16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 062
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 975
От доста време се чудя - защо е толкова "фешън" тази испанска... честно не мога да си го обясня....

# 976
Половин точка, момичета и момчета, половин точка.
Само толкова не ни е стигнало да влезем в пустата Испанска, да се изям ли, да се гръмна ли, егати късметът!

Вчера и аз го приех някак, но днес ми е два пъти по-мъчно. На детето ще се опитам да му го спестя.
Сещам се за половинката точка на ayza, добре, че не съм ходила да проверявам работите и, че ако и аз бяха видяла някоя пропусната точка щеше да е още по-зле.

0 точки 0....Издънила го е 3йката по история... Вчера щях да умирам

# 977
Сънчо, прегръдки! Спести го на девойката ако можеш. Ще го научат и испанския и ще им е добре във ФЕГ. Колко прекрасни преживявания ги чакат децата, а и те бързо се адаптират.

# 978
  • София
От чисто любопитство: дали става ясно общо колко места в СМГ са се освободили след първо класиране?
На първи етап в СМГ не се записаха 19 кандидати. Подалите заявление за второ класиране бяха за местене от паралека с единия език в паралелка с другия език.

А знае ли се колко от отказалите се от първо класиране са от немските паралелки?

# 979
От доста време се чудя - защо е толкова "фешън" тази испанска... честно не мога да си го обясня....
Добри на ДЗИ БЕЛ и фенове на испанските отбори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 980
  • София
Защото се изучава език, различен от АЕ.
Защото голяма част от земното човешко население го говори, като майчин. На практика е втори по използваемост, след АЕ. С овладяването на испанския, имаш връзка с цял континент-Южна Америка, и не само.
Защото, все пак, е европейски език.
Защото средата е добра.
Защото показват отлични резултати на ДЗИ.
Брех, много достойнства има тази испанска гимназия! Joy

# 981
И тази справка не е вярна. Паралелката ни от 1-во е преди тази, в която сме сега. А според бала ни, би трябвало да сме преди двете:joy:

# 982
  • София
Ние днес записахме щерката. Не пожела да дойде с нас. Каза, че й трябва още малко време да свикне с мисълта, че ще учи другаде и аз не настоях.
Каза ми, че никога няма да си прости секундата, в която се е разсеяла на изпита по Математика за 22зад и че 6 и 9 ще я преследват цял живот. Посмяхме се, поплака си малко и каза, че го приема, че така е трябвало да стане, но няма да го забрави и да се примири.
Знам, че като се запознае с новия си клас, постепенно нещата ще се нормализират и се моля да попадне на свестни деца и учители, с които ще бъде щастлива и ще почувства новото училище като нейното си място. Вярвам, че ще е така.

Сънчо, съжалявам много за вашата половин точка. Много стисках палци и на вас. Знам, че е клише, но все пак не знаеш  какво печелиш, когато губиш нещо.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 12:05 от jenap

# 983
  • София
И тази справка не е вярна. Паралелката ни от 1-во е преди тази, в която сме сега. А според бала ни, би трябвало да сме преди двете:joy:
JoyJoyJoy
Убиваш ме!

# 984

на мен ми е "фешън", защото голямото дете току-що излезе от нея и много неща ми харесват
и малкото, ако мъничко още се беше напънало на матурите, щеше да влезе, но ядът ми поразмина и сме на път (буквално), за да се запише в новото школо

Сънчо, много съжалявам! Hug

# 985

Аз пък имам съмнения за достоверността и на справката след първо класиране. Съученичка на дъщеря ми е казала, че е приета в паралелка АЕ/НЕ в 32 СУИЧЕ с доста по-нисък бал от този, който беше посочен като минимален за тази паралелка в справката.

# 986
А писали ли сте в желания тези преди тези двете?

# 987
  • София
Здравейте, имам въпрос, много се извинявам, ако е писано вече, но не го намирам.
В последната справка от РУО-София в графата "Максимален бал" какво би трябвало да пише - максималният бал за паралелката по принцип или максималният бал на класиралите се на второ класиране?
Благодаря предварително!

Максималния бал на класиралите се на второ класиране. Максималния бал от първо се вижда в предишната справка

# 988
  • София
Благодаря ви за съпричастността, вярвам, че всичко ще е наред и че ще се чувства прекрасно и във френската.
Да, ще и спестя тази информация, ако някой не ме изпревари.
Това са бели кахъри нашето, детето се справи прекрасно.

kumchowalcho, точно тези малки грешки определиха класирането, както се и очакваше след изпитите.

Само се надявам всички, които са ни "изяли" мястото да се запишат.

# 989
  • столицата
Къде е Дидева с нейната преработена справка, включваща и второто класиране?😊

Общи условия

Активация на акаунт