16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 062
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Киф, благодаря! Вие в НПМГ ли бяхте!

# 946
Здравейте! Записах синковеца тази сутрин в СМГ АЕ и потвърждавам, че последното прието дете (всъщност 3 деца с еднакъв бал) там е с бал 476,5. За нас кампанията приключи. Пожелавам успех и много късмет на тези, които смятат да продължават на следващо класиране. Извинявам се, че не писах вчера, но цялото това напрежение и стрес си казаха думата - вчера всички задружно - и ММ и детето бяхме толкова капнали, че имахме сили само да си легнем. Поливането ще е днес Grinning
Честито за приема!
От чисто любопитство: дали става ясно общо колко места в СМГ са се освободили след първо класиране?

# 947
Не съм писала, защото си хапя трътката от яд. Придвижихме се напред, но пак в езикова. Няма да записваме, ще сме на трето.

# 948
  • София
От нашия клас има две момичета, приети в СМГ на второ класиране. Едното е с по- висок бал от цитирания минимален, другото не помня точките.

# 949
  • София
Cool Baby, по отношение на математиката за висше образование в сферата на компютърните науки. Да, много е необходима. Необходимо е да има добре изграден начин на мислене, който позволява човек да се справи с абстрактните материи, с които се сблъсква в 1 и 2 курс, без значение дали в България или в чужбина.

Това става най-добре с добър учител голям (огромен) брой решени задачи.

От друга страна, заниманията с програмиране в средното училище също са от огромна полза. Защото често виждам и обратния вариант. Студент се справя с математиките, а го затруднява програмирането.

В този ред на мисли, моята подредба би била: СМГ, НПМГ, ТУЕС, Джон Атанасов, 125СУ - новата математическа паралелка.

Ще стискам палци! Късмет и успех!

# 950
  • София
Здравейте! Записах синковеца тази сутрин в СМГ АЕ и потвърждавам, че последното прието дете (всъщност 3 деца с еднакъв бал) там е с бал 476,5. За нас кампанията приключи. Пожелавам успех и много късмет на тези, които смятат да продължават на следващо класиране. Извинявам се, че не писах вчера, но цялото това напрежение и стрес си казаха думата - вчера всички задружно - и ММ и детето бяхме толкова капнали, че имахме сили само да си легнем. Поливането ще е днес Grinning
Честито за приема!
От чисто любопитство: дали става ясно общо колко места в СМГ са се освободили след първо класиране?
В ранни зори (8.15) пред мен имаше 5 човека - значи 5 деца, но от списъците не ставаше ясно кои са приети на второ класиране, просто видях последните приети с какъв бал са.

# 951
Здравейте,

Имам следните въпроси:

Записваме се след 2ро класиране в училището Х до 22 юли, чакаме да обявят свободните места след 2ро класиране на 23 юли и решаваме, че искаме да участваме на 3то класиране.

1. До кога най-късно трябва да изтеглим документите от училището Х? 23 юли или 24-25 юли?
2. След изтегляне на документите, подаването на заявление за трето класиране къде става - в училището Х, откъдето сме изтеглили документите или в училище-гнездо?
3. След като сме подали заявление за трето класиране (у-ще Х или у-ще гнездо) пренареждането на желанията пак е онлайн и/или в у-ще гнездо? Или само едната от двете опции?

* Записване на приетите на второ класиране - до 22 юли
* Обявяване на свободни места след второ класиране - 23 юли
* Подаване на заявления за трето класиране - 24 - 25 юли

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 10:19 от Ceco1

# 952
Свалиха си "справката" от сайта на РУО София. Дано качат новата все пак.

# 953
  • София
Точно това влязох да напиша.
Интересно дали ще пуснат обяснение за грешката или просто ще качат нова справка без коментар.

# 954
  • София
Честито за приема!
В ранни зори (8.15) пред мен имаше 5 човека - значи 5 деца, но от списъците не ставаше ясно кои са приети на второ класиране, просто видях последните приети с какъв бал са.

Явно сме се засекли там, макар че аз бях там около 8:25-8:30 може би Simple Smile
И аз се опитах да погледна списъка, около 30-40 деца бяха в списъка за АЕ, но една голяма част според мен, са такива като нас, приети и на първо класиране в тази паралелка, но зчакващи все пак за придвижване напред във второ и като не се случи си останахме там.

# 955
Следя РУО София от 2013г. Никога не съм прочела за техни грешки. Няколко пъти в писмо съм ги питала - не, нямат грешки, аз просто нещо не съм разбрала, явно имам дефицити.

# 956
  • София
Точно това влязох да напиша.
Интересно дали ще пуснат обяснение за грешката или просто ще качат нова справка без коментар.

Разбира се, че второто, при това вероятно с още закъснение...

# 957
  • София
Киф, Ella1020, Sunsunny2, благодаря Flowers Hibiscus
Искрено пожелавам на всички дечица да се чувстват щастливи и доволни от училището, в което са приети, а на тези, които, които продължават, КЪСМЕТ! Flowers Four Leaf Clover
CoolBaby, само искам да кажа, че и аз съм чувала много добри неща за Джон Атанасов. Успех каквото и да решите!

# 958
  • София
Здравейте,

Имам следните въпроси:

Записваме се след 2ро класиране в училището Х до 22 юли, чакаме да обявят свободните места след 2ро класиране на 23 юли и решаваме, че искаме да участваме на 3то класиране.

1. До кога най-късно трябва да изтеглим документите от училището Х? 23 юли или 24-25 юли?
2. След изтегляне на документите, подаването на заявление за трето класиране къде става - в училището Х, откъдето сме изтеглили документите или в училище-гнездо?
3. След като сме подали заявление за трето класиране (у-ще Х или у-ще гнездо) пренареждането на желанията пак е онлайн или в у-ще гнездо? Или само едната от двете опции?

* Записване на приетите на второ класиране - до 22 юли
* Обявяване на свободни места след второ класиране - 23 юли
* Подаване на заявления за трето класиране - 24 - 25 юли

Ами и аз съм в размисли за това трето класиране...
Разсъждавам така: В училищата-гнезда се участва за трето с оригинално свидетелство - сигурно е възможно да се отпише от училището, в което е прието, и със взетия оригинал да се ходи в гнездото за подаване за трето класиране - теоретично може в един и същ ден и двете действия, т.е. 24ти или 25ти. Само че освободеното място ще участва чак на 4то класиране. Дали съм права?

# 959
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Някой с идея колко е паднал бала за японската паралелка на 18то? Разбира се, надявам се РУОто да си оправят справката.
Познато момиче след второ класиране влиза с 391. Не знам още колко надолу може да е паднал.

Общи условия

Активация на акаунт