! Късмет!

Да се отчетем и ние с едно девойче във ФЕГ. При нас казусът не е кой знае колко интересен. Приети сме при първото класиране (ФЕ/НЕ - второ желание), но участваме и във второто класиране, понеже имаме известни стратегически предпочитания към паралелката с ФЕ/АЕ. А иначе не знам дали нашата наборка научи житейския урок, който ѝ беше поднесен, че всеки детайл има огромно значение - при нея петицата по история в дипломата продължава да я преследва като призрак Simple Smile Последното класирано момиче във ФЕ/АЕ е с нейния бал, при което съвсем естествено се е стигнало до сравняване на дипломите. Такива ми ти работи... 

Заешкият лагер е една прекрасна ФЕГ-традиция! Преди 4 години, когато голямата беше НЕГ-ърски заек, а близко детенце започваше във Френската, много съжалявах, че 91-во не предлагат подобна възможност на зайците.
На брошурата за лагера, която ни дадоха в петък, не е уточнено къде ще се проведе. Някой случайно да разполага с детайли?

# 103
  • София
maman_ours, от предишни теми четох, че е в Еко хотел Здравец, близо до Пловдив. Но дали и сега е там не знам. Иначе ако успеем утре, ние също ще запишем момчето за лагер.

# 104
  • София
Цитат
Заешкият лагер е една прекрасна ФЕГ-традиция! Преди 4 години, когато голямата беше НЕГ-ърски заек, а близко детенце започваше във Френската, много съжалявах, че 91-во не предлагат подобна възможност на зайците.
На брошурата за лагера, която ни дадоха в петък, не е уточнено къде ще се проведе. Някой случайно да разполага с детайли?

Наистина прекрасна традиция!
Нашата кака преди 3 години беше зaек там и ходи на лагер. С прекрасни спомени е от него.
Сега с малката първият и въпрос при записване в исканската беше, "кога е зеашкият лагер и къде?", но явно тази традиция е само във ФЕГ.
Остана разочаровано зайчето Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 12:43 от Tinno

Общи условия

Активация на акаунт