16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 621
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 150
Не, не се включват оценките от трите години. Честно казано ми омръзна да го повтарям. Чели - недочели или недоразбрали учители и директори само всяват смут сред деца и родители. Има си наредба. Към момента няма дори проект за нейното изменение. Няма и окончателни оценки в свидетелството за основно образование.

Не се знае. В момента велики умове творят велики предложения по отношение на НВО и ДЗИ. Joy
Тъкмо мислех да предложа занимавка с това, вместо с бутона Simple Smile
Аз занимавката я предложих сутринта в МОНската тема, но както винаги малко хора ме отразиха. Ако стане факт обаче, ще се вдигне доста шум. Както винаги, след като вече няма особен смисъл.

# 151
  • София
И с кои оценки от трите години ще кандидатстват децата, където се взима оценка по физика, химия, биология? Сигурно с "човек и природа"? Четене с разбиране и за директорите и учителите трябва да се изисква, защото хич не си разбират подзаконовите актове... Да не говорим, че има и официален отговор от МОН по въпроса с оценките, но мине се, не мине някой месец и някой директор се включи "разбиращо".

# 152
  • Sofia
Тъкмо от тази тема идвам в нашата да разведря мозък. Grin

yasmina, моите днешни мисли са изразени най-точно тук:
дори се надяваме денят да е по-дълъг, че да се удължи срока на годност на Надеждата!
Не знам как ще натисна утре бутон "Класиране", когато напишете в темата, че се е появил (упорито отказвам да влизам в системата) и то, за да видя, това което знам, че ще видя Confounded Не ми се мисли как се чувстват тези с по 2-3 точки до желанието...

# 153
Честно казано ми омръзна да го повтарям. Чели - недочели или недоразбрали учители и директори само всяват смут сред деца и родители. Има си наредба. Към момента няма дори проект за нейното изменение. Няма и окончателни оценки в свидетелството за основно образование.
                  За съжаление точно така се е получило с учители, директори и децата си го отнесоха от родителите.

# 154
  • София
Преди да е отнесла поста ми вихрушката по излязло класиране, ако може някой да пусне линк към "големите" раници на Dakine. Моите юнаци свикнаха с големи раници с два големи джоба и един преден по-малък и сега изискването им се свежда поне до това.

# 155
Графата класиране в МОН иэчеэна?!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 156
Преди да е отнесла поста ми вихрушката по излязло класиране, ако може някой да пусне линк към "големите" раници на Dakine. Моите юнаци свикнаха с големи раници с два големи джоба и един преден по-малък и сега изискването им се свежда поне до това.
https://www.sportdepot.bg/product/dakine_ranica_duel_26l-N_10000 … 2My1EQVJLTkFWWQ==

26 - 30 L обем (детето ще го изчисли по формулите  Mr. Green) търси Simple Smile
Задължително е страничен джоб за бутилка, иначе се случват чудеса с учебниците.

# 157
Графата класиране в МОН иэчеэна?!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Това е от сутринта . Важното е кога ще се появи.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Аз занимавката я предложих сутринта в МОНската тема, но както винаги малко хора ме отразиха. Ако стане факт обаче, ще се вдигне доста шум. Както винаги, след като вече няма особен смисъл.
Както винаги си навременна.
Пускаш и проектите, и мейли за становища.
Но стига до ушите/съзнанието най-рано 2 г. след като е вече факт и трябва да се премине през някое МОНско препятствие Simple Smile

# 159
Преди да е отнесла поста ми вихрушката по излязло класиране, ако може някой
 да пусне линк към "големите" раници на Dakine. Моите юнаци свикнаха с големи раници с два големи джоба и един преден по-малък и сега изискването им се свежда поне до това.
Раници Dakine има в Sport Depot магазините. Онлайн не съм поръчвала.
Препоръчвам ги и аз.  В другата тема писах, но пак да си кажа, защото наистина си заслужават инвестицията (~90-100лв)

# 160
  • София
Както винаги си навременна.
Пускаш и проектите, и мейли за становища.
Но стига до ушите/съзнанието най-рано 2 г. след като е вече факт и трябва да се премине през някое МОНско препятствие Simple Smile
Все още е на фаза писмо нали? Няма проект нали? Няма да мърдам от форума идните години. Забивам се да дебна МОН.

# 161
M_I_A, да, входирано е в МОН на 12/07.

# 162
Не ми се мисли как се чувстват тези с по 2-3 точки до желанието...

А тези с по 4-5?  НеЧко ми е нереално Cold Sweat

# 163
  • София
и в Orange мисля, че имаше раници Dakine

# 164
  • София
26 - 30 L обем (детето ще го изчисли по формулите  Mr. Green) търси Simple Smile
Задължително е страничен джоб за бутилка, иначе се случват чудеса с учебниците.
Преди две години открих шишетата на Икеа (пластмасови със зелена или сива капачка, 600мл) и се родих, не е имало аварии. Всяка вечер влизат в миялната и пак няма скапване. Сменям ги само за да обновявам пластмасата.

Общи условия

Активация на акаунт