16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 627
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 165
Да видим сега, къде най-напред ще се появи новината за излязло второ класиране, тук в темата, на страницата на МОН или на страницата на някое РУО-град. Почвам да проверявам периодично на трите места и ще ви кажа 😀

# 166
В електронната платформа. Joy

# 167
  • София
AniK, и при нас надеждата бавно умира. Колкото ми искаше по-бързо да излезе 1во класиране, толкова сега искам 2рото да се забави възможно най-дълго.
Виж каква е съдбата. Ти искаш да видиш в класиране утре при вас това, което аз не искам да виждам при нас. Simple Smile Но ще го видя най-вероятно. Confused

# 168
  • София
https://www.sportdepot.bg/product/jack_wolfskin_ranica_berkeley- … tfC0yNTMwMC02MDAw

Още една препоръка. Могат да се намерят и по-изгодно.

# 169
  • София - Младост 1А
За раниците
Миналата година купих на синковеца COOLPACK
https://lumar-bg.com/ranitza-coolpack-break-usb-scribbles.html

Подобен модел взехме. Много съм доволна. Той също. Супер лека, с анатомичен гръб. Всичко събира и почти няма следи от употреба, след цяла година влачене в метрото и търкане на пода в училище. За момента продължава с нея.

На малката пък купих от чешките раници Topgal. Много ми ги похвалиха. За съжаление тук нямат много модели за тинейджъри.

Изобщо в тази книжарница (https://lumar-bg.com) има голям избор на раници. Случайно я открих миналата година. Намира се близо до Окръжна болница.

# 170
Тъкмо от тази тема идвам в нашата да разведря мозък. Grin

yasmina, моите днешни мисли са изразени най-точно тук:
дори се надяваме денят да е по-дълъг, че да се удължи срока на годност на Надеждата!
Не знам как ще натисна утре бутон "Класиране", когато напишете в темата, че се е появил (упорито отказвам да влизам в системата) и то, за да видя, това което знам, че ще видя Confounded Не ми се мисли как се чувстват тези с по 2-3 точки до желанието...
Ние сме с две 2 точки. И не мога да опиша колко искам някаква анестезия до утре. Дигнах мерник на бяло вино. Но не знам дали бутилка ще стигне.... Без майтап ще тичам май за по силно...
Мамицата му и бал....
Не ми се слушат и разни там дрънканици за раници, лагери и петокласни трепети. Ще извините напрежението ми.... И....
НЯМА да влизам във форума... До утре...
Махмурлия, изтрезняла, готова за среща с присъдата Ще бъда на линия да докладвам.

# 171
  • В средата на времето
Аз съм много доволна от Dakine. За три години раницата не мръдна. С този модел беше. Сега мисля пак да му взема от тази марка. Ново училище - нова раница. Не че на старата и има нещо.

# 172
  • Варна
Александра, виж за ризите на Бонита не мога да кажа нищо хубаво Wink, едни картонени такива, убиват им на децата, едва издържаха по тържества с тях.

Аз съм доволна от мъжките на ЕГ - Варна, купувани миналата година (ако  има значение)

# 173
Благородно завиждам, че децата ви одобряват раници. Моята девойка през втория срок започна да ходи с платнени торби (от типа еко пазарска чанта) с различни принтове и по никакъв начин не мога да я накарам да сложи раница (ходи да спориш с Телец). А е притеснително, защото тези 6-7 килограма на едно рамо хич не са ок.
Скрит текст:
Въобще, с тоя К-поп... започна да ходи с едни супер широки тениски и суитшърти посред лято, обикновено само в черно (преобладаващо) и бяло. Подхождам с разбиране, защото и аз в пубертета ходех в черно (тогава бях ню уейвка) и много добре си спомням всички вълнения, но все пак тайно се надявам по-бързо да минава този период.

# 174
Не ми се слушат и разни там дрънканици за раници, лагери и петокласни трепети. Ще извините напрежението ми....
Може да не ти се слушат, но в тази тема има хора, които пишат заедно от предучилищната възраст на децата. Темата не е специално за кандидатстването. Просто така се получава, защото децата са в седми клас.

# 175
  • София
Благородно завиждам, че децата ви одобряват раници. Моята девойка през втория срок започна да ходи с платнени торби (от типа еко пазарска чанта) с различни принтове и по никакъв начин не мога да я накарам да сложи раница (ходи да спориш с Телец). А е притеснително, защото тези 6-7 килограма на едно рамо хич не са ок.
Скрит текст:
Въобще, с тоя К-поп... започна да ходи с едни супер широки тениски и суитшърти посред лято, обикновено само в черно (преобладаващо) и бяло. Подхождам с разбиране, защото и аз в пубертета ходех в черно (тогава бях ню уейвка) и много добре си спомням всички вълнения, но все пак тайно се надявам по-бързо да минава този период.
Притеснително е, защото торбата не натоварва равномерно гърба. Моята малка дъщеря, която вече е на 21 години, от такива чанти получи сериозно изкривяване.

# 176
Не ми се слушат и разни там дрънканици за раници, лагери и петокласни трепети. Ще извините напрежението ми....
Може да не ти се слушат, но в тази тема има хора, които пишат заедно от предучилищната възраст на децата. Темата не е специално за кандидатстването. Просто така се получава, защото децата са в седми клас.
А някои дори още с децата в коремите! Wink Но да, в Образование оттогава... Simple Smile

# 177
За предложението за промени в провеждането на НВО и ДЗИ.
Гледам, че е адресирано до министъра, но предполага ли се да има някакво обсъждане, и ако да - кой и как/кога ще обсъжда? Комисия? Ще имат ли достъп до това обсъждане пряко въвлечените в процеса - учители, на някакъв етап може би и широката (или поне интересуващата се) общественост?

# 178
Скрит текст:

сега съм разрешила пиърсинг, но с торба на едно рамо няма да я пусна. тази година в някои дни беше с раница 11кг. аз не мога да я вдигна, с херния съм. абсурдни са тези учебници и товари, някак трябва да се предпазят от изкривяване

# 179
Ако решат да правят промени, проектът ще бъде подложен на обществено обсъждане. Аз лично се старая да пускам в темата за МОН всеки проект на наредба, която пряко засяга децата. За съжаление, когато нещата са във фаза проект, много малко хора им обръщат внимание. Разбират за тях или се сещат, когато ги усетят на собствения си гръб. Пример - времето за провеждане на НВО.
Но си мисля, че в конкретния случай е добре да се реагира още сега. Примерно да засипем СРСНПБ с мейли, подобно на атаките в МОН. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт