16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 292
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Имам усещането, че всички ще сме хепи днес в бг-мамата. Hug
Откъде си го купи това усещане? В нашата Била няма.

# 376
абе хора има ли класиране или аэ откачам?Във фейса иэлиэа съобщение ,че е иэлеэнало второто класиране преди 7минути

# 377
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Утре ще трябва да се опитам да запиша синковеца без него. Ако ми се опълчат, ще ми трябва извадката от закона, според който сме законни представители на непълнолетните си деца и т.н.
Омммммм
А, бе, по-лесно е да "заемеш" едно хлапе за кратко време срещу обещание за почерпка Simple Smile
Ааа, копирах си текста от семейния кодекс и ще им го развявам пред носовете!

Но ако е навършил 14, по-добре се въздържай от развяване на нормативни актове. Laughing
Навърши в понеделник. Защо, нали не е  пълнолетен?
Но вече не е и малолетен. Joy Вече извършва сам правни действия със съгласието на родител - т.е., чисто правно, трябва да сте и двамата заедно. Разправяй се без нормативни актове. Laughing
[/quote]
Е значи добре, че попитах изначално. Simple Smile

# 378
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Утре ще трябва да се опитам да запиша синковеца без него. Ако ми се опълчат, ще ми трябва извадката от закона, според който сме законни представители на непълнолетните си деца и т.н.
Омммммм
А, бе, по-лесно е да "заемеш" едно хлапе за кратко време срещу обещание за почерпка Simple Smile
Ааа, копирах си текста от семейния кодекс и ще им го развявам пред носовете!
Но ако е навършил 14, по-добре се въздържай от развяване на нормативни актове. Laughing
Навърши в понеделник. Защо, нали не е  пълнолетен?
Защото вече не е малолетен, а непълнолетен Simple Smile
[/quote]
[/spoiler]14-16 е по-скоро нечистоплътен пъпчив тиййййн ... не се сдържах Simple Smile Simple Smile Simple Smile
[/quote]
Joy Това е абсолютно вярно /макар че не е задължително да е пъпчив/, но няма законова уредба. Joy

# 379
  • София - Младост 1А
абе хора има ли класиране или аэ откачам?Във фейса иэлиэа съобщение ,че е иэлеэнало второто класиране преди 7минути

При мен няма още класиране. Шегува се някой с нервите ни.

# 380
  • някъде ... тук ...
пъпчив, нечистоплътен или какъвто ще да е, вече носи отговорност за действията си Simple Smile

# 381
Може би става въпрос за класиране за друга област Rolling Eyes

# 382
  • София

Безплатно ми го дадоха днес на път за работа. Joy

# 383
Късмет на всички!
Ние също не чакаме(приети сме по първо желание в немска гимназия).Дано имат шанс децата да преминат в по-желана специалност!
Насърчавайте ги да учат и ги подкрепяйте независимо,какво ще се случи днес на второ класиране.👍🥰

# 384
Аз трето парченце торта с маскарпоне (малки са) и пак го няма.
Сега чак загрях защо Русалката хапва тортичка.
Ами тя е рожденичка днес!

Да е много здрава, много щастлива и успешна в живота.
Да продължава да помага в темите с компетентното си мнение и все такива хубави рими да реди!!! Flowers Hibiscus Purple Heart Cake

# 385
  • София
Безплатно ми го дадоха днес на път за работа. Joy
Их, знаех си, че трябва да мина по другата пряка. Изпуснала съм промоутърите.

# 386
  • София
Ей, дедукцията е голямо нещо, Фран  Simple Smile Благодаря за пожеланията. Като така или иначе стана ясно, очаквам си подаръците - похвали от ваша страна за прием на децата ви на желаното място  Simple Smile

# 387
  • София
Русалче, бъди здрава, все така духовита и весела! Благодаря, че разведряваш тази темичка, и помагаш в другите. Весел празник! bouquet

# 388
  • София
Русалке честита да си! newsm59
Здрава,щастлива и все така енергична!

# 389
Да е здрава и благословена! И тя, и всички нейни скъпи същества! Да е все така одухотворена, мила и подкрепяща. Добрината да й се връща многократно! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт