16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 050
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 960
От чисто любопитство: дали става ясно общо колко места в СМГ са се освободили след първо класиране?
На първи етап в СМГ не се записаха 19 кандидати. Подалите заявление за второ класиране бяха за местене от паралека с единия език в паралелка с другия език.

# 961
  • София
Не очаквам друго от РУО и аз, но...
Не е белег за особена интелигентност да не си признаваш грешките. Disappointed

# 962
# 963
Следя РУО София от 2013г. Никога не съм прочела за техни грешки. Няколко пъти в писмо съм ги питала - не, нямат грешки, аз просто нещо не съм разбрала, явно имам дефицити.
Има, има. Не ги следя редовно, но миналата година имаше:)

ПОДНАСЯМЕ СВОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ във връзка с причиненото Ви неудобств … на 03.07.2018 г.,
Скрит текст:
До родителите на кандидат-гимназистите!
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ НА КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ,

От името на екипа на Регионално управление на образованието и Областната комисия за информационно осигуряване и класиране на учениците след завършено основно образование, ПОДНАСЯМЕ СВОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ във връзка с причиненото Ви неудобство на 03.07.2018 г., поради възникналия технически проблем при класиране на Вашите деца!

Уверявам Ви, че РУО – София-град работи целенасочено, за да осигури най-добрите условия за обучението и възпитанието на нашите деца, включително като взаимодейства с родителите чрез разработена система за партньорство при разнообразни форми за комуникация и включване на родителите във всички планирани дейности на училищата, насърчаване на тяхната инициативност за постигане на целите на обучението, развитието на интересите и способностите на учениците.

В духа на нашето партньорско взаимодействие Ви напомням, че до 06.07.2018 г. включително, е необходимо да се отиде в училището, в което е класиран кандидат-гимназистът и да се запише, ако това е Вашият избор.

Ако ученикът е приет по различно от първото си желание можете да подадете заявление за участие във втори етап на класиране в училището, в което е класиран. На второ класиране ученикът може да запази позицията си от първо класиране или да се придвижи на по-предно свое желание. В този случай не се запазва мястото от първо класиране.

Ако на първо класиране ученикът не е приет никъде участва автоматично във втори етап.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ!
Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

Дата на публикуване
сряда, Юли 4, 2018 - 13:30

# 964
# 965
От чисто любопитство: дали става ясно общо колко места в СМГ са се освободили след първо класиране?
На първи етап в СМГ не се записаха 19 кандидати. Подалите заявление за второ класиране бяха за местене от паралека с единия език в паралелка с другия език.
Много благодаря!

# 966
  • София
Настръхвам от такива технически грешки на РУО!

# 967
Имам въпрос: Колко време след записване се сменя статуса в системата на записан?

# 968
  • София
Зависи от училището. При някои почти веднага, при други като сина ми - записан в петък на обяд - в системата се появи в понеделник късния следобед.

# 969
  • София-Младост
Е поне с новата справка нещата си дойдоха на място.
Честито на всички приети и успех на тези, които ще отидат на трето класиране!

# 970
  • у дома с любимите си хора
ayza,Спунк,Игрива слива,честито! Радвам се за вас!

# 971
  • София
Половин точка, момичета и момчета, половин точка.
Само толкова не ни е стигнало да влезем в пустата Испанска, да се изям ли, да се гръмна ли, егати късметът!

Вчера и аз го приех някак, но днес ми е два пъти по-мъчно. На детето ще се опитам да му го спестя.
Сещам се за половинката точка на ayza, добре, че не съм ходила да проверявам работите и, че ако и аз бяха видяла някоя пропусната точка щеше да е още по-зле.

# 972
Здравейте, имам въпрос, много се извинявам, ако е писано вече, но не го намирам.
В последната справка от РУО-София в графата "Максимален бал" какво би трябвало да пише - максималният бал за паралелката по принцип или максималният бал на класиралите се на второ класиране?
Благодаря предварително!

# 973
Реално... две леки разсейвания по БЕЛ и МАТ на НВО-тата (тъпо сгрешени по 1 въпрос за по 2 точки) я лишиха моята щерка от заветната и най-желана Испанска гимназия...

# 974
Сънчо, гуш! Sad Знам, че е банално, но наистина вярвам, че всяко зло е за добро!

kumchowalcho, доста деца сме така тази година в горния регистър.

Успех на всички смелчаци, които ще се пробват на 3-то класиране!!

Общи условия

Активация на акаунт